- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.861
Evet canım 1 gün erken geldi :) gelecek aya zaten çok odaklandım kuzum, nedense olucakmış hissi var içimde ama hayal kırıklığı da yaşayabilirim. Hayırlısı olsun, inşallah artık hepimiz bu haberi verebilelim kuzumAa erken olmus. Bu ay beklemiyordun zaten :) simdi gelecek aya odaklanma zamani. Valla kuzum gelecek ay bu haberi alcaz senden insallah artik. :)
Bence en iyisini yapmışsın canım, hazır gitmişken iki işiniz birden görülsün işte :) sonuçlarınız güzel çıksın inşallah, gelsin artık bebişkoo :)Gunaydin kizlar. Esim 2 3 gundur gripti. Dun cok fena oldu. Hirilti filan basladi. Hemen benim duzenli gittigim,cok cok super bir dahiliye doktorumuz var ona gittik. Tahlilde isteyecegim dedi. Bende hemen dedim erkekte d vitamini e vitamini eksikligi ve b12 bebek olmasina engel olabiliyomus. Bi baksak olur mu diye. Kirmadi beni :) hazir gelmisken kanda verdi esim. Gerci e vitamini sonucu cuma aksam cikcakmis ama. Esimde diyo ki cok fenasin iki arada bi derede bunuda cikardin ya aradan diyo
Olmazsa bi kaç gün sonra bi kontrole git canım çatlamış mı ona baksın doktorun.Klomen yumurtalarımı çok büyütmüş benim de kist olma ihtimali de var. Ağrı da olunca ondan olabilir mi dedim. Sende iğnelerin hiç faydası olmadı mı?
O zaman hamilesindirBugün 33.gun
Çokmu silik canım resmi mi çekip atsaydım keske ben 11 de yaptım siliktı 13 de yaptım koyu oldu biraz 15 de yaptım daha koyuydusonra tahlil yaptım hamileydim inşallah sende öylesindirAdetin 33.gunu ovulasyon 18.gunu silik çıkması normal mi acaba
resim ekledim görebiliyor musunÇokmu silik canım resmi mi çekip atsaydım keske ben 11 de yaptım siliktı 13 de yaptım koyu oldu biraz 15 de yaptım daha koyuydusonra tahlil yaptım hamileydim inşallah sende öylesindir
Insallah kuzum insallah. Cok bekledik hepimiz. Hepimizin yuzu gulsun bir an once hayirlisiyla. Suan istanbulda kar yagiyor. Bu kışın ilk kari. Ben bu mevsimi cok seviyorum. Cocuklar gibi mutluyum suan. Bu arada esine tekrar test yapilacak mi degerlerine bakmak icin?Bence en iyisini yapmışsın canım, hazır gitmişken iki işiniz birden görülsün işte :) sonuçlarınız güzel çıksın inşallah, gelsin artık bebişkoo :)
Canim hamilesinnnn. Pozitif cikmis. Ay superr. Birde beklemis halimi bu fotograf yoksa idrari damlattiginda ilk dakikalarda mi boyle ciktiSiz ve sonuç nasıl
Hemen belirdi canım pembe renk sonrada böyle kaldi değişmedi yaniCanim hamilesinnnn. Pozitif cikmis. Ay superr. Birde beklemis halimi bu fotograf yoksa idrari damlattiginda ilk dakikalarda mi boyle cikti
Canım benim senin bu silik falan değil sen baya hamilesin tebrik ediyorum :) şu çıkan sonuçla kan versen 200 kadar kan değerin çıkar maşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu, hayırlı olsun
Bi kaç istanbullu arkadaşımdan gördüm az önce canım kar yağıyo ne güzel, ben de çok severim ama buralara pek kar gelmiyo malesef :)Insallah kuzum insallah. Cok bekledik hepimiz. Hepimizin yuzu gulsun bir an once hayirlisiyla. Suan istanbulda kar yagiyor. Bu kışın ilk kari. Ben bu mevsimi cok seviyorum. Cocuklar gibi mutluyum suan. Bu arada esine tekrar test yapilacak mi degerlerine bakmak icin?
Çok sağol ya inşallah canım ne bileyim korkuyorum yine daha önce bu sonucu almıştım düşükle sonuçlanmıştı iki kere kötudusunmek istemiyorum ama insallah sağlıklıdırCanım benim senin bu silik falan değil sen baya hamilesin tebrik ediyorum :) şu çıkan sonuçla kan versen 200 kadar kan değerin çıkar maşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu, hayırlı olsun
Yok yok sakın kötü düşünme her gebelik farklıdır. İnşallah bu kez sağlıkla sıkı sıkı tutanacak sana bebeğin hiç korkma dua et bol bolÇok sağol ya inşallah canım ne bileyim korkuyorum yine daha önce bu sonucu almıştım düşükle sonuçlanmıştı iki kere kötudusunmek istemiyorum ama insallah sağlıklıdır
İnşallah ediyorum dua herkese de ediyorum Rabbim kabul etsin dualarimiziYok yok sakın kötü düşünme her gebelik farklıdır. İnşallah bu kez sağlıkla sıkı sıkı tutanacak sana bebeğin hiç korkma dua et bol bol
Dusuk tehlikem oldugu icin 3 gun rapor almistim. O sebeple cikardilar diye tahmin ediyorm. Baya zor bir surec..
Amiin canım benim Allah razı olsunİnşallah ediyorum dua herkese de ediyorum Rabbim kabul etsin dualarimizi
İnşallah hayırlısıyla en kısa zaman da hamile kalıp sağlıklı bir evlada sahip olursun. Bende bu ay olmazsa eşime sperm testi verdirtmeyi düşünüyorum. Eğer öyle bişey varsa sürecimiz hızlanır bizim de.Olmazsa bi kaç gün sonra bi kontrole git canım çatlamış mı ona baksın doktorun.
Bende klomen ve iğne çok işe yaradı canım ama meğer asıl sorun eşimdeymiş varikosele bağlı spermde sayı azlığı ve hareket azlığı varmış. Ameliyat olduk 62 gün önce, bekliyoruz bakalım şimdi.
Ben de zaten bi sorun yok çok şükür, süreci hızlandırmak için doktorum klomen ve çatlatma kullandırdı. İlk kullanımda 5 yumurtam oluştu 3 ü olgunlaştı ve çatladı. İkinci kullanımda 5 yumurtam oluştu 4 ü olgunlaştı ve çatladı ama gebelik oluşmadı spermlerden dolayı. Oysaki geçen yıl ilk denemede normal yoldan hamile kalmıştım, nasip değilmiş
Aynı benimki gibi hamilesin canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?