- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.721
evet kuzum onun için arastrma hastanesine sevk edilmisİnsallah cnm 2 li test yaptiricakmi ?
Evet daha önce kılomen kullandım doğrusunu söylemek gerekirse düzenli kullanmadım çünkü eşim başka şehirlerde çalışıyodu bende kullanmadım dktra gittim rahim filmi eşimin tahlili benim tahlillerim yapıldı bir sıkıntı çıkmdı dtr aşılama yapalım dedi bizde kabul ettik 5 gün klomen kullandım toplum 12 gün sonra aşılama o ldumSenin problemin neydi arkadaşım? ilk aşılamada hamile kaldın diye hatırlıyorum. daha önce klomen kullandın mı? aşılamaya gelene kadar nasıl bir süreç geçirdiniz?
Canım ben 12 di bikere gittim yumurta iki gün sonra gitigimde 17 olmuştu büyümeye devam eder ama bol bol yürüyüş yaoarkadaşlar merhaba 3 yumurtam vardı biri çok büyük diğeri orta biri de nerdeyse minnacık 9 mm şimdi ben adetimin 11. günü çatlama iğnesi oldum. en büyük yumurta çatlamış olsa diğer iki küçük yumurta 14.gune kadar büyümeye devam edermi??
Canım ben 12 di bikere gittim yumurta iki gün sonra gitigimde 17 olmuştu büyümeye devam eder ama bol bol yürüyüş yao[/QUOT
teşekkürler.. seninkiler çatlar la iğnesinden sonra mi büyüdü yani?
Yok canım önce biri büyüdü çatşadı biride 17 oldu igne yaptımseninki çatlama iğnesinden sonra mi büyüdü?
evet kuzum onun için arastrma hastanesine sevk edilmis
Yaptım bugün iğneyi kendime baya inceymiş ucu acımadıHehe ihale sana kaldi ozaman canim :)
bende dedim yanlsinolcumler olabiliyor rahat ol inşalalh bişey çıkmaz diye ayy buarada benim akintim çoğaldı dünden beri beyaz krem gibiİnsallah hayirli sonuclar çıkar cnm ama yanilabiliyor doktorlar tabi yinede icini ferah tutsun
Beklenir canım 34. Günümdeyim hala gelen giden yok, 29. Günde negatif çıkmıştı bakalım 35 de olurum belki. Hayır yumurtalar da çatlaşmış. Ağrım sızım vardı onlar da gitti, hiç bişey anlamadım bu ayDört gözle regl beklenir mi? Bekleniyor işte.
Olsam da bir an önce tedaviye başlasam
Bende kendime yapmıştım göbekten acımıyor ya minnak bişey, hayırlı olsun inşallahYaptım bugün iğneyi kendime baya inceymiş ucu acımadı
Canım doktorun o konuda bi sorun görseydi tedaviden önce rahim kalınlaştırıcı ilaç kullandırırdı sen içini ferah tut. Çünkü bazıları önce rahim kalınlaştırıcı kullanıyo demek ki onlarınki çok çok ince oluyokızlar yaa şimdi biraz araştırma yaptım da rahim duvarı kalınlığı 7mm ve altı olanların gebe kalması imkansızmış.
en az 9-10 mm olmalıymış. bilseydim heveslenip beklemezdim.
bir de 100 tl verdim çatlatma iğnesine
Beklenir canım 34. Günümdeyim hala gelen giden yok, 29. Günde negatif çıkmıştı bakalım 35 de olurum belki. Hayır yumurtalar da çatlaşmış. Ağrım sızım vardı onlar da gitti, hiç bişey anlamadım bu ay
merhaba aekadaşlar bugün ovitrella iğne vurulalı 11 gün oldu ama midem bulanıyor. ateş basıyor falan sizce bişeyler olabilir mi :)) umutlanayım mı ki
ınsallah hayırlı haber gelir canimmerhaba aekadaşlar bugün ovitrella iğne vurulalı 11 gün oldu ama midem bulanıyor. ateş basıyor falan sizce bişeyler olabilir mi :)) umutlanayım mı ki
Rica ederim. Biraz gec oldu kusura bakma lutfen. Bugun giremedim foruma bu saate kadar. Evet igneyi tamamen sapliyoruzÇok teşekkür ederim yorumun için, peki iğneyi tamamen saplıyor muyuz? Videoda öyle gördüm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?