Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anladım canım, klomen sende işe yarıyor demekki.. ben de yaramadı. doktor rahim filmi sonrası aşılama dedi.. hayırlısı bakalım...

A AloeeVeraa kuzum sen nasilsin? Bat yarin senin :) var mi bir belirti v.s?
Ben de tam şimdi buraya yazıcaktım kuzum, bu sabah uyanır uyanmaz regl oldum. Şimdi reglden sonraki dönemde umudum çok nedense, inşallah hepimiz mucizeler yaşarız canım

İkinc cizgisilik cikti
Canım silik olması bile hamile olduğunu gösteriyo :) çok sevindim senin adına, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. Ama tabi kan testiyle netleştir bir an önce canım, imkanın varsa kan ver bugün

Bende ilk duyduğumda onu dedim sevindim :) sonra çok heveslenme biri olsa yat kalk dua et ama belirtim yok olursa bütük süpriz olcak
Fakir avuntusu işte.. Hayal kurmak bedava ya o şekilde mutlu ediyorum ben de kendimi.. Bu ay çok umutluyum olmazsa gerçekten yıkılırım yani.. Bilmiyorum artık iyice moralim bozuluyor.. İnşallah olur hayırlısı ile canım benim haberdar et, adetin geçti mi?

Saol insallah Rabbim isteyeniherkese nasip etsin bugün veremesemde yarın vericem kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…