- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.801
Merhaba. Hic duymamistim arkadasim ben benzer bir durum.merhaba arkadaşlar. çatlama iyne 5gündü vurulalı ama hala çatlamamış doktor suyunun birazını bırakmış dedi acaba çatlarmı kimin başına geldi böyle bi şey yardımcı olurmusunuz
off yaa. hep mi benim başıma gelir böyle şeylerMerhaba. Hic duymamistim arkadasim ben benzer bir durum.
Ayyy valla ben heyecanlandim. Guzel haberlerini bekliyoruz. Insallah senledir bebisin. Burda bebek hasreti ceken anne adaylari olarak inan her hamile haberi bizi cok sevindiriyor4 gün geçmiş oldu bugün 33.gunu
Evet daha önce kılomen kullandım doğrusunu söylemek gerekirse düzenli kullanmadım çünkü eşim başka şehirlerde çalışıyodu bende kullanmadım dktra gittim rahim filmi eşimin tahlili benim tahlillerim yapıldı bir sıkıntı çıkmdı dtr aşılama yapalım dedi bizde kabul ettik 5 gün klomen kullandım toplum 12 gün sonra aşılama o ldum
inşallah duyarsınız canım kalp atışlarını.. sen gönlünü ferah tut kese görülmüş doktor hamilesin demiş gerisi de gelir Allah'ın izniyle..Çağırdı 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakcaz bir sıkıntı varmı diye
anladım canım, klomen sende işe yarıyor demekki.. ben de yaramadı. doktor rahim filmi sonrası aşılama dedi.. hayırlısı bakalım...
Yoktur canım içini ferah tut. O kontrolde hem bebeğini görürsün hem kalp atışını duyarsın Allahın izniyleBir hafta sonra kontrölüm inşallah bir sıkıntı yoktur
Güzel haberlerini bekliyorum canım ben çok ümitlendim senden :)4 gün geçmiş oldu bugün 33.gunu
İnşallah canım Allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin artıkAynen ya ama hiç farketmez 1-2.. bebiş olsun da artık
Ben de tam şimdi buraya yazıcaktım kuzum, bu sabah uyanır uyanmaz regl oldum. Şimdi reglden sonraki dönemde umudum çok nedense, inşallah hepimiz mucizeler yaşarız canımA AloeeVeraa kuzum sen nasilsin? Bat yarin senin :) var mi bir belirti v.s?
Bende ilk duyduğumda onu dedim sevindim :) sonra çok heveslenme biri olsa yat kalk dua et ama belirtim yok olursa bütük süpriz olcakYaa çok iyi o zaman, biri olmazsa biri olur belki de ikisi de olur.. Hayaller hayaller
Yaptım ikinci çizgi silik cikti insallinerken diye öyle çıkmıştır yarın kan vercemAyyy valla ben heyecanlandim. Guzel haberlerini bekliyoruz. Insallah senledir bebisin. Burda bebek hasreti ceken anne adaylari olarak inan her hamile haberi bizi cok sevindiriyor
ay inşallah canım.. bu sefer ereriz muradımıza..Ayni durumdayiz canim. Bende ocak ayinda aşılama olucak.birlikte bekleriz artik
İkinc cizgisilik ciktiGüzel haberlerini bekliyorum canım ben çok ümitlendim senden :)
Canım silik olması bile hamile olduğunu gösteriyo :) çok sevindim senin adına, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. Ama tabi kan testiyle netleştir bir an önce canım, imkanın varsa kan ver bugünİkinc cizgisilik cikti
ins cnm. guzl haberler bu ayda olsun. bende bugin yarin bekliorm. bakalm kismetGünaydın kızlar. Bu sabah uyanır uyanmaz regl oldum. Biliyosunuz ki şimdi yeni döngüde umutlarım çok, inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Fakir avuntusu işte.. Hayal kurmak bedava ya o şekilde mutlu ediyorum ben de kendimi.. Bu ay çok umutluyum olmazsa gerçekten yıkılırım yani..Bende ilk duyduğumda onu dedim sevindim :) sonra çok heveslenme biri olsa yat kalk dua et ama belirtim yok olursa bütük süpriz olcak
Saol insallah Rabbim isteyeniherkese nasip etsin bugün veremesemde yarın vericem kanCanım silik olması bile hamile olduğunu gösteriyo :) çok sevindim senin adına, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. Ama tabi kan testiyle netleştir bir an önce canım, imkanın varsa kan ver bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?