Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yaptırmıştım çatlatma iğnesi yumurta çatlayalı bugün 17 gün oldu unutlanmalimiyim bilmiyorum normalde yumurtlamadan 14 gunsonra kesin adet olunuyor mu

Canim sogan suyu iç birde adacayi cok guzel sokturuyor.cok zor beklemek gecen kullanimimda 55.gün regli oldum.stres yapmamaya caliş
Stres de yapmıyorum aslında, hani test falan yapılmasa acaba diye beklerken yaparım. Soğan suyu adetim bitince içmiştim miğdeme çok dokunmuştu ama içicem artık yarın da gelmezse. Evet sen de geç olmuştun. Ada çayı içiyim bi de

Kızlar güvendiğim bir bayan vardı Instagram da takip ettiğim kadın süper ovulasyon testi resmi atın ne zaman ilişki söylüyor takip ettiği 350 kişi hamile tek tek de yayınlıyor geçen ay bir kız arkadaşıma bahsettim birdahaki ay tüp bebeğe başlıyordu kadının videolarını izledi Ebru ismi çatlamayı gördüğü gün 4 gün ilişki diyor kız bugün öğrendik hamile ben çatlama iğnesi etkisinden sonuç alamadım bu ay tutmazsa bende deneyeceğim YouTube de açıklayıcı video da yazıyor birgebeningünlüğü adı sizde denemek isterseniz diye söylemek istedim

merhaba aekadaşlar bugün ovitrella iğne vurulalı 11 gün oldu ama midem bulanıyor. ateş basıyor falan sizce bişeyler olabilir mi :)) umutlanayım mı ki
Benimde sekiz gün oldu sıfır belirti olmadı sanırım
Canım gebelik bulantısı için erken olması lazım genelde adet olacak gibi kaşık ağrısı genelde belirtiler

Canim birde civanpercemi iciliyordu sanirim.@AloeeVeraa demisti bir bitkide tam hatirlayamadim. Bide sen hic doktora sordun mu gec adet olma sebebini. Pko mu vardi. Unutmusum. Ozur dilerim

Merhaba canım bende senden öğrendim inceledim sayfayı msj attım bakalım nasıl dönüş olucak bide onu deneyelim

Ben ovulasyon günümü biliyorum o gün iliskide oldu 17 gün geçti gebelik oluşmuşmudur onu merak ediyorum

Bence var. :) ustelik 29 gunde bir olan adetin 32. Gun halen gelmemis. Ben olsam eczaneye kosmustum simdi. Insallah seninledir bebisin.
İnşallah Allah razı olsun bende istiyorum tesr yapmakta benim iki düşüğüm oldu esimle testle umutlanip farklı bir sonuç çıkmasından korkuyoruz

İnşallah Allah razı olsun bende istiyorum tesr yapmakta benim iki düşüğüm oldu esimle testle umutlanip farklı bir sonuç çıkmasından korkuyoruz
Allah hepimizden razı olsun. Korkmakta cok haklisin dusuklerden sebep. Fakat adetlerin duzenliyse eger ve gecikme varsa ki yarin 3 gun gecikmis olacak,test yapmak icin guzel bir zaman. Iliskiden de 17 gun gecmis. Yaklasik 10 gunde dollenip rahme yerlesiyor embriyo. Seni heveslendirmek istemem ama suan gorunen tablo olumlu gibi. :) insallah oyledir. Sonucunu bizlede paylasir misin rica etsem test yaptiginda

onada baktım biraz testi kendisi mi yolluyor acaba sen başladın mı canım konuştun mu
Yk beni birine yönlendirdi adam internetten çok uyguna veriyor kadının adını verdiğinde yanında da hem normal hem erken gebelik testi hediyesi var Ensar medikal yaz çıkıyor Avcılar bana yakındı elden aldım ben

Hangisi canım bir sürü var ne kadara aldın bide sen ne zaman başlıyorsun yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…