Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiin canım Allah hepimize nasip etsin inşallah. Eğer daha önce baktırmadıysanız kesinlikle eşine baktırın, biz de hiç ummazdık ama bu durumla karşılaştık. Şimdi en azından ona göre ilerliyoruz çok vakit kaybetmedik çok şükür. Siz de durum neyse ona göre ilerlersiniz canım

Kızlar merhaba. Klomen kullandım bitti. Yarın kontorolüm var ancak yarın adetimin 10.günü. Normalde yumurtlama 14.gün olmuyor mu ???
Yarın sadece kontrol eder doktorun canım muayene eder ve yumurtaların boyutuna bakar. Yani hemen yarın çatlatma iğnesi yapılmaz. 2 gün sonra tekrar çağırır yine yumurtaların boyutuna göre hareket eder

Yok canım 6 gün var daha ama benim içimde hiç bir belirti yk kaşık ağrısı olmadı bence inşallah senin olur

belki de deneme yaptı. yumurta gelişecek mi gelişmeyecek mi diye.
bir an önce regl olsam da gitsem. belirtiler var ama daha gelen giden yok
O da olabilir vücudun klomene nasıl tepki veriyo onu da görmek istemiş olabilir canım doktorun

Kizlar bana yardimci olun lütfen 2 gundur adetim gecikti dün kan tahlili yaptırdım 1.2 cıktı hamile degilm sanrm olsa yüksek olurdu demi ama anlamadgm benim hic gecikmezdi adetim niye bole oldu anlamdm
Mevsimsel dönemsel bi gecikme olabilir canım. Bazen olabiliyo bi kaç günlük gecikmeler. Ama belli de olmaz belki geç döllenme falandır biraz daha bekle bakalım

Kizlar bana yardimci olun lütfen 2 gundur adetim gecikti dün kan tahlili yaptırdım 1.2 cıktı hamile degilm sanrm olsa yüksek olurdu demi ama anlamadgm benim hic gecikmezdi adetim niye bole oldu anlamdm
Yk hamile değilsin canım yumurta kist olmamıştır şnşallah doktora git hemen

Bi kaç istanbullu arkadaşımdan gördüm az önce canım kar yağıyo ne güzel, ben de çok severim ama buralara pek kar gelmiyo malesef :)
Eşime test yaptırcaz canım ama 3 ay dolunca. Yani 1 ay sonra yaptırcaz
Ahh ama kar olmamasini goze alarak izmirde yasamayi cok isterdim ben.
Sevindim test yaptiracaginiza. Yavas yavas yoluna giriyor hersey. Sonucuda guzel cikacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…