Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim yorumun için, peki iğneyi tamamen saplıyor muyuz? Videoda öyle gördüm sanırım

Onlari genlde asilamada veriyolar zatn kuzum veya diger tedavide. Hap ve ctlatma ignesinde veren bnde gormedim jel:) progestn verebilr en fazla blki
Bende ilk kez klomen ve ovitrelle kullanıyorum aşılama yok ama verdi doktorum, yani ona güveniyorum çünkü çok iyi ilgili bir doktor bakalım inşallah işe yarar göreceğiz :)

Kimin bebeği canım 11 hafta 2 günlük bi bebiş maşallah
ah kuzum en yakın arkadasimin yani gorumcemin gelininin bebeği ben femara kullanırken oda spiralimi cikarmisti o ay ve bidahaki ay beraber güzel haber alırız insallah aynı anda hamile kalmışızdır dedik ama benm olmadı onun oldu hemen tutmus ya şans banada sizlerede nasip olur insallah 3. çocuğu onunda 2 kızı var

KUZUmmm bence ovülasyon testi almalısın en güzel onunla belli oluyor bende Aslan pençesi kullandığım için aynı durum bende de var
hımm sendemi kullaniyosun canm ne zamandir iciyosun ne için bide ben ovulasyon testini adet olursam alicam canm

Umutsuzluga kapınma canım bence eşim de olmaz çocugumız diyoduk ama bak oldu hala inanamıyoruz inşallah seninse her isteyenin de olur

Senin problemin neydi arkadaşım? ilk aşılamada hamile kaldın diye hatırlıyorum. daha önce klomen kullandın mı? aşılamaya gelene kadar nasıl bir süreç geçirdiniz?

Kizlar hastanedeyim birazdan ameliyathaneye alicaklar kafamda cikan seyi alip tahlile gondericekler kötü huylumu diye 10gune sonuc cikiyormus bugun klomenede basladim genel cerrahi antibiyotikde vericek bu ay pek iyi gecmiyecek yani

çok geçmiş olsun arkadaşım.. hiç merak etme sonuç iyi gelecek Allah'ın izniyle. Antibiyotiğin klomene olumsuz etkisi olmaz herhalde.. Antibiyotik kullanıp hamile kalan bir tanıdığım var rahimdeki iltihabı kurutup hamile kalmıştı.. o başka amaçla kullanmıştı ama.. Nasip yani.. şimdi nasılsın?

Gunaydin canimmm sagolasin iyi dileklerin icin. Rabbim hicburimize can acisi yasatmasin.evet doktor antibiyotik ve parol kloneni etkilemez dedi. bugün klomenin 4.günü gecen aylarda kasiklarimda degisikligi hissetmistim bu ay hicbirsey hissetmiyorum.zaten rahim duvarin çok çok kalin klomende daha cok kalinlastirir. bu sekilde döllenme olamaz demisti.bu ay klomen denemesi yapiyorum yumurta olusacakmi diye.ocak 2019 da igneli tedaviye gecicez dedi

arkadaşlar merhaba 3 yumurtam vardı biri çok büyük diğeri orta biri de nerdeyse minnacık 9 mm şimdi ben adetimin 11. günü çatlama iğnesi oldum. en büyük yumurta çatlamış olsa diğer iki küçük yumurta 14.gune kadar büyümeye devam edermi??

Vurulduktan sonra kucuk olanlarda buyyk olanlarda catlar diye biliyorum onemli olan cok yumurta olmasi degil bunu bana doktorum soylemisti kaliteli yumurta olmasi onemli ben tek yumurtayla hamile kaldim

Nasip canım ya inşallah bizim de gelicek bebişler Allahın izniyle

Canim bu soruyu herkes merak ediyor ama kimse cevabini bilmiyor.ama bu forumda bir arkadas yazmisti regliye yakin 14mm olan yumurtam catlayip döllenmis yazmisti.nasip kismet yani. ben aslinda doktora soracaktim unuttum.cumartesi randevum var unutmazsam sorucam.ama senin zaten saglikli 1 yumurtan var boyutlarida iyi bence olumlu düsün .tek yumurtayla hamile kalan cok arkadasimiz var ayni zamanda 3 4 olgun yumurtayla hamile kalamayan arkadaslarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…