- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.881
Kan tahlili yap için tam rahat olsun ama var hamilesin
Seninki aşılamamıÇok sağol ya inşallah canım ne bileyim korkuyorum yine daha önce bu sonucu almıştım düşükle sonuçlanmıştı iki kere kötudusunmek istemiyorum ama insallah sağlıklıdır
belki de deneme yaptı. yumurta gelişecek mi gelişmeyecek mi diye.Canım doktorun o konuda bi sorun görseydi tedaviden önce rahim kalınlaştırıcı ilaç kullandırırdı sen içini ferah tut. Çünkü bazıları önce rahim kalınlaştırıcı kullanıyo demek ki onlarınki çok çok ince oluyo
Yarın kan vercem kesinleairama içim içime sığmıyorAynı benimki gibi hamilesin canım bence
Cokkk tesekkte ederim
Kan tahlili yap için tam rahat olsun ama var hamilesin
Yok aşılama değil çatlatma iğnesi oldum sadeceSeninki aşılamamı
Benim 14.gunu buyumustuigne oldum sen yinede git gelişimini kontrol etcektirKızlar merhaba. Klomen kullandım bitti. Yarın kontorolüm var ancak yarın adetimin 10.günü. Normalde yumurtlama 14.gün olmuyor mu ???
Tahlili yapan doktor ne dediKizlar bana yardimci olun lütfen 2 gundur adetim gecikti dün kan tahlili yaptırdım 1.2 cıktı hamile degilm sanrm olsa yüksek olurdu demi ama anlamadgm benim hic gecikmezdi adetim niye bole oldu anlamdm
bu ay yumurtlaman geç olmuştur ondan gecikmiştirKizlar bana yardimci olun lütfen 2 gundur adetim gecikti dün kan tahlili yaptırdım 1.2 cıktı hamile degilm sanrm olsa yüksek olurdu demi ama anlamadgm benim hic gecikmezdi adetim niye bole oldu anlamdm
Gunaydin kizlar. Esim 2 3 gundur gripti. Dun cok fena oldu. Hirilti filan basladi. Hemen benim duzenli gittigim,cok cok super bir dahiliye doktorumuz var ona gittik. Tahlilde isteyecegim dedi. Bende hemen dedim erkekte d vitamini e vitamini eksikligi ve b12 bebek olmasina engel olabiliyomus. Bi baksak olur mu diye. Kirmadi beni :) hazir gelmisken kanda verdi esim. Gerci e vitamini sonucu cuma aksam cikcakmis ama. Esimde diyo ki cok fenasin iki arada bi derede bunuda cikardin ya aradan diyo
Acilden yaptrdm sonucada internettn kendim baktmTahlili yapan doktor ne dedi
Ama doktor baktı catlama durumuna geldi catlatma ignesi yaptrdm ondan mi acababu ay yumurtlaman geç olmuştur ondan gecikmiştir
yine de ne zaman çatladığını bilemeyiz. büyük ihtimal geç çatlamıştır.Ama doktor baktı catlama durumuna geldi catlatma ignesi yaptrdm ondan mi acaba
Hamile olabilirmiyim yani deger neden dusuk cikti o zamanyine de ne zaman çatladığını bilemeyiz. büyük ihtimal geç çatlamıştır.
Canım 1 yerine 0 olursa hamile değilsin sayı varsa bence hamilesinAcilden yaptrdm sonucada internettn kendim baktm
2-3 gün daha bekle yine regl olmazsan bir kez daha kan verirsin.Hamile olabilirmiyim yani deger neden dusuk cikti o zaman
ama çatlatma iğnesi olmuş ondan 1 küsür çıkmıştır sonuç.Canım 1 yerine 0 olursa hamile değilsin sayı varsa bence hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?