Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa erken olmus. Bu ay beklemiyordun zaten :) simdi gelecek aya odaklanma zamani. Valla kuzum gelecek ay bu haberi alcaz senden insallah artik. :)
Evet canım 1 gün erken geldi :) gelecek aya zaten çok odaklandım kuzum, nedense olucakmış hissi var içimde ama hayal kırıklığı da yaşayabilirim. Hayırlısı olsun, inşallah artık hepimiz bu haberi verebilelim kuzum

Bence en iyisini yapmışsın canım, hazır gitmişken iki işiniz birden görülsün işte :) sonuçlarınız güzel çıksın inşallah, gelsin artık bebişkoo :)

Klomen yumurtalarımı çok büyütmüş benim de kist olma ihtimali de var. Ağrı da olunca ondan olabilir mi dedim. Sende iğnelerin hiç faydası olmadı mı?
Olmazsa bi kaç gün sonra bi kontrole git canım çatlamış mı ona baksın doktorun.
Bende klomen ve iğne çok işe yaradı canım ama meğer asıl sorun eşimdeymiş varikosele bağlı spermde sayı azlığı ve hareket azlığı varmış. Ameliyat olduk 62 gün önce, bekliyoruz bakalım şimdi.
Ben de zaten bi sorun yok çok şükür, süreci hızlandırmak için doktorum klomen ve çatlatma kullandırdı. İlk kullanımda 5 yumurtam oluştu 3 ü olgunlaştı ve çatladı. İkinci kullanımda 5 yumurtam oluştu 4 ü olgunlaştı ve çatladı ama gebelik oluşmadı spermlerden dolayı. Oysaki geçen yıl ilk denemede normal yoldan hamile kalmıştım, nasip değilmiş

Bence en iyisini yapmışsın canım, hazır gitmişken iki işiniz birden görülsün işte :) sonuçlarınız güzel çıksın inşallah, gelsin artık bebişkoo :)
Insallah kuzum insallah. Cok bekledik hepimiz. Hepimizin yuzu gulsun bir an once hayirlisiyla. Suan istanbulda kar yagiyor. Bu kışın ilk kari. Ben bu mevsimi cok seviyorum. Cocuklar gibi mutluyum suan. Bu arada esine tekrar test yapilacak mi degerlerine bakmak icin?

Bi kaç istanbullu arkadaşımdan gördüm az önce canım kar yağıyo ne güzel, ben de çok severim ama buralara pek kar gelmiyo malesef :)
Eşime test yaptırcaz canım ama 3 ay dolunca. Yani 1 ay sonra yaptırcaz

Çok sağol ya inşallah canım ne bileyim korkuyorum yine daha önce bu sonucu almıştım düşükle sonuçlanmıştı iki kere kötudusunmek istemiyorum ama insallah sağlıklıdır

Çok sağol ya inşallah canım ne bileyim korkuyorum yine daha önce bu sonucu almıştım düşükle sonuçlanmıştı iki kere kötudusunmek istemiyorum ama insallah sağlıklıdır
Yok yok sakın kötü düşünme her gebelik farklıdır. İnşallah bu kez sağlıkla sıkı sıkı tutanacak sana bebeğin hiç korkma dua et bol bol

İnşallah hayırlısıyla en kısa zaman da hamile kalıp sağlıklı bir evlada sahip olursun. Bende bu ay olmazsa eşime sperm testi verdirtmeyi düşünüyorum. Eğer öyle bişey varsa sürecimiz hızlanır bizim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…