Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim bur kullanisimda 3 gunde 9mm büyüdü.keske bugün gitseydin.sen bugünü degerlendir eger büyüdüyse kendinden catlar belki.catlamasada yarin git muhakkak cok büyüyüp kist olmasin
Ama büyüse ovulasyonda çok koyu olmazmıydı çizgi ? Birde doktor dedi çabuk büyüyebilir ondan önce oazartesi gittim perşembe gittim geç büyüyecek belli ki dedi . Herkesin farklı demekki .Kafam karıştı zaten çatlarken mi koyu çizgi oluyor ?

Canim tam tersi gelistirmek icin incir kürü catlatmak icin havuc kurü yapiliyor.ama dojtorlar incir kürünü onermiyorlar.bende 3.klomen kullanisimda incir kürü ysptim 10 dan fazla yumurtam oldu birbirlerini baskilayip gelisemedi.en iyisi fazla katistirmamak.

Hadi ya bende havuç kürü yaptım cumartesi içtim bugünde içtim .

Benimde 4 yumurtam oluşmuş en büyüğü 11mm demişti perşembe günü . yani hemen gelişmemiştir. Oazartesi günü demişti 4 yumurta . Perşembe geç gelişiyor demekki dedi daha en büyüğü 11mm dedi.

Evet canım hepsinde vajinal ultrasonla baktı. Kese var ama içini göremedi henüz. Bekleyelim gelişimini dedi. Sağlıksız ise ya düşecek ya düşük yapıcam. Moralim çk bozuk
Canim smdi gordum Allah korusun dielim dua edelim. Benim hep karindan bakmisti gebelik sorasi. 5. Hftaya kese gorunuyo bebek gorunmuyo zatn 6. Hftada bebegi gorebilir kotu dusunmeyelim ya Allah korusun. Senin beta degeri mi dustu tam yakalayamadim konuyu dr nedn ole dedi ki bisiden suphelendi ozaman

Doktor kolumdan yapmamı söyledi de
Selam canim hayirli olsun. Ikiside olur ama genelde gobktn yapiyolar daha kolay:) hemsireler anlatiyo gostererek cok basit saniyo insan ama ben kndime saplayamadim esim ypamsti :)) gobek deligindn itivaren 3 parmak koy orasi veya 2 parmak alti olabilir o bolgeye yapabilirsn videolarda var

Kedilikadinn sag veya sola sogru 3 parmak koycn canim onu belrtmemism de aman bi yanls olmasn sebep olmayim die yazayim dedim:) hic gakmiyo cok basit hic korkma anlamadn bitiyo

Eşim yapamaz ya hiç gelemez öyle şeylere kendi kendime yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…