Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin problemin neydi arkadaşım? ilk aşılamada hamile kaldın diye hatırlıyorum. daha önce klomen kullandın mı? aşılamaya gelene kadar nasıl bir süreç geçirdiniz?
Evet daha önce kılomen kullandım doğrusunu söylemek gerekirse düzenli kullanmadım çünkü eşim başka şehirlerde çalışıyodu bende kullanmadım dktra gittim rahim filmi eşimin tahlili benim tahlillerim yapıldı bir sıkıntı çıkmdı dtr aşılama yapalım dedi bizde kabul ettik 5 gün klomen kullandım toplum 12 gün sonra aşılama o ldum

Canım ben 12 di bikere gittim yumurta iki gün sonra gitigimde 17 olmuştu büyümeye devam eder ama bol bol yürüyüş yao

kızlar yaa şimdi biraz araştırma yaptım da rahim duvarı kalınlığı 7mm ve altı olanların gebe kalması imkansızmış.
en az 9-10 mm olmalıymış. bilseydim heveslenip beklemezdim.
bir de 100 tl verdim çatlatma iğnesine

Dört gözle regl beklenir mi? Bekleniyor işte.
Olsam da bir an önce tedaviye başlasam
Beklenir canım 34. Günümdeyim hala gelen giden yok, 29. Günde negatif çıkmıştı bakalım 35 de olurum belki. Hayır yumurtalar da çatlaşmış. Ağrım sızım vardı onlar da gitti, hiç bişey anlamadım bu ay

Canım doktorun o konuda bi sorun görseydi tedaviden önce rahim kalınlaştırıcı ilaç kullandırırdı sen içini ferah tut. Çünkü bazıları önce rahim kalınlaştırıcı kullanıyo demek ki onlarınki çok çok ince oluyo

Canim sogan suyu iç birde adacayi cok guzel sokturuyor.cok zor beklemek gecen kullanimimda 55.gün regli oldum.stres yapmamaya caliş

Kizlar klomenle 4.gün bu ay gebelik olmayacagini bile bile heyecanlaniyorum. Yumurta gelistigini gormek bile yeticek .rahim kalinligi 10 du 20 olmustur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…