- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.621
bakalm cnm ins. heo beraber olck bebekler. bazen umutlar azalsada. yine her daim devam edioruz
Bütün yakın arkadaşlarım hamile ilk çocuğum 14 sene olduAynen canim.cumartesi günü hastanede annesiyle bir kız bebek gordüm annesinin kucaginda sarisin dunya tatlisi bir seydi.durmadan bana bakip bakip güluyordu.inanki kiskanmadim ama bebek kokusunu ozlenisim.
Masallah canim sevindim vala darisi basima ins:) açim yiyemiyorm asiri kaziniyo 2 tane oldgu icin midem:) oh masallah suoer kuzum senin cinsiyt donemi yaklsti artik:)Benim bulantilar bitti cnm insallah seninde biter benim haftama gelince cok sukur bizde 3 gun once gittik gayet guzel hersey yolunda dediler insallah saglikla kucagimiza aliriz cnm benim
Peki bir sorun çıktımı bebegindeCanim ben oglumda7 aydan 9 aya kadar agladim. Birgun doktor muayene ederken gelisimi 2 3 hafta geri ailede cüce veya daum sendromu varmi diye sordu.o an öldügümü hissettim.ankaraya sevk etti ama gitmedim ögrensem ne olacakki 7 aylik falan hamileydim.rabbimin verdigine raziyiz.sonra aklima geldi ben butün muayenelerin ekran gorüntusunü aliyordum.hepsini topladim doktora gotürdüm doktor ilk haftadaki ultrason ciktilarina bakti korkma birsey yokmus bundan sonra son regli tarihini 2 hafta gec söyle dedi.mesela 15haziran dedilde 30haziran de dedi.demekki en bastan yanlis hesaplanmis .ama icimde hep bur tereddüt oldu dogum anina kadar.iyikide butün ekran gorüntülerini saklamisim.
ben artik cocuklu bayanlara bakamiyorum. bebek gorunce aglamaya basliyorumAynen canim.cumartesi günü hastanede annesiyle bir kız bebek gordüm annesinin kucaginda sarisin dunya tatlisi bir seydi.durmadan bana bakip bakip güluyordu.inanki kiskanmadim ama bebek kokusunu ozlenisim.
en az 18mm olmalı ki çatlama iğnesi vurulsun. bence siz hemen doktora gidin. geçen sefer kaç mm olmuşdu?Benim 18. Günüm ama yumurtamı ovulasyon testi ile takip ediyorum tam koyu olmadı 2. Çizgi hafif kırmızı . Çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor ? Yumurta kaç mm iken? Yarın işten izin alabilirsem gideceğim doktora. Ama yumurtam geç gelişiyormuş geçen perşembe gittim öyle söyledi kafam çok karıştı moralim bozuldu
yumurtanın büyümesi için ilaç içiyormusunuz. ben de geç gelişiyordu iğne ile geliştirdik ama hala çatlamıyo. inşallah iyi haber alırsızPerşembe günü 11mm dedi. PaArtesi gel dedi bakalım. Ama bugün gidemedim yarın gideyim diye düşünüyorum ama kaç gündür ovulasyon testi yapıyorum çizgi az az koyulaştı bugün test ekte hatta
Bütün yakın arkadaşlarım hamile ilk çocuğum 14 sene olduaynen bende öyle hissediyorum
Kızlar merhaba acil bir sorum olacak. Doktor bugün ovitrelle iğne verdi yarın kendime enjekte edeceğim. Kendisine enjeksiyon yapan var mı aranızda nasıl yaptınız? Ağrı veya acı oluyor mu?
Eki Görüntüle 2214025
Perşembe günü 11mm dedi. PaArtesi gel dedi bakalım. Ama bugün gidemedim yarın gideyim diye düşünüyorum ama kaç gündür ovulasyon testi yapıyorum çizgi az az koyulaştı bugün test ekte hatta
Hayır doktor bi ilaç vermedi bu ay ilk femaraya başladım kullandım 5 gün sabah akşam yumurtalarım oluşmuş ama geç gelişiyor dedi.inşallah sizde iyi haber alırsınız . Yumurta çatlaması için incir kürü duymuştum . Bende gelişmesi için havuç kürü içtim 1 gün bakalım artık hayırlısıyumurtanın büyümesi için ilaç içiyormusunuz. ben de geç gelişiyordu iğne ile geliştirdik ama hala çatlamıyo. inşallah iyi haber alırsız
Ucu baya ince görünüyor, ilaç yakıyor mu peki?Canim yapanlar varmis ama ben hep acile gidip yaptirdim
Tamam canım değerlendireyim inşallah işe yararCanim sen bugunu degerlendir bence bayaaa koyulasmis
Eki Görüntüle 2214025
Perşembe günü 11mm dedi. PaArtesi gel dedi bakalım. Ama bugün gidemedim yarın gideyim diye düşünüyorum ama kaç gündür ovulasyon testi yapıyorum çizgi az az koyulaştı bugün test ekte hatta
Ucu baya ince görünüyor, ilaç yakıyor mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?