Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17 gün geçtiyse idarda çıkar canım zaten ovülasyın gününü neye göre öğreniyorsun canım
Catlatma iğnesi den sonra takip esildi ultrasoda ovulasyon olduğu görüldü normalde de tahmin ediyorum adetim duzenli gelecek adetten 14 gün oncesi ovulasyon gününe denkgelirmis

İnşallah göründüğü gibdirburdan yazicam tabi inşallah güzel haberi yazmam nasip olur bu arada sende iğne mı yaptırdın
Evet ekim ve kasim ayinda igne ile yumurtalarimi catlatmistik. Fakat nasip olmadi. Bu ay herhangi birsey yapmiyorum acikcasi. Gecen ay olacagina cok inanmistim. Olmayinca cok uzulduk esimde bende. Bu ay doktora ara verdim.

Kizlar size hayıt suyunu sormak istiyorum. Arastiriyorum aksamdan beri ama tam anlamadigim sey su. Adeti duzene sokuyormus hormonlari dengeliyormus. Bu yuzden hamile kalmaya yardimci oluyormus. Baska yerdede direkt olarak gebe kalmaya yardimci diye yazilmis. Benim hormonlar dengeli,adetler duzenli o zaman benim hayit suyu kullanmama gerek yok diye dusundum. Benim bulamadigim bir faydasini yahut daha fazla aciklamasini bilen var mi?

Catlatma iğnesi den sonra takip esildi ultrasoda ovulasyon olduğu görüldü normalde de tahmin ediyorum adetim duzenli gelecek adetten 14 gün oncesi ovulasyon gününe denkgelirmis
Aynen benimde haftaya pazartesi adetimin ilk günü bekliyorum bakalım senin inşallah olumlu çıkar çok sabırlısın ben kırk kere test yapmıştım erken gebelik testim. Bekliyor bir gün kala adet günüme o güne kadar olmazsa tabi

İnşallah güzel haber alırsın canım yarın test yapayım bende bari

Evet ekim ve kasim ayinda igne ile yumurtalarimi catlatmistik. Fakat nasip olmadi. Bu ay herhangi birsey yapmiyorum acikcasi. Gecen ay olacagina cok inanmistim. Olmayinca cok uzulduk esimde bende. Bu ay doktora ara verdim.
Beklemedigin bu anda surprizolur inşallah sana Rabbim nasip etsin

merhaba arkadaşlar. çatlama iyne 5gündü vurulalı ama hala çatlamamış doktor suyunun birazını bırakmış dedi acaba çatlarmı kimin başına geldi böyle bi şey yardımcı olurmusunuz

Canim birde civanpercemi iciliyordu sanirim.@AloeeVeraa demisti bir bitkide tam hatirlayamadim. Bide sen hic doktora sordun mu gec adet olma sebebini. Pko mu vardi. Unutmusum. Ozur dilerim
yok ne özrü canım, unutuyoruz. Benim bu ay iğne ilaç olmadı. Yumurta tembelliği var demişti ve sağ tarafım da pco şeklinde kist vardı ama hormon değerlerim normaldi. Bu ay adetten sonra soğan suyu içtim hazır ilaç yok diye. İşte 29. Gün gittiğimde o sağdaki kistlerde yoktu, ısrarla kist falan olmuş mu dedim yok dedi. 1/2 güne olursun dedi. Benim zaten hiç 28 günde olmaz. Geç yumurtluyorum galiba. Regli sancılarım vardı onlar bitti. Bir tek göğüslerim çok şiş ve acıyor. Yarın da gelmezse içicem artık bunlardan karışık

Kızlar iki tane yumurtam oluşmuş bu ay biri 17-12 mm, diğeri 17-22 mm. Durumu böyle olanlar var mı bunların ikisi de çatlar mı acaba.. Keşke ikisi de tutsa ya ne güzel olur gerçi ben birine de razıyım yeter ki olsun daa

inşallah çatlar. çatlama iynesi yapdınızmı. Rabbim gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…