- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.661
İkimizde de görünen soru. Yk doktorumu değiştireceğim bu ay bakalım
Bu ay ilk defa kullandım femara ile bendeBirde infolic combi diye bir ilac var gida takviyesi eczanelerde var eger kullanmiyorsan kullan bence
Canım benim çok üzüldüm durumuna kıyamam sanakızlar günaydın. daha önce gebe kaldığımı ilk sizlerle paylaşmıştım. Şimdi de içinde bulunduğum zorlu durumu yine sizlerle paylaşmak istedim. Şuan yaklaşık 6 haftalık hamileyim. Ancak beta değerim istenildiği ölçüde artış göstermiyor. 1 Aralık'a kadar katlanarak ilerlerken, 5 Aralık'ta gittiğimde 100 puan, 8 Aralık'ta gittiğimde 200 artmıştı sadece ve 970 civarındaydı. Doktor keseleri (2 kese görüldü) görüyor. Ancak içlerini göremiyor. Yani dış gebelik ya da kimyasal değil. Ya boş kese veya sağlıksız veya çok nadir de olsa sağlıklı olabilirmiş. Herhangi bir müdahale yapamıyor da aaz da olsa arttığı için. Doktor nadir de olsa böyle hastalarım var dedi. Moralim çok bozuk. Eşime çok belli etmemeye çalışıyorum da pek umutlu değilim. Bu şekilde yavaş ilerleyerek sağlıklı doğum yapan var mıdır? Çok da umutlanmak istemiyorum ama.. Umut olmadan da yaşanmıyor
Ya kuzum yerim ben seni :) inşallah ben de hepimiz de sürprizler yaparız, artık hepimizin bebişi gelir inşallah. Bak senin yumurtlama dönemin geliyomuş çok iyi değerlendir bebeğim, umutsuz olma sakın. Sizde bilinen hiçbir problem yok o yüzden haöile kalma ihtimalin çok çok daha fazlaInsan maddiyati dusunuyor her durumda vallahi ister istemez. Ben senin durumunu hep olumlu goruyorum nedense,belkide yansittigin pozitif enerjiden bilmiyorum ama :) A AloeeVeraa ve sen bize cok guzel surprizler yapacakmissin gibi geliyor.
Benim durum ise 30 kasimda regl oldum. Bu ay gitmeyeyi doktora koymustum kafama zaten. Esimin hormonlara ve vitaminlerine bi baktircaz ocak ayinda. Keciboynuzu,propolis,zencefil karisimi bise yiyo sabah aksam o. Yalniz cok afedersin regl oncesi bebek vardir nolur nolmaz diye,regl donemi ve sonrasinda gezme tozma derken ustune esim grip oldu zaten bugunde isbasi yapti tam 21 gun oldu herhangi bir munasebet olmayali. 3-4 gun icinde yumurtlama donemim olur sanirim. Bu ay pek umidim yok acikcasi.
İnşallah kuzum Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah tez zamanda. Hadi bakalım cinsiyet haberini de bekliyoruz heyecanla :)Biraz halsizlik yorgunluk var cnm uzaktan takip etmeye calisiyorum insallah 3 harta sonra gidicez tekrardan insallah gösterir erkenden cok merak ediyoruz :) Rabbim.size de nasip etsin insallah insallah hayirlisiyla tez zamanda cnm benim
Ben tam anlayamadım canım yumurtlama döneminde misin şu an yani? Eğer öyleyse akıntıyı da görmüşsün iyi değerlendir derimkızlar ya b7gun adetinin 21. günü az önce lavaboda pencereye kaygan akıntı geldi inceledim uzayan akıntı gibi seffaf acaba yumurtlama bugünkü oluyor dünden beri goguslerim sızlıyor kasik ağrılarımda var ayyy umutlansammi acabaUmutumut82 A AloeeVeraa @Esrasvn @SemSem01 @UmutluKarTanesi M Melegiminnnannesi @Ilkmelegim
Hehe ihale sana kaldi ozaman canim :)Eşim yapamaz ya hiç gelemez öyle şeylere kendi kendime yapacağım
Aynen öyle canımHehe ihale sana kaldi ozaman canim :)
benim haberim yok aaaa bende bu aksam iğne vuruldumKızlar bir şey daha soracağım, bu iğnenin yanında bir de jel veriliyor ya ilişki sonrasında vajinaya enjekte etmek için. Onu ilişkiden hemen sonra mı yapıcam yoksa içimdeki meniyi boşalttıktan sonra mı?
Kızlar bir şey daha soracağım, bu iğnenin yanında bir de jel veriliyor ya ilişki sonrasında vajinaya enjekte etmek için. Onu ilişkiden hemen sonra mı yapıcam yoksa içimdeki meniyi boşalttıktan sonra mı?
benim haberim yok aaaa bende bu aksam iğne vuruldum
arkadaşlar bende klomen kullandım.3 yumurtam olmuş bugün çatlatma iğnesi oldum. yumurtalar sağda 12×13 solda 27×23 end 9 mm yazmış doktor . ikiz şansım var mi ki ??
adetimin 11. günündeyim. son ilacı sabah içtim daha büyümez mi ?Kaliteli yumurta 18 ile 22mm arasinda canim.senin tek olgun yumurtan var 27×23olani tabi tek yumurta ikizleride olabilir.
adetimin 11. günündeyim. son ilacı sabah içtim daha büyümez mi ?
benim bayılacak gibi oluyorum heyecandan. iğneden sonra yapacağımı bilemez hale geldim . Hormonlar ele geçirdi beni
KUZUmmm bence ovülasyon testi almalısın en güzel onunla belli oluyor bende Aslan pençesi kullandığım için aynı durum bende de varhımmm anladım canm yerleşme belirtisi olaraktami akıntı oluyor kuzum insallah öyledir evet hala devam ediyorum aslan pencesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?