Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Klomen kullandım bitti. Yarın kontorolüm var ancak yarın adetimin 10.günü. Normalde yumurtlama 14.gün olmuyor mu ???
Canim aydan aya farklilik gosterebiliyor. 28 gunde bir adet goren kisinin 14. Gun yumurtlama gunu olarak farzediliyor ama mesela bende duzenli olarak 28 29 gunde bir adet gorurum ama gecen ay 17. Gunde falan olmustu. Doktorun yumurtalarin durumuna bakar. Ona gore catlatma ignesi yada dahada buyumesi icin ek birsyler yapabilir

Umutumut82 canim sen nasil oldun? Agrin sizin var mi?

Hicbir arzi sizı yok canim.diger aylarki kullanimlarinda kasiklarimda hissediyordum.sanirim rahim duvari iyice kalinlasti yumurta gelismedi.zaten bu aydan hic umudum yoktu klomenin vucuduma etkisini ölcmüs olduk.artik doktor klomen diye israr etmez artik.üzülmüyorum ocak ayina hazirlaniyirum doktor 7 8 ocakta igneli tedaviye baslariz dedi.

Ahh ama kar olmamasini goze alarak izmirde yasamayi cok isterdim ben.
Sevindim test yaptiracaginiza. Yavas yavas yoluna giriyor hersey. Sonucuda guzel cikacak insallah
Çok şükür canım yoluna giriyo artık, sonucunu alırız inşallah

Beta degerim istenildigi olcude artmadigi icin oyle dusunuyor. Hamile oldugum icin isten de cikartildim 2 gundur evdeyim. Iyice moralim bozuldu
Anladim canim ama bebisin gelisimi yavas gidebilir ondandir kotu dusnme hic. Istersn 10 gun rapor alirsn bu boke bi riskte ise gidilrmi. Hadi ya insaf yani uzuldm canim insanlk bitms demek ki

Canım senin klomenin bitti mi? Doktor kontrol falan. Belki de büyükcek. Tutunma konusuna bişey diyemem rahim kalınlığı falan da. En azından iğneye başlamadan önce son deneyim olur

Bugün bitti sonuncusunu ictim.ama bu ay hep ters gitti 3 gün sadece lekelendim 4.gün bitti.doktor bu ay böyle demekki dedi.klomene baslatti.basladigim gün söküldü hala da geliyor.normalde reglinin 3. 4.günü baslaniyor.rahim regliyle once 2 3 güne inceliyormus klomenlede tekrar kalinlasmaya basliyormuş.ben zaten kalinken basladim.cok erken baslamis oldum.ya zaten israr ediyor klomen diye 3kez kullandim klomeni sadece 1 kere tek yumurtam oldu.

Anladim canim ama bebisin gelisimi yavas gidebilir ondandir kotu dusnme hic. Istersn 10 gun rapor alirsn bu boke bi riskte ise gidilrmi. Hadi ya insaf yani uzuldm canim insanlk bitms demek ki

Neden böyle seyler bana denk gelmezki valla hakkimi soke soke alirim.hayvan bunlar kendilerini bir ana dogurmamişya sanki ağaç kavuğundan çıktılar.

Neden böyle seyler bana denk gelmezki valla hakkimi soke soke alirim.hayvan bunlar kendilerini bir ana dogurmamişya sanki ağaç kavuğundan çıktılar.
Gercktn oyle gmde bu piyasa sartlarnda ne allah korkusu kalms ne vicdan ki ciksrtiyorlarsa tazminat vermeleri gerekiyor. Beni ckarsalar isime gelir 6 yillk tazminat alirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…