Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum ne zaman kaybettin bebegini hamile kaldın demek canm valla haberim yoktu kuzum ya
Yok canim bebegi kaybetmek degilde hersey yolunda bu ay olmamasi icin bir sebep yok demisti doktor. Catlatma igneside kullandik yine. Iyide degerlendirdik. Cok heveslenmistik. 1 gun gecikmisti regl. Sonra regl olunca cok kotu olmustum. Burada yazmistim. Kacirmis olabilirsin. Ondan diyorum ya birsey oldugunda etiketlemek onemli gercekten diye.

aynen özellere asla güven yok.
ilk gebeliğimin tedavisinde rahim filmi çekmeden ve yumurtlama olmadan aşılama yapmışlardı bana.
2. gidişimde de tüp bebeğe başlıyoruz değil mi demişti

ilk tedavimdi bu ay. bi regl olayım da gideyim bakalım ne diyecek doktor.

Hazir nar suyuda var kendin sıkamazsan ama %100 dogal olani tadi aci geldi midemi yakti biraz belki tazesi oyle olmaz ama oyle su gibi icilmiyor günde 1 bardak sanirim.internetten arastirirsin canim
taze evde sıkıyordum ben oğluma. biraz acı evet ama tatlı nar olursa daha güzel oluyor.
oğluşumla beraber içeriz artık

evet kuzum öyle etiketlemek gerek insallah bu ay boşa çıkmaz umutlarin

@chenn_ecem bence en sagliklisi beklenen adet gununde test yapmak. :) kesin sonuc. Igne etkisi kisiden kisiye gore degisiyor ama sanirim 15. Gunden uzun suren duymamistim canim. Bat a kac gun kaldi?
8 gün hiç sancım yk karnımda belirti yk oda moralimi bozdu negatif çıkarsa zaten hiç yok olur dedim

Programdaki adet tarihim tam 15 gün sonra :) ben erken gebelik testi aldım da derdim onu kullanıp öğrenmek sabırsız ruh hastasıyım ben

Canim hepimiz ayniyiz.yani sabirsizim.bende hep söz veriyorum kendime 12.günde basliyorum test yapmaya.

Cnm farketmiyor bende catlatma ignesi ile oldum degerim 14.gun 50 ydi ve gec dollenme oldugu ultrasondada anlasildi bence seninkide gec dollenme yumurtan catlamis olabilir ama dollenme hemen olmadiysa bu sekilde olabilir bence icini ferah tut insallah carsamba gittiginde bebisi gorursunuz

bekleyeceğim mecbur ya sancısı hiç olmadan hamile kalan var mı acaba kasıklarımda hiç batma yk
Kisiden kisiye gore degisiyor canim benim. Hic bir belirti yasamadanda bebis haberini alanlar var. Sabretmek cok zor. O gunler gecmek bilmiyor bir turlu ama arkadaslarimizinda dedigi gibi cok erken henuz zaten. Belirti yok diyede hic uzme kendini daha

can kuzum gelmesi. hala bekliorum. son 2 yada 3 gunnolmam lazim. hafif akintlar var. heyecanla bekliorum. tedavi olmayi. minik felsin artik bu,ay

Seni cok iyi anliyorum canim.stres yapma sakin..acelede etme benim gibi igne 8ğne derken klomene kalirsin

ins cnm etmiyorum ama. tabiko aklimdan silip atamiorum. rabbim buyuk ama ins imtihanimizi hafifletir. bizimde olsun artik bebislerimiz. hep hayran kalmisimdir. kazayla hamile kalanlara

Insallah canim az kaldi benden bu ay umut yok insallah senin bari yüzun güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…