Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim çok üzüldüm durumuna kıyamam sana ama hemen umutsuzluğa kapılma en azından keseler var şu an. Daha 6.haftadaymışsın bence yeni oluşabilirler. Sen moralini yüksek tut, bol bol dua et. Rabbim inşallah sağlıkla yavrularına kavuştursun her şeyin hayırlısı olsun. Dualarım seninle ❤

Ya kuzum yerim ben seni :) inşallah ben de hepimiz de sürprizler yaparız, artık hepimizin bebişi gelir inşallah. Bak senin yumurtlama dönemin geliyomuş çok iyi değerlendir bebeğim, umutsuz olma sakın. Sizde bilinen hiçbir problem yok o yüzden haöile kalma ihtimalin çok çok daha fazla

Biraz halsizlik yorgunluk var cnm uzaktan takip etmeye calisiyorum insallah 3 harta sonra gidicez tekrardan insallah gösterir erkenden cok merak ediyoruz :) Rabbim.size de nasip etsin insallah insallah hayirlisiyla tez zamanda cnm benim
İnşallah kuzum Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah tez zamanda. Hadi bakalım cinsiyet haberini de bekliyoruz heyecanla :)

Ben tam anlayamadım canım yumurtlama döneminde misin şu an yani? Eğer öyleyse akıntıyı da görmüşsün iyi değerlendir derim

Kızlar bir şey daha soracağım, bu iğnenin yanında bir de jel veriliyor ya ilişki sonrasında vajinaya enjekte etmek için. Onu ilişkiden hemen sonra mı yapıcam yoksa içimdeki meniyi boşalttıktan sonra mı?

Ben 3kez klomen kullandim catlama ignesi oldum foktor bana öyle birsey vermedi oyüzden bilmiyorum

arkadaşlar bende klomen kullandım.3 yumurtam olmuş bugün çatlatma iğnesi oldum. yumurtalar sağda 12×13 solda 27×23 end 9 mm yazmış doktor . ikiz şansım var mi ki ??

arkadaşlar bende klomen kullandım.3 yumurtam olmuş bugün çatlatma iğnesi oldum. yumurtalar sağda 12×13 solda 27×23 end 9 mm yazmış doktor . ikiz şansım var mi ki ??

Kaliteli yumurta 18 ile 22mm arasinda canim.senin tek olgun yumurtan var 27×23olani tabi tek yumurta ikizleride olabilir.

adetimin 11. günündeyim. son ilacı sabah içtim daha büyümez mi ?

Catlama ignesini vurulduysan büyüyecegini sanmiyorum.9mm 11mm cok kücük.gerci bu konuyu cokta arastirdim büyürmu diye net olarak büyür büyümez diye birsey okumadim.ama dedigim gibi 9mm 11mm icin doktorlar direkt işe yaramaz gözuyle bakiyorlar.hatta 23mm olaninida son anda yakalamissin cünkü 24den sonra kiste dönüsüyor cogunlukla çatlamaz gözüyle bakiliyor. ama yinede Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…