Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim insallah bitanem

Güzel kalpli arkadaşım çok teşekkür ederim düşüncelerin için ya canımsın ❤ ben de sizlerin de bebişleri gelsin diye çok dua ediyorum. İnşallah hepimizin yüzü gülecek artık, inşallah hislerim doğru çıkar hepimiz için

Kızlar bugün iğnenin 6. günündeyim ve adet olacak gibi sancılarım oluyor, çok şiddetli değil ama. Normal mi böyle ağrılar? İğnenin yan etkisi falan mı acaba?
Normal canım hem yumurtalar çatlamıştır hem de iğne beta hcg hormonu içerdiği için kasık ağrısı gibi hamilelik belirtilerini yaşatabiliyo

Ya tedirgin oldum biraz ilk kez kullanıyorum iğneyi o yüzden bilmiyorum ağrısını sancısını. Teşekkür ederim.
Rica ederim. İğne farklı etkiler yapabiliyo ama normal şeyler hepsi. Ben de iki kez kullandım ilkinde nerdeyse hiç ağrım olmadı ikincisinde 9 gün boyunca adet olcak gibi kasık ağrım vardı

Kıyamam sana canım benim ya az önce okudum işten niye çıkardılar ki hamilesin diye sağlık olsun en önemlisi o, var mı yeni bi gelişme canım
Dusuk tehlikem oldugu icin 3 gun rapor almistim. O sebeple cikardilar diye tahmin ediyorm. Baya zor bir surec..

Ben de tam şimdi buraya yazıcaktım kuzum, bu sabah uyanır uyanmaz regl oldum. Şimdi reglden sonraki dönemde umudum çok nedense, inşallah hepimiz mucizeler yaşarız canım
Aa erken olmus. Bu ay beklemiyordun zaten :) simdi gelecek aya odaklanma zamani. Valla kuzum gelecek ay bu haberi alcaz senden insallah artik. :)

Dusuk tehlikem oldugu icin 3 gun rapor almistim. O sebeple cikardilar diye tahmin ediyorm. Baya zor bir surec..
Aaa buna cok sasirdim ve sinir oldum suan. Isten cikarma gerekcesi olarak ne soylediler? Ne kadar suredir ordaydin? 1seneden fazlaysa Tazminatini alabilcekmisin? Canim cok uzuldum ya. Hakkini yedirme sakin. Bu arada bebekte var mi bir gelisme?

Gunaydin kizlar. Esim 2 3 gundur gripti. Dun cok fena oldu. Hirilti filan basladi. Hemen benim duzenli gittigim,cok cok super bir dahiliye doktorumuz var ona gittik. Tahlilde isteyecegim dedi. Bende hemen dedim erkekte d vitamini e vitamini eksikligi ve b12 bebek olmasina engel olabiliyomus. Bi baksak olur mu diye. Kirmadi beni :) hazir gelmisken kanda verdi esim. Gerci e vitamini sonucu cuma aksam cikcakmis ama. Esimde diyo ki cok fenasin iki arada bi derede bunuda cikardin ya aradan diyo

Rica ederim. İğne farklı etkiler yapabiliyo ama normal şeyler hepsi. Ben de iki kez kullandım ilkinde nerdeyse hiç ağrım olmadı ikincisinde 9 gün boyunca adet olcak gibi kasık ağrım vardı
Klomen yumurtalarımı çok büyütmüş benim de kist olma ihtimali de var. Ağrı da olunca ondan olabilir mi dedim. Sende iğnelerin hiç faydası olmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…