- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.841
İyiyim ben de canım çok şükür. Bebişinle büyüyosunuz ne güzel :)iyiym canım işteyim çalışıyorum sen nasılsın?
Tesekkur ederim insallah bitanemCanım benim çok üzüldüm durumuna kıyamam sanaama hemen umutsuzluğa kapılma en azından keseler var şu an. Daha 6.haftadaymışsın bence yeni oluşabilirler. Sen moralini yüksek tut, bol bol dua et. Rabbim inşallah sağlıkla yavrularına kavuştursun her şeyin hayırlısı olsun. Dualarım seninle ❤
Hiç belli olmaz tatlım :) ama tabi hayırlısı neyse o olsunevet cnm. ins gelsin tabi. benim daha gelmedi. biraz agrim var ama. ins gelir. yok ya gelmemesi imkan degil :)
Güzel kalpli arkadaşım çok teşekkür ederim düşüncelerin için ya canımsın ❤ ben de sizlerin de bebişleri gelsin diye çok dua ediyorum. İnşallah hepimizin yüzü gülecek artık, inşallah hislerim doğru çıkar hepimiz içinInanki kendim kadar istiyorum seninde bebisin olmasini.cok cok tatliş bal gibi bir anne olacaksin.bebişin çok sansli olucak.insallah evinizin neşesi icin son 1 ay.bende 7 ocakta iğneli tedaviye başlicam insallah ocak ayi ugurlu gelir hepimize.
Normal canım hem yumurtalar çatlamıştır hem de iğne beta hcg hormonu içerdiği için kasık ağrısı gibi hamilelik belirtilerini yaşatabiliyoKızlar bugün iğnenin 6. günündeyim ve adet olacak gibi sancılarım oluyor, çok şiddetli değil ama. Normal mi böyle ağrılar? İğnenin yan etkisi falan mı acaba?
Kıyamam sana canım benim ya az önce okudum işten niye çıkardılar ki hamilesin diyeTesekkur ederim insallah bitanem
Ya tedirgin oldum biraz ilk kez kullanıyorum iğneyi o yüzden bilmiyorum ağrısını sancısını. Teşekkür ederim.Normal canım hem yumurtalar çatlamıştır hem de iğne beta hcg hormonu içerdiği için kasık ağrısı gibi hamilelik belirtilerini yaşatabiliyo
Darısı başına inşallah kuzum :)İyiyim ben de canım çok şükür. Bebişinle büyüyosunuz ne güzel :)
Rica ederim. İğne farklı etkiler yapabiliyo ama normal şeyler hepsi. Ben de iki kez kullandım ilkinde nerdeyse hiç ağrım olmadı ikincisinde 9 gün boyunca adet olcak gibi kasık ağrım vardıYa tedirgin oldum biraz ilk kez kullanıyorum iğneyi o yüzden bilmiyorum ağrısını sancısını. Teşekkür ederim.
İnşallah balım amiin :) darısı benim gibi tüm isteyenlere inşallahDarısı başına inşallah kuzum :)
hayirlisi bakalm cnm. ins 2019 ugurlu glckHiç belli olmaz tatlım :) ama tabi hayırlısı neyse o olsun
Dusuk tehlikem oldugu icin 3 gun rapor almistim. O sebeple cikardilar diye tahmin ediyorm. Baya zor bir surec..Kıyamam sana canım benim ya az önce okudum işten niye çıkardılar ki hamilesin diyesağlık olsun en önemlisi o, var mı yeni bi gelişme canım
Aa erken olmus. Bu ay beklemiyordun zaten :) simdi gelecek aya odaklanma zamani. Valla kuzum gelecek ay bu haberi alcaz senden insallah artik. :)Ben de tam şimdi buraya yazıcaktım kuzum, bu sabah uyanır uyanmaz regl oldum. Şimdi reglden sonraki dönemde umudum çok nedense, inşallah hepimiz mucizeler yaşarız canım
Aaa buna cok sasirdim ve sinir oldum suan. Isten cikarma gerekcesi olarak ne soylediler? Ne kadar suredir ordaydin? 1seneden fazlaysa Tazminatini alabilcekmisin? Canim cok uzuldum ya. Hakkini yedirme sakin. Bu arada bebekte var mi bir gelisme?Dusuk tehlikem oldugu icin 3 gun rapor almistim. O sebeple cikardilar diye tahmin ediyorm. Baya zor bir surec..
Bugün 33.gunKaçıncı gününde yaptın testi
Adetin 33.gunu ovulasyon 18.gunu silik çıkması normal mi acabaKaçıncı gününde yaptın testi
Klomen yumurtalarımı çok büyütmüş benim de kist olma ihtimali de var. Ağrı da olunca ondan olabilir mi dedim. Sende iğnelerin hiç faydası olmadı mı?Rica ederim. İğne farklı etkiler yapabiliyo ama normal şeyler hepsi. Ben de iki kez kullandım ilkinde nerdeyse hiç ağrım olmadı ikincisinde 9 gün boyunca adet olcak gibi kasık ağrım vardı
Ben inanıyorum uğurlu gelcek :)hayirlisi bakalm cnm. ins 2019 ugurlu glck
Acımasızca olmuş yaptıkları.. sen üzme kendini canım Rabbim bebeğine sağlık versin şu an en önemlisi oDusuk tehlikem oldugu icin 3 gun rapor almistim. O sebeple cikardilar diye tahmin ediyorm. Baya zor bir surec..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?