Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende o jeli kullandım kullanan üstüne yürümen gerekiyor doktor bana öyle dedi ben sabah kullanıyodum

Gerek var bence bana verdi

Bilimsel olarak gerek olup olmadiginin kararini ben veremem doktor olmadigim icin .Ama benim doktorum gerek yok dedi.verse bende kullanmak isterdim.cunkü daha once düsuk yaptim.

Son düzenleme:
Kedilikadinn merhaba. Ben ovitrelle igneyi 2 ay kendim yaptim gobegimden. Can yakmayan,cok cabucak yapilabilen bir igne. Hic endise etme. Jel daha once doktorum bana onermedi. Genelde asilama ya da tüp bebek ile gebelik dusunuldugunde verildigini gordum bugune kadar bu forumda. Kendi arkadaslarimdan biride pre-seed isimli bir jel kullanmisti hamile kalmayi kolaylastirmasi,spermlerin rahme rahat ulasabilmesi icin. Fakat sonradan esinde bir problem oldugu anlasildi. Konu hakkinda bilgim bu kadar :)

Insallah kuzum insallahhhh. 2019 bizlerin yılı olsun bebislerimizle beraber.

Bilimsel olarak gerek olup olmadiginin kararini ben veremem doktor olmadigim icin .Ama benim doktorum gerek yok dedi.verse bende kullanmak isterdim.cunkü daha once düsuk yaptim.
Onlari genlde asilamada veriyolar zatn kuzum veya diger tedavide. Hap ve ctlatma ignesinde veren bnde gormedim jel:) progestn verebilr en fazla blki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…