Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ins cnm. guzl haberler bu ayda olsun. bende bugin yarin bekliorm. bakalm kismet
Benim de aklıma sen geldin canım seninle aynıydı batlarımız. Belki de senin gelmez belli mi olur :) hayırlısı neyse o olsun tabi, bebiş de yoksa bekletmeden gelsin ki tedaviye başla kuzum

Anladim canim. Her ihtimale karsi bitkisrl birsey icmeden son kez bir test mi yapsan ne olur ne olmaz. Yapmistin biliyorum ama. Ondan sonra bakarsin duruma. Insallah gelir reglin surpriz bir sekilde bebis yoksa tabii.
Günaydın canım :) valla varda şok olurum, hiç ihtimal vermiyorum. Sanırım 21. Günde çatladı benim yumurtalar.Bugün de olmazsam bi idrar testi falan bakıyım olmazsa. Emin olup içeyim iyi dedin

Günaydin bitanem Allah ım Allah ım güldürsün yüzümüzü
Amiiin kuzum benim. Bu ay meryem suresi de okudum her gün, adet dönemlerimde annem okuyo, 19 aralıkta o da bitiyo 41 gün oluyo. Hepimizin niyetine okudum, Allah kabul etsin inşallah

Benim de aklıma sen geldin canım seninle aynıydı batlarımız. Belki de senin gelmez belli mi olur :) hayırlısı neyse o olsun tabi, bebiş de yoksa bekletmeden gelsin ki tedaviye başla kuzum
evet cnm. ins gelsin tabi. benim daha gelmedi. biraz agrim var ama. ins gelir. yok ya gelmemesi imkan degil :)

Amiiin kuzum benim. Bu ay meryem suresi de okudum her gün, adet dönemlerimde annem okuyo, 19 aralıkta o da bitiyo 41 gün oluyo. Hepimizin niyetine okudum, Allah kabul etsin inşallah

Inanki kendim kadar istiyorum seninde bebisin olmasini.cok cok tatliş bal gibi bir anne olacaksin.bebişin çok sansli olucak.insallah evinizin neşesi icin son 1 ay.bende 7 ocakta iğneli tedaviye başlicam insallah ocak ayi ugurlu gelir hepimize.

Beta degerim istenildigi olcude artmadigi icin oyle dusunuyor. Hamile oldugum icin isten de cikartildim 2 gundur evdeyim. Iyice moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…