- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.681
Canım bende o jeli kullandım kullanan üstüne yürümen gerekiyor doktor bana öyle dedi ben sabah kullanıyodumKızlar bir şey daha soracağım, bu iğnenin yanında bir de jel veriliyor ya ilişki sonrasında vajinaya enjekte etmek için. Onu ilişkiden hemen sonra mı yapıcam yoksa içimdeki meniyi boşalttıktan sonra mı?
Gerek var bence bana verdiHer doktor vermiyor canim.neye göre veriyorlar onuda hic bilmiyorum.ben özellikle doktoruma sordum tutundurmak icin birsey kullaniyimmi diye gerek yok dedi.
Gerek var bence bana verdi
Evet verdi bana kullandım bittiBilimsel olarak gerek olup olmadiginin kararini ben veremem doktor olmadigim icin .Ama benim doktorum gerek yok dedi.sana verdiyse sen kullan tabi.
Sen ne tedavisi görüyon canm
Hm aşılama değil yaniKlomen ovitrelle
İnşallah emeğin boşa çıkmazKlomen ovitrelle
İnşallah emeğin boşa çıkmaz
İnşallah aminAşilama degil normal
Nasıl yani tam olarak anlayamadımCanım bende o jeli kullandım kullanan üstüne yürümen gerekiyor doktor bana öyle dedi ben sabah kullanıyodum
Gebeliği kolaylaştırmak için falan dedi belki spermlerin tüplere gitmesine yardımcı oluyordur bilmiyorum tam olarakbenim haberim yok aaaa bende bu aksam iğne vuruldum
Kimin bebeği canım 11 hafta 2 günlük bi bebiş maşallah
Insallah kuzum insallahhhh. 2019 bizlerin yılı olsun bebislerimizle beraber.Ya kuzum yerim ben seni :) inşallah ben de hepimiz de sürprizler yaparız, artık hepimizin bebişi gelir inşallah. Bak senin yumurtlama dönemin geliyomuş çok iyi değerlendir bebeğim, umutsuz olma sakın. Sizde bilinen hiçbir problem yok o yüzden haöile kalma ihtimalin çok çok daha fazla
Onlari genlde asilamada veriyolar zatn kuzum veya diger tedavide. Hap ve ctlatma ignesinde veren bnde gormedim jel:) progestn verebilr en fazla blkiBilimsel olarak gerek olup olmadiginin kararini ben veremem doktor olmadigim icin .Ama benim doktorum gerek yok dedi.verse bende kullanmak isterdim.cunkü daha once düsuk yaptim.
Masallah kuzum sanada nasip olsin❤ 11 hfta iki gunluk kalbini da isaretleyp dinletms masallah:) bi sorun mu varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?