Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bakalm cnm ins. heo beraber olck bebekler. bazen umutlar azalsada. yine her daim devam edioruz

Aynen canim.cumartesi günü hastanede annesiyle bir kız bebek gordüm annesinin kucaginda sarisin dunya tatlisi bir seydi.durmadan bana bakip bakip güluyordu.inanki kiskanmadim ama bebek kokusunu ozlenisim.

Aynen canim.cumartesi günü hastanede annesiyle bir kız bebek gordüm annesinin kucaginda sarisin dunya tatlisi bir seydi.durmadan bana bakip bakip güluyordu.inanki kiskanmadim ama bebek kokusunu ozlenisim.
Bütün yakın arkadaşlarım hamile ilk çocuğum 14 sene oldu aynen bende öyle hissediyorum

Benim bulantilar bitti cnm insallah seninde biter benim haftama gelince cok sukur bizde 3 gun once gittik gayet guzel hersey yolunda dediler insallah saglikla kucagimiza aliriz cnm benim
Masallah canim sevindim vala darisi basima ins:) açim yiyemiyorm asiri kaziniyo 2 tane oldgu icin midem:) oh masallah suoer kuzum senin cinsiyt donemi yaklsti artik:)

Peki bir sorun çıktımı bebeginde

Benim 18. Günüm ama yumurtamı ovulasyon testi ile takip ediyorum tam koyu olmadı 2. Çizgi hafif kırmızı . Çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor ? Yumurta kaç mm iken? Yarın işten izin alabilirsem gideceğim doktora. Ama yumurtam geç gelişiyormuş geçen perşembe gittim öyle söyledi kafam çok karıştı moralim bozuldu

en az 18mm olmalı ki çatlama iğnesi vurulsun. bence siz hemen doktora gidin. geçen sefer kaç mm olmuşdu?

en az 18mm olmalı ki çatlama iğnesi vurulsun. bence siz hemen doktora gidin. geçen sefer kaç mm olmuşdu?
Perşembe günü 11mm dedi. PaArtesi gel dedi bakalım. Ama bugün gidemedim yarın gideyim diye düşünüyorum ama kaç gündür ovulasyon testi yapıyorum çizgi az az koyulaştı bugün test ekte hatta

Perşembe günü 11mm dedi. PaArtesi gel dedi bakalım. Ama bugün gidemedim yarın gideyim diye düşünüyorum ama kaç gündür ovulasyon testi yapıyorum çizgi az az koyulaştı bugün test ekte hatta
yumurtanın büyümesi için ilaç içiyormusunuz. ben de geç gelişiyordu iğne ile geliştirdik ama hala çatlamıyo. inşallah iyi haber alırsız

Kızlar merhaba acil bir sorum olacak. Doktor bugün ovitrelle iğne verdi yarın kendime enjekte edeceğim. Kendisine enjeksiyon yapan var mı aranızda nasıl yaptınız? Ağrı veya acı oluyor mu?

Kızlar merhaba acil bir sorum olacak. Doktor bugün ovitrelle iğne verdi yarın kendime enjekte edeceğim. Kendisine enjeksiyon yapan var mı aranızda nasıl yaptınız? Ağrı veya acı oluyor mu?

Canim yapanlar varmis ama ben hep acile gidip yaptirdim

Canim sen bugunu degerlendir bence bayaaa koyulasmis

yumurtanın büyümesi için ilaç içiyormusunuz. ben de geç gelişiyordu iğne ile geliştirdik ama hala çatlamıyo. inşallah iyi haber alırsız
Hayır doktor bi ilaç vermedi bu ay ilk femaraya başladım kullandım 5 gün sabah akşam yumurtalarım oluşmuş ama geç gelişiyor dedi.inşallah sizde iyi haber alırsınız . Yumurta çatlaması için incir kürü duymuştum . Bende gelişmesi için havuç kürü içtim 1 gün bakalım artık hayırlısı

Canim benim bur kullanisimda 3 gunde 9mm büyüdü.keske bugün gitseydin.sen bugünü degerlendir eger büyüdüyse kendinden catlar belki.catlamasada yarin git muhakkak cok büyüyüp kist olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…