- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.821
Benim de aklıma sen geldin canım seninle aynıydı batlarımız. Belki de senin gelmez belli mi olur :) hayırlısı neyse o olsun tabi, bebiş de yoksa bekletmeden gelsin ki tedaviye başla kuzumins cnm. guzl haberler bu ayda olsun. bende bugin yarin bekliorm. bakalm kismet
Günaydın canım :) valla varda şok olurum, hiç ihtimal vermiyorum. Sanırım 21. Günde çatladı benim yumurtalar.Bugün de olmazsam bi idrar testi falan bakıyım olmazsa. Emin olup içeyim iyi dedinAnladim canim. Her ihtimale karsi bitkisrl birsey icmeden son kez bir test mi yapsan ne olur ne olmaz. Yapmistin biliyorum ama. Ondan sonra bakarsin duruma. Insallah gelir reglin surpriz bir sekilde bebis yoksa tabii.
Günaydın :) evet bir kaç gün daha bekliyim bakalımO zaman biraz daha bekle ona göre hareket edersin canım
Amiin canım inşallah. Anladım daha da güzel haberlerini bekliyoruz :)Saol insallah Rabbim isteyeniherkese nasip etsin bugün veremesemde yarın vericem kan
Günaydın kızlar. Bu sabah uyanır uyanmaz regl oldum. Biliyosunuz ki şimdi yeni döngüde umutlarım çok, inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Ah ahh ağzından bal damlıyo canım amiin inşallah :) hepimiz yavrularımıza kavuşalım artık inşallahgözün aydın canım.. umarım beklediğin gibi yeni yıla bebişinle girersin
Günaydın kızlar. Bu sabah uyanır uyanmaz regl oldum. Biliyosunuz ki şimdi yeni döngüde umutlarım çok, inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Amiiin kuzum benim. Bu ay meryem suresi de okudum her gün, adet dönemlerimde annem okuyo, 19 aralıkta o da bitiyo 41 gün oluyo. Hepimizin niyetine okudum, Allah kabul etsin inşallahGünaydin bitanem Allah ım Allah ım güldürsün yüzümüzü
Günaydın canıım nasılsın :)Günaydın kızlar
iyiym canım işteyim çalışıyorum sen nasılsın?Günaydın canıım nasılsın :)
İnşallahAmiin canım inşallah. Anladım daha da güzel haberlerini bekliyoruz :)
evet cnm. ins gelsin tabi. benim daha gelmedi. biraz agrim var ama. ins gelir. yok ya gelmemesi imkan degil :)Benim de aklıma sen geldin canım seninle aynıydı batlarımız. Belki de senin gelmez belli mi olur :) hayırlısı neyse o olsun tabi, bebiş de yoksa bekletmeden gelsin ki tedaviye başla kuzum
Test yaptınmı canmKızlar birazdan işe giderken test alip yapicam cesaret verdiniz bana dua edin olur mu inşallah hepimize nasip olur güzel haberler
Insallah arkadasim. Haberdar edersin bizide[/QUOT tamam canm
İnşallah sen de de işe yarar canmanladım canım, klomen sende işe yarıyor demekki.. ben de yaramadı. doktor rahim filmi sonrası aşılama dedi.. hayırlısı bakalım...
Kaçıncı gününde yaptın testiYaptım ikinci çizgi silik cikti insallinerken diye öyle çıkmıştır yarın kan vercem
Amiiin kuzum benim. Bu ay meryem suresi de okudum her gün, adet dönemlerimde annem okuyo, 19 aralıkta o da bitiyo 41 gün oluyo. Hepimizin niyetine okudum, Allah kabul etsin inşallah
Beta degerim istenildigi olcude artmadigi icin oyle dusunuyor. Hamile oldugum icin isten de cikartildim 2 gundur evdeyim. Iyice moralim bozulduCanim smdi gordum Allah korusun dielim dua edelim. Benim hep karindan bakmisti gebelik sorasi. 5. Hftaya kese gorunuyo bebek gorunmuyo zatn 6. Hftada bebegi gorebilir kotu dusunmeyelim ya Allah korusun. Senin beta degeri mi dustu tam yakalayamadim konuyu dr nedn ole dedi ki bisiden suphelendi ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?