- 3 Aralık 2018
- 171
- 191
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.641
Doktor kolumdan yapmamı söyledi deCok degil azicik yakiyor.internette nasil yapilacagi hakkinda videolar vardir.bence karin bölgene yaptir
Ama büyüse ovulasyonda çok koyu olmazmıydı çizgi ? Birde doktor dedi çabuk büyüyebilir ondan önce oazartesi gittim perşembe gittim geç büyüyecek belli ki dedi . Herkesin farklı demekki .Kafam karıştı zaten çatlarken mi koyu çizgi oluyor ?Canim benim bur kullanisimda 3 gunde 9mm büyüdü.keske bugün gitseydin.sen bugünü degerlendir eger büyüdüyse kendinden catlar belki.catlamasada yarin git muhakkak cok büyüyüp kist olmasin
Hayır doktor bi ilaç vermedi bu ay ilk femaraya başladım kullandım 5 gün sabah akşam yumurtalarım oluşmuş ama geç gelişiyor dedi.inşallah sizde iyi haber alırsınız . Yumurta çatlaması için incir kürü duymuştum . Bende gelişmesi için havuç kürü içtim 1 gün bakalım artık hayırlısı
Doktor kolumdan yapmamı söyledi de
Hadi ya bende havuç kürü yaptım cumartesi içtim bugünde içtim .Canim tam tersi gelistirmek icin incir kürü catlatmak icin havuc kurü yapiliyor.ama dojtorlar incir kürünü onermiyorlar.bende 3.klomen kullanisimda incir kürü ysptim 10 dan fazla yumurtam oldu birbirlerini baskilayip gelisemedi.en iyisi fazla katistirmamak.
Anladım canımKoldanda yapanlar var.bana hep karnimdan yaptilar
Hadi ya bende havuç kürü yaptım cumartesi içtim bugünde içtim .
Benimde 4 yumurtam oluşmuş en büyüğü 11mm demişti perşembe günü . yani hemen gelişmemiştir. Oazartesi günü demişti 4 yumurta . Perşembe geç gelişiyor demekki dedi daha en büyüğü 11mm dedi.Canim tam tersi gelistirmek icin incir kürü catlatmak icin havuc kurü yapiliyor.ama dojtorlar incir kürünü onermiyorlar.bende 3.klomen kullanisimda incir kürü ysptim 10 dan fazla yumurtam oldu birbirlerini baskilayip gelisemedi.en iyisi fazla katistirmamak.
Canim smdi gordum Allah korusun dielim dua edelim. Benim hep karindan bakmisti gebelik sorasi. 5. Hftaya kese gorunuyo bebek gorunmuyo zatn 6. Hftada bebegi gorebilir kotu dusunmeyelim ya Allah korusun. Senin beta degeri mi dustu tam yakalayamadim konuyu dr nedn ole dedi ki bisiden suphelendi ozamanEvet canım hepsinde vajinal ultrasonla baktı. Kese var ama içini göremedi henüz. Bekleyelim gelişimini dedi. Sağlıksız ise ya düşecek ya düşük yapıcam. Moralim çk bozuk
Evet çatlamış onun için akıntın olmşkızlar ya b7gun adetinin 21. günü az önce lavaboda pencereye kaygan akıntı geldi inceledim uzayan akıntı gibi seffaf acaba yumurtlama bugünkü oluyor dünden beri goguslerim sızlıyor kasik ağrılarımda var ayyy umutlansammi acabaUmutumut82 @AloeeVeraa @Esrasvn @SemSem01 @UmutluKarTanesi @Melegiminnnannesi @Ilkmelegim
Hayır canm agrı olmuyor göbeginin dört barmak koy sonra vur hiç hissetmiyosunKızlar merhaba acil bir sorum olacak. Doktor bugün ovitrelle iğne verdi yarın kendime enjekte edeceğim. Kendisine enjeksiyon yapan var mı aranızda nasıl yaptınız? Ağrı veya acı oluyor mu?
Selam canim hayirli olsun. Ikiside olur ama genelde gobktn yapiyolar daha kolay:) hemsireler anlatiyo gostererek cok basit saniyo insan ama ben kndime saplayamadim esim ypamsti :)) gobek deligindn itivaren 3 parmak koy orasi veya 2 parmak alti olabilir o bolgeye yapabilirsn videolarda varDoktor kolumdan yapmamı söyledi de
Selam canim hayirli olsun. Ikiside olur ama genelde gobktn yapiyolar daha kolay:) hemsireler anlatiyo gostererek cok basit saniyo insan ama ben kndime saplayamadim esim ypamsti :)) gobek deligindn itivaren 3 parmak koy orasi veya 2 parmak alti olabilir o bolgeye yapabilirsn videolarda var
Teşekkür ederim :)Hayır canm agrı olmuyor göbeginin dört barmak koy sonra vur hiç hissetmiyosun
Eşim yapamaz ya hiç gelemez öyle şeylere kendi kendime yapacağımSelam canim hayirli olsun. Ikiside olur ama genelde gobktn yapiyolar daha kolay:) hemsireler anlatiyo gostererek cok basit saniyo insan ama ben kndime saplayamadim esim ypamsti :)) gobek deligindn itivaren 3 parmak koy orasi veya 2 parmak alti olabilir o bolgeye yapabilirsn videolarda var
Evet ama ilk evliliğimden şimdiki eşimden yok Benim 33 yaşım çocuk 14 yaşında eşimde çok istiyor ona daha çok üzülüyorumSeninde 2.cocukmu kac yasinda Allah bagislasin.benim 2. Olacak ama yas 35 oldu
Şeker için insülin gibi ağrısı yk ben kendime yapamam sağlık ocağı halletti canımKızlar merhaba acil bir sorum olacak. Doktor bugün ovitrelle iğne verdi yarın kendime enjekte edeceğim. Kendisine enjeksiyon yapan var mı aranızda nasıl yaptınız? Ağrı veya acı oluyor mu?
Teşekkür ederim :)Şeker için insülin gibi ağrısı yk ben kendime yapamam sağlık ocağı halletti canım
Evet ama ilk evliliğimden şimdiki eşimden yok Benim 33 yaşım çocuk 14 yaşında eşimde çok istiyor ona daha çok üzülüyorum
İkimizde de görünen soru. Yk doktorumu değiştireceğim bu ay bakalımAllah yardimcin olsun canim.senin ve esinin tum testleri yapildimi.varmi bir problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?