- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.761
17 gün geçtiyse idarda çıkar canım zaten ovülasyın gününü neye göre öğreniyorsun canımBen ovulasyon günümü biliyorum o gün iliskide oldu 17 gün geçti gebelik oluşmuşmudur onu merak ediyorum
Google’a Ensar medikal yaz adres Beylikdüzü çıkıyor ben şimdi link falan atarım satıcı falan derler bana :) özelden yazmayı bilmiyorum sen. Bana mesaj atarsan cevaplar link ararım sanaHangisi canım bir sürü var ne kadara aldın bide sen ne zaman başlıyorsun yapmaya
Catlatma iğnesi den sonra takip esildi ultrasoda ovulasyon olduğu görüldü normalde de tahmin ediyorum adetim duzenli gelecek adetten 14 gün oncesi ovulasyon gününe denkgelirmis17 gün geçtiyse idarda çıkar canım zaten ovülasyın gününü neye göre öğreniyorsun canım
Evet ekim ve kasim ayinda igne ile yumurtalarimi catlatmistik. Fakat nasip olmadi. Bu ay herhangi birsey yapmiyorum acikcasi. Gecen ay olacagina cok inanmistim. Olmayinca cok uzulduk esimde bende. Bu ay doktora ara verdim.İnşallah göründüğü gibdirburdan yazicam tabi inşallah güzel haberi yazmam nasip olur bu arada sende iğne mı yaptırdın
Sanirim bebegin gorunmesi icin erken. Doktorun baska bise demedi mi? Tekrar kontrole cagirdi miBana doktor kese var ama bebek görünmüyo hamilesin ama dedi ne demek oluyor bilen varmı kızlar
Çağırdı 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakcaz bir sıkıntı varmı diyeSanirim bebegin gorunmesi icin erken. Doktorun baska bise demedi mi? Tekrar kontrole cagirdi mi
Aynen benimde haftaya pazartesi adetimin ilk günü bekliyorum bakalım senin inşallah olumlu çıkar çok sabırlısın ben kırk kere test yapmıştım erken gebelik testim. BekliyorCatlatma iğnesi den sonra takip esildi ultrasoda ovulasyon olduğu görüldü normalde de tahmin ediyorum adetim duzenli gelecek adetten 14 gün oncesi ovulasyon gününe denkgelirmis
O zaman icini ferah tut. Erkenmis daha demek ki. Stres yapma. Bebisi etkilemesinÇağırdı 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakcaz bir sıkıntı varmı diye
İnşallah güzel haber alırsın canım yarın test yapayım bende bariAynen benimde haftaya pazartesi adetimin ilk günü bekliyorum bakalım senin inşallah olumlu çıkar çok sabırlısın ben kırk kere test yapmıştım erken gebelik testim. Bekliyorbir gün kala adet günüme o güne kadar olmazsa tabi
Beklemedigin bu anda surprizolur inşallah sana Rabbim nasip etsinEvet ekim ve kasim ayinda igne ile yumurtalarimi catlatmistik. Fakat nasip olmadi. Bu ay herhangi birsey yapmiyorum acikcasi. Gecen ay olacagina cok inanmistim. Olmayinca cok uzulduk esimde bende. Bu ay doktora ara verdim.
Yolladım sanırım canım bende çok bilmiyorumGoogle’a Ensar medikal yaz adres Beylikdüzü çıkıyor ben şimdi link falan atarım satıcı falan derler bana :) özelden yazmayı bilmiyorum sen. Bana mesaj atarsan cevaplar link ararım sana
yok ne özrü canım, unutuyoruz. Benim bu ay iğne ilaç olmadı. Yumurta tembelliği var demişti ve sağ tarafım da pco şeklinde kist vardı ama hormon değerlerim normaldi. Bu ay adetten sonra soğan suyu içtim hazır ilaç yok diye. İşte 29. Gün gittiğimde o sağdaki kistlerde yoktu, ısrarla kist falan olmuş mu dedim yok dedi. 1/2 güne olursun dedi. Benim zaten hiç 28 günde olmaz. Geç yumurtluyorum galiba. Regli sancılarım vardı onlar bitti. Bir tek göğüslerim çok şiş ve acıyor. Yarın da gelmezse içicem artık bunlardan karışıkCanim birde civanpercemi iciliyordu sanirim.@AloeeVeraa demisti bir bitkide tam hatirlayamadim. Bide sen hic doktora sordun mu gec adet olma sebebini. Pko mu vardi. Unutmusum. Ozur dilerim
Evet bence de yarın :) hadi inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruzİnşallah güzel haber alırsın canım yarın test yapayım bende bari
Aklıma takıldı ablamın bir arkadaşı da öyle demiş doktor dış gebelik çıkmş inşallah öylr degildirO zaman icini ferah tut. Erkenmis daha demek ki. Stres yapma. Bebisi etkilemesin
inşallah çatlar. çatlama iynesi yapdınızmı. Rabbim gönlünüze göre versinKızlar iki tane yumurtam oluşmuş bu ay biri 17-12 mm, diğeri 17-22 mm. Durumu böyle olanlar var mı bunların ikisi de çatlar mı acaba.. Keşke ikisi de tutsa ya ne güzel olur gerçi ben birine de razıyım yeter ki olsun daa
Kuzummm benimde fsh yüksekti o yüzden kullanıyorum bitsin bir hormon testi daha yapıcam bakalım düştü mü :)hımm sendemi kullaniyosun canm ne zamandir iciyosun ne için bide ben ovulasyon testini adet olursam alicam canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?