Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne vurulali 18 gün oldu adetin 32 gunu normalde 29. Günü oluyordu bana fikir verebilir misiniz
Canım iğne adet tarihini genelde çok değiştirmez, yani beklenen adet tatihin geçtiyse bence test yap hamile olma ihtimalin yüksek

Ben de takip ediyorum hatta ben de ovulasyon testi yapıp göndermeyi düşünüyodum ama malum eşimde sorun çıktı sonra kaldı o iş. Ama gerçekten ovulasyon testiyle bi çok kişinin hamile kalmasına vesile olmuş. İkinizde de herhangi bi sorun yoksa denemeye değer canım

Canim birde civanpercemi iciliyordu sanirim.@AloeeVeraa demisti bir bitkide tam hatirlayamadim. Bide sen hic doktora sordun mu gec adet olma sebebini. Pko mu vardi. Unutmusum. Ozur dilerim
Evet civanperçemi adet olmayı kolaylaştırıyo canım, özellikle adet döngün çok düzensiz değilse işe yarıyo Wonder-woman

Bana doktor kese var ama bebek görünmüyo hamilesin ama dedi ne demek oluyor bilen varmı kızlar
Bunu ilk öğrendiğinde demişti yeni bi durum değil dimi canım? Önce kese görünüyo 5.haftada, bebek ve kalp atışı en az 6-7 haftalıkken görünüyo. Yani keseyi gördüğün zaman bebebeği görememiş olması normal bi şey canım. Bi sonraki kontrol ne zaman o zaman görürsünüz artık

Boyutları çatlamaya elverişli canım. İğneden sonra genelde çatlıyo zaten 36.saat civarı. Önemli olan döllenmesi. İnşallah bi tanesi bari olsun döllensin, tabi ikisi birden döllense süper olur ikiz bebişler :)

Aynen canım Erkek içinde bi instagram var Ankara’da eşimdede benim morfoloji 1 di ilaçları bir ay kullandı bütün değerleri fırladı bitkisel kür yapıyor adam sana da onu söyleyeyim özelden bak istersen

Bende de 17 vardı bi kaç tane daha vardı doktor çatlama iğnesi yaptırdı canım 17 uygunmuş

Bi söyle bakalım canım ama eşim varikosel ameliyatı oldu tam 2 ay önce, 3 ay dolunca spermler kendine geliyomuş onu bekliyoruz şimdilik biraz. Bi de hem promen-k kullanıyo hem ben kendim de bir sürü şey yapıyorum yedirip içiriyorum adama hayırlısı artık :)

BiZimki de prmen k yanında adamın ürünlerini kullandı sen üç ay sonra farklı şeyler dene o zaman canım istersen yazarsın az değil 350 TL zaten

BiZimki de prmen k yanında adamın ürünlerini kullandı sen üç ay sonra farklı şeyler dene o zaman canım istersen yazarsın az değil 350 TL zaten
Anladım canım. Ama bak ne güzel faydasını görmüşsünüz. Promen-k da etki etmiştir sonuçta, o da zaten maşallah 240 tl. Ben sana yazıyım şimdi onu da bi öğreneyim canım

Bir hafta sonra kontrölüm inşallah bir sıkıntı yoktur

Anladim canim. Her ihtimale karsi bitkisrl birsey icmeden son kez bir test mi yapsan ne olur ne olmaz. Yapmistin biliyorum ama. Ondan sonra bakarsin duruma. Insallah gelir reglin surpriz bir sekilde bebis yoksa tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…