- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.781
Canım iğne adet tarihini genelde çok değiştirmez, yani beklenen adet tatihin geçtiyse bence test yap hamile olma ihtimalin yüksekİğne vurulali 18 gün oldu adetin 32 gunu normalde 29. Günü oluyordu bana fikir verebilir misiniz
Ben de takip ediyorum hatta ben de ovulasyon testi yapıp göndermeyi düşünüyodum ama malum eşimde sorun çıktı sonra kaldı o iş. Ama gerçekten ovulasyon testiyle bi çok kişinin hamile kalmasına vesile olmuş. İkinizde de herhangi bi sorun yoksa denemeye değer canımKızlar güvendiğim bir bayan vardı Instagram da takip ettiğim kadın süper ovulasyon testi resmi atın ne zaman ilişki söylüyor takip ettiği 350 kişi hamile tek tek de yayınlıyor geçen ay bir kız arkadaşıma bahsettim birdahaki ay tüp bebeğe başlıyordu kadının videolarını izledi Ebru ismi çatlamayı gördüğü gün 4 gün ilişki diyor kız bugün öğrendik hamile ben çatlama iğnesi etkisinden sonuç alamadım bu ay tutmazsa bende deneyeceğim YouTube de açıklayıcı video da yazıyor birgebeningünlüğü adı sizde denemek isterseniz diye söylemek istedim
Evet civanperçemi adet olmayı kolaylaştırıyo canım, özellikle adet döngün çok düzensiz değilse işe yarıyoCanim birde civanpercemi iciliyordu sanirim.@AloeeVeraa demisti bir bitkide tam hatirlayamadim. Bide sen hic doktora sordun mu gec adet olma sebebini. Pko mu vardi. Unutmusum. Ozur dilerim
Bilmiyorum ki canım yumurtalar da çatlamış aslında. Sanırım ben 21. Gün falan ovulasyon yaşadım bakalım 35 i göriyim bir de, içicem bunlardanEvet civanperçemi adet olmayı kolaylaştırıyo canım, özellikle adet döngün çok düzensiz değilse işe yarıyoWonder-woman
Bunu ilk öğrendiğinde demişti yeni bi durum değil dimi canım? Önce kese görünüyo 5.haftada, bebek ve kalp atışı en az 6-7 haftalıkken görünüyo. Yani keseyi gördüğün zaman bebebeği görememiş olması normal bi şey canım. Bi sonraki kontrol ne zaman o zaman görürsünüz artıkBana doktor kese var ama bebek görünmüyo hamilesin ama dedi ne demek oluyor bilen varmı kızlar
Boyutları çatlamaya elverişli canım. İğneden sonra genelde çatlıyo zaten 36.saat civarı. Önemli olan döllenmesi. İnşallah bi tanesi bari olsun döllensin, tabi ikisi birden döllense süper olur ikiz bebişler :)Kızlar iki tane yumurtam oluşmuş bu ay biri 17-12 mm, diğeri 17-22 mm. Durumu böyle olanlar var mı bunların ikisi de çatlar mı acaba.. Keşke ikisi de tutsa ya ne güzel olur gerçi ben birine de razıyım yeter ki olsun daa
Aynen canım Erkek içinde bi instagram var Ankara’da eşimdede benim morfoloji 1 di ilaçları bir ay kullandı bütün değerleri fırladı bitkisel kür yapıyor adam sana da onu söyleyeyim özelden bak istersenBen de takip ediyorum hatta ben de ovulasyon testi yapıp göndermeyi düşünüyodum ama malum eşimde sorun çıktı sonra kaldı o iş. Ama gerçekten ovulasyon testiyle bi çok kişinin hamile kalmasına vesile olmuş. İkinizde de herhangi bi sorun yoksa denemeye değer canım
O zaman biraz daha bekle ona göre hareket edersin canımBilmiyorum ki canım yumurtalar da çatlamış aslında. Sanırım ben 21. Gün falan ovulasyon yaşadım bakalım 35 i göriyim bir de, içicem bunlardan
