- 3 Aralık 2018
- 171
- 191
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.701
Çok teşekkür ederim yorumun içinKedilikadinn merhaba. Ben ovitrelle igneyi 2 ay kendim yaptim gobegimden. Can yakmayan,cok cabucak yapilabilen bir igne. Hic endise etme. Jel daha once doktorum bana onermedi. Genelde asilama ya da tüp bebek ile gebelik dusunuldugunde verildigini gordum bugune kadar bu forumda. Kendi arkadaslarimdan biride pre-seed isimli bir jel kullanmisti hamile kalmayi kolaylastirmasi,spermlerin rahme rahat ulasabilmesi icin. Fakat sonradan esinde bir problem oldugu anlasildi. Konu hakkinda bilgim bu kadar :)
Bende ilk kez klomen ve ovitrelle kullanıyorum aşılama yok ama verdi doktorum, yani ona güveniyorum çünkü çok iyi ilgili bir doktor bakalım inşallah işe yarar göreceğiz :)Onlari genlde asilamada veriyolar zatn kuzum veya diger tedavide. Hap ve ctlatma ignesinde veren bnde gormedim jel:) progestn verebilr en fazla blki
yok kız cinsiyet tahmini yaparmsnz diye A AloeeVeraaMasallah kuzum sanada nasip olsin❤ 11 hfta iki gunluk kalbini da isaretleyp dinletms masallah:) bi sorun mu varmis
ah kuzum en yakın arkadasimin yani gorumcemin gelininin bebeği ben femara kullanırken oda spiralimi cikarmisti o ay ve bidahaki ay beraber güzel haber alırız insallah aynı anda hamile kalmışızdır dedik ama benm olmadı onun oldu hemen tutmus ya şans banada sizlerede nasip olur insallah 3. çocuğu onunda 2 kızı varKimin bebeği canım 11 hafta 2 günlük bi bebiş maşallah
hımm sendemi kullaniyosun canm ne zamandir iciyosun ne için bide ben ovulasyon testini adet olursam alicam canmKUZUmmm bence ovülasyon testi almalısın en güzel onunla belli oluyor bende Aslan pençesi kullandığım için aynı durum bende de var
Umutsuzluga kapınma canım bence eşim de olmaz çocugumız diyoduk ama bak oldu hala inanamıyoruz inşallah seninse her isteyenin de olur
Kizlar hastanedeyim birazdan ameliyathaneye alicaklar kafamda cikan seyi alip tahlile gondericekler kötü huylumu diye 10gune sonuc cikiyormus bugun klomenede basladim genel cerrahi antibiyotikde vericek bu ay pek iyi gecmiyecek yani
çok geçmiş olsun arkadaşım.. hiç merak etme sonuç iyi gelecek Allah'ın izniyle. Antibiyotiğin klomene olumsuz etkisi olmaz herhalde.. Antibiyotik kullanıp hamile kalan bir tanıdığım var rahimdeki iltihabı kurutup hamile kalmıştı.. o başka amaçla kullanmıştı ama.. Nasip yani.. şimdi nasılsın?
Günaydın :)günaydın herkese
arkadaşlar merhaba 3 yumurtam vardı biri çok büyük diğeri orta biri de nerdeyse minnacık 9 mm şimdi ben adetimin 11. günü çatlama iğnesi oldum. en büyük yumurta çatlamış olsa diğer iki küçük yumurta 14.gune kadar büyümeye devam edermi??
yok kuzum ama ense kalınlığı kalın çıkmış başka hastaneye yonlendirmsler oraya gittiler bugün insallah kötü bisey cikmazHic anlamiyorum ben :) küçük bide doktor tahmin yurutmus mü. :)
Onu bilemiyorum kuzum ya. Nub teorisiyle tahmin yürütülebiliyo az çok ama ben şu an bu görüntülerde nub bölgesini tam göremedim canımyok kız cinsiyet tahmini yaparmsnz diye A AloeeVeraa
Nasip canım ya inşallah bizim de gelicek bebişler Allahın izniyleah kuzum en yakın arkadasimin yani gorumcemin gelininin bebeği ben femara kullanırken oda spiralimi cikarmisti o ay ve bidahaki ay beraber güzel haber alırız insallah aynı anda hamile kalmışızdır dedik ama benm olmadı onun oldu hemen tutmus ya şans banada sizlerede nasip olur insallah 3. çocuğu onunda 2 kızı var
Günaydın canıımgünaydın herkese
arkadaşlar merhaba 3 yumurtam vardı biri çok büyük diğeri orta biri de nerdeyse minnacık 9 mm şimdi ben adetimin 11. günü çatlama iğnesi oldum. en büyük yumurta çatlamış olsa diğer iki küçük yumurta 14.gune kadar büyümeye devam edermi??
yok kuzum ama ense kalınlığı kalın çıkmış başka hastaneye yonlendirmsler oraya gittiler bugün insallah kötü bisey cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?