- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.901
Biraz daha bekleyim o zaman ben ya insallh vardir bebek sag kasigım arada sızlıyoCanım 1 yerine 0 olursa hamile değilsin sayı varsa bence hamilesin
Amiin canım Allah hepimize nasip etsin inşallah. Eğer daha önce baktırmadıysanız kesinlikle eşine baktırın, biz de hiç ummazdık ama bu durumla karşılaştık. Şimdi en azından ona göre ilerliyoruz çok vakit kaybetmedik çok şükür. Siz de durum neyse ona göre ilerlersiniz canımİnşallah hayırlısıyla en kısa zaman da hamile kalıp sağlıklı bir evlada sahip olursun. Bende bu ay olmazsa eşime sperm testi verdirtmeyi düşünüyorum. Eğer öyle bişey varsa sürecimiz hızlanır bizim de.
Aynen öyle bekleyince daha kotu oluyor herseyi takip ediyoruz2-3 gün daha bekle yine regl olmazsan bir kez daha kan verirsin.
şu sonuca göre gebelik yok.
insanın aklı ermiyor bazen. tahminler çıkmıyor. vücut çok değişik bir mekanizma.
Erken mi oldun normal gunune gore canm benmde gecikti igneden dolayi mi anlamadmİlk çatlatma iğnemdi ve bugün tam 13.günü regli oldum. Hayırlısı olsunn
benim 18. günüm daha olamadım yaa. olsam da kurtulsam.İlk çatlatma iğnemdi ve bugün tam 13.günü regli oldum. Hayırlısı olsunn
Yarın sadece kontrol eder doktorun canım muayene eder ve yumurtaların boyutuna bakar. Yani hemen yarın çatlatma iğnesi yapılmaz. 2 gün sonra tekrar çağırır yine yumurtaların boyutuna göre hareket ederKızlar merhaba. Klomen kullandım bitti. Yarın kontorolüm var ancak yarın adetimin 10.günü. Normalde yumurtlama 14.gün olmuyor mu ???
Yok canım 6 gün var daha ama benim içimde hiç bir belirti yk kaşık ağrısı olmadı benceFakir avuntusu işte.. Hayal kurmak bedava ya o şekilde mutlu ediyorum ben de kendimi.. Bu ay çok umutluyum olmazsa gerçekten yıkılırım yani..Bilmiyorum artık iyice moralim bozuluyor.. İnşallah olur hayırlısı ile canım benim haberdar et, adetin geçti mi?
O da olabilir vücudun klomene nasıl tepki veriyo onu da görmek istemiş olabilir canım doktorunbelki de deneme yaptı. yumurta gelişecek mi gelişmeyecek mi diye.
bir an önce regl olsam da gitsem. belirtiler var ama daha gelen giden yok
Evet hamile kalanlarda hep olduKızlar bugün iğnenin 6. günündeyim ve adet olacak gibi sancılarım oluyor, çok şiddetli değil ama. Normal mi böyle ağrılar? İğnenin yan etkisi falan mı acaba?
Mevsimsel dönemsel bi gecikme olabilir canım. Bazen olabiliyo bi kaç günlük gecikmeler. Ama belli de olmaz belki geç döllenme falandır biraz daha bekle bakalımKizlar bana yardimci olun lütfen 2 gundur adetim gecikti dün kan tahlili yaptırdım 1.2 cıktı hamile degilm sanrm olsa yüksek olurdu demi ama anlamadgm benim hic gecikmezdi adetim niye bole oldu anlamdm
Yok canım tam olması gereken zamanda oldu benim sabah karın ağrısıyşa anladım. Zaten hiç belirtide yoktu gebelikle ilgili anlamıştım yani neyse artık nasipten ötenyol yokErken mi oldun normal gunune gore canm benmde gecikti igneden dolayi mi anlamadm
Yk hamile değilsin canım yumurta kist olmamıştır şnşallah doktora git hemenKizlar bana yardimci olun lütfen 2 gundur adetim gecikti dün kan tahlili yaptırdım 1.2 cıktı hamile degilm sanrm olsa yüksek olurdu demi ama anlamadgm benim hic gecikmezdi adetim niye bole oldu anlamdm
İnşallah kuzum ..benim 18. günüm daha olamadım yaa. olsam da kurtulsam.
hayırlısı olsun canım diğer aya olur inşallah
10 üzerinde çıkınca hamilelik oluyor diye biliyorum benAcilden yaptrdm sonucada internettn kendim baktm
Benimde aklima o geliyo insallh kist olmamstirYk hamile değilsin canım yumurta kist olmamıştır şnşallah doktora git hemen
Ay inşallah canım. Belirti aramıyorum aslında daha erken diye. Gerçi çok da umudum yok, doktor bu kadar büyük istemiyoruz yumurtayı demişti ama bakalım nasip.Evet hamile kalanlarda hep oldu
Ahh ama kar olmamasini goze alarak izmirde yasamayi cok isterdim ben.Bi kaç istanbullu arkadaşımdan gördüm az önce canım kar yağıyo ne güzel, ben de çok severim ama buralara pek kar gelmiyo malesef :)
Eşime test yaptırcaz canım ama 3 ay dolunca. Yani 1 ay sonra yaptırcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?