Bende de 17 vardı bi kaç tane daha vardı doktor çatlama iğnesi yaptırdı canım 17 uygunmuşKızlar iki tane yumurtam oluşmuş bu ay biri 17-12 mm, diğeri 17-22 mm. Durumu böyle olanlar var mı bunların ikisi de çatlar mı acaba.. Keşke ikisi de tutsa ya ne güzel olur gerçi ben birine de razıyım yeter ki olsun daa
Bi söyle bakalım canım ama eşim varikosel ameliyatı oldu tam 2 ay önce, 3 ay dolunca spermler kendine geliyomuş onu bekliyoruz şimdilik biraz. Bi de hem promen-k kullanıyo hem ben kendim de bir sürü şey yapıyorum yedirip içiriyorum adama hayırlısı artık :)Aynen canım Erkek içinde bi instagram var Ankara’da eşimdede benim morfoloji 1 di ilaçları bir ay kullandı bütün değerleri fırladı bitkisel kür yapıyor adam sana da onu söyleyeyim özelden bak istersen
BiZimki de prmen k yanında adamın ürünlerini kullandı sen üç ay sonra farklı şeyler dene o zaman canım istersen yazarsın az değil 350 TL zatenBi söyle bakalım canım ama eşim varikosel ameliyatı oldu tam 2 ay önce, 3 ay dolunca spermler kendine geliyomuş onu bekliyoruz şimdilik biraz. Bi de hem promen-k kullanıyo hem ben kendim de bir sürü şey yapıyorum yedirip içiriyorum adama hayırlısı artık :)
Anladım canım. Ama bak ne güzel faydasını görmüşsünüz. Promen-k da etki etmiştir sonuçta, o da zaten maşallah 240 tl. Ben sana yazıyım şimdi onu da bi öğreneyim canımBiZimki de prmen k yanında adamın ürünlerini kullandı sen üç ay sonra farklı şeyler dene o zaman canım istersen yazarsın az değil 350 TL zaten
Bir hafta sonra kontrölüm inşallah bir sıkıntı yokturBunu ilk öğrendiğinde demişti yeni bi durum değil dimi canım? Önce kese görünüyo 5.haftada, bebek ve kalp atışı en az 6-7 haftalıkken görünüyo. Yani keseyi gördüğün zaman bebebeği görememiş olması normal bi şey canım. Bi sonraki kontrol ne zaman o zaman görürsünüz artık
4 gün geçmiş oldu bugün 33.gunuCanım iğne adet tarihini genelde çok değiştirmez, yani beklenen adet tatihin geçtiyse bence test yap hamile olma ihtimalin yüksek
Evet dün yaptım :)inşallah çatlar. çatlama iynesi yapdınızmı. Rabbim gönlünüze göre versin
Aynen ya ama hiç farketmez 1-2.. bebiş olsun da artıkBoyutları çatlamaya elverişli canım. İğneden sonra genelde çatlıyo zaten 36.saat civarı. Önemli olan döllenmesi. İnşallah bi tanesi bari olsun döllensin, tabi ikisi birden döllense süper olur ikiz bebişler :)
Yaa çok iyi o zaman, biri olmazsa biri olur belki de ikisi de olurBende de 17 vardı bi kaç tane daha vardı doktor çatlama iğnesi yaptırdı canım 17 uygunmuş
Anladim canim. Her ihtimale karsi bitkisrl birsey icmeden son kez bir test mi yapsan ne olur ne olmaz. Yapmistin biliyorum ama. Ondan sonra bakarsin duruma. Insallah gelir reglin surpriz bir sekilde bebis yoksa tabii.yok ne özrü canım, unutuyoruz. Benim bu ay iğne ilaç olmadı. Yumurta tembelliği var demişti ve sağ tarafım da pco şeklinde kist vardı ama hormon değerlerim normaldi. Bu ay adetten sonra soğan suyu içtim hazır ilaç yok diye. İşte 29. Gün gittiğimde o sağdaki kistlerde yoktu, ısrarla kist falan olmuş mu dedim yok dedi. 1/2 güne olursun dedi. Benim zaten hiç 28 günde olmaz. Geç yumurtluyorum galiba. Regli sancılarım vardı onlar bitti. Bir tek göğüslerim çok şiş ve acıyor. Yarın da gelmezse içicem artık bunlardan karışık
Insallah arkadasim. Haberdar edersin bizideAklıma takıldı ablamın bir arkadaşı da öyle demiş doktor dış gebelik çıkmş inşallah öylr degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?