- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.601
Yok canim bebegi kaybetmek degilde hersey yolunda bu ay olmamasi icin bir sebep yok demisti doktor. Catlatma igneside kullandik yine. Iyide degerlendirdik. Cok heveslenmistik. 1 gun gecikmisti regl. Sonra regl olunca cok kotu olmustum. Burada yazmistim. Kacirmis olabilirsin. Ondan diyorum ya birsey oldugunda etiketlemek onemli gercekten diye.kuzum ne zaman kaybettin bebegini hamile kaldın demek canm valla haberim yoktu kuzum ya
Tesekkur ederim canim benim. Uygulayacagim bende. Sifa olsun hepimize insallah.
aynen özellere asla güven yok.Aynen canim simdi yibe ayni hastaneye gidiyorum ama baska doktora gidiyorum.sonradan konustum boyle yaptiniz diye ben uyarmak zorundayim dedi.kendince hakli belki.akrabalarimizda kesin ankaradaki goruntüleme yerinden prim aliyordur dedi.5 yil once 500tl istemislerdi.gunahini alamam ama temkinli olmakta fayda var.
ilk tedavimdi bu ay. bi regl olayım da gideyim bakalım ne diyecek doktor.Canim 5mm cok ince belkide sirf oyüzden hamile kalamiyorsun.ben kontrole gittigimde soruyorum kac mm ibcemi kalinmi diye 2.klonende ince dedi 2 gun nar suyu ictim 8mm e cikmisti.simfide cok kalin dedi.ya bu iş cok zor ananem 11 tane dogurmus dedem tir soforuymus 3 4 ayda 6 ayda bir gelir 3 5 gün kalir gidermis valla kendimden şüphe eder oldum.
taze evde sıkıyordum ben oğluma. biraz acı evet ama tatlı nar olursa daha güzel oluyor.Hazir nar suyuda var kendin sıkamazsan ama %100 dogal olani tadi aci geldi midemi yakti biraz belki tazesi oyle olmaz ama oyle su gibi icilmiyor günde 1 bardak sanirim.internetten arastirirsin canim
evet kuzum öyle etiketlemek gerek insallah bu ay boşa çıkmaz umutlarinYok canim bebegi kaybetmek degilde hersey yolunda bu ay olmamasi icin bir sebep yok demisti doktor. Catlatma igneside kullandik yine. Iyide degerlendirdik. Cok heveslenmistik. 1 gun gecikmisti regl. Sonra regl olunca cok kotu olmustum. Burada yazmistim. Kacirmis olabilirsin. Ondan diyorum ya birsey oldugunda etiketlemek onemli gercekten diye.
8 gün hiç sancım yk karnımda belirti yk oda moralimi bozdu negatif çıkarsa zaten hiç yok olur dedim@chenn_ecem bence en sagliklisi beklenen adet gununde test yapmak. :) kesin sonuc. Igne etkisi kisiden kisiye gore degisiyor ama sanirim 15. Gunden uzun suren duymamistim canim. Bat a kac gun kaldi?
Programdaki adet tarihim tam 15 gün sonra :) ben erken gebelik testi aldım da derdim onu kullanıp öğrenmek sabırsız ruh hastasıyım benIgne günunu saymadan 15.gün yap bence canim
7. GünAhaha her taraf benim.msjlarim.oldu cnm.en doğru sonuc 14.gun belli oluyor bugun bugun kacinci.gunun belirtiler icin erken olabilir
Programdaki adet tarihim tam 15 gün sonra :) ben erken gebelik testi aldım da derdim onu kullanıp öğrenmek sabırsız ruh hastasıyım ben
7. Gündaha
İnşallah. Geç döllenme olamaz çünkü çatlatma iğnesi oldğum tarih belli ve betanın yükselişi gayet güzelkenn bir anda azaldı yükselmesi. istenilen seviyede değil. Sağlıksız bir gebelik olma ihtimali çok yuksek
7. Gündaha
Çok cok erken kanda bile dogru sonuc vermez. Bosuna umutlanmiş ya da negatif cikarsa bosuna üzmüs olursun kendini.erken gebelik testi bile olsa en azindan 12.günü bekle bence
Kisiden kisiye gore degisiyor canim benim. Hic bir belirti yasamadanda bebis haberini alanlar var. Sabretmek cok zor. O gunler gecmek bilmiyor bir turlu ama arkadaslarimizinda dedigi gibi cok erken henuz zaten. Belirti yok diyede hic uzme kendini dahabekleyeceğim mecbur ya sancısı hiç olmadan hamile kalan var mı acaba kasıklarımda hiç batma yk
can kuzum gelmesi. hala bekliorum. son 2 yada 3 gunnolmam lazim. hafif akintlar var. heyecanla bekliorum. tedavi olmayi. minik felsin artik bu,aymaldelmor nerelerdesin nasil oldun reglin geldimi
can kuzum gelmesi. hala bekliorum. son 2 yada 3 gunnolmam lazim. hafif akintlar var. heyecanla bekliorum. tedavi olmayi. minik felsin artik bu,ay
ins cnm etmiyorum ama. tabiko aklimdan silip atamiorum. rabbim buyuk ama ins imtihanimizi hafifletir. bizimde olsun artik bebislerimiz. hep hayran kalmisimdir. kazayla hamile kalanlaraSeni cok iyi anliyorum canim.stres yapma sakin..acelede etme benim gibi igne 8ğne derken klomene kalirsin
ins cnm etmiyorum ama. tabiko aklimdan silip atamiorum. rabbim buyuk ama ins imtihanimizi hafifletir. bizimde olsun artik bebislerimiz. hep hayran kalmisimdir. kazayla hamile kalanlara
bakalm cnm ins. heo beraber olck bebekler. bazen umutlar azalsada. yine her daim devam edioruzInsallah canim az kaldi benden bu ay umut yok insallah senin bari yüzun güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?