Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bana yardimci olun lütfen 2 gundur adetim gecikti dün kan tahlili yaptırdım 1.2 cıktı hamile degilm sanrm olsa yüksek olurdu demi ama anlamadgm benim hic gecikmezdi adetim niye bole oldu anlamdm
Selam canim 1.2 negatif oluyo benim negatflermde hep boleydi malesef: s yaptrdgi labla alakali. Kimisi 0 oluyo kimisi 1.2 yaziyo. Adet geckmesi olabiliyo bazn yinede herseye hazrlkli ol die yazdim. 2 lerdm 0 dn yukselenlerde olms onlari okuyp umtlanmstm sora bisi olmadi kotu oluyo insan. Nadirde olsa ykselenler oluyorms. Ins bebistn dolayi gelmemstir

Gercktn oyle gmde bu piyasa sartlarnda ne allah korkusu kalms ne vicdan ki ciksrtiyorlarsa tazminat vermeleri gerekiyor. Beni ckarsalar isime gelir 6 yillk tazminat alirim:))

Bende evlenicem dedigin ay 6 yil once beni cikartmislardi...10yillik tazminat ve 10 ayda 900tl den 9000tl işsizlik parası hakkimi almistim...

Bende evlenicem dedigin ay 6 yil once beni cikartmislardi...10yillik tazminat ve 10 ayda 900tl den 9000tl işsizlik parası hakkimi almistim...
Oh guzel kapak olms onlara:) evlenince dusundm de sora vazgectim borcumz vardi istnbulda kirada tek maas olmaz ya hmeen is bulamassm die cikmadim. aldigm parayi yedktn sora esprisi olmickti:) sora oturdm dusndm dogum imkanlarindan sonuna kadr yararlanayim daha karli olck calsmadan 6 ay maasimi da alirm dedim o arada iyi is bulursm donmem belki :) bizmkiler ciksrmiyo uyank tzminat fazlaysa :)))

Kızlar yae bisi sorcam bu benim iğneden sonraki 4. Günüm dgl aylarda çok ağrım olurdu.bunda sadece ikinci günü çok ağrıdı beni uyandırdı. Acaba catlamadimiya. Çünkü hiç ağrım yok

Sürekli rapor al bak nasil cikartiyorlar.bu arada senin ikiz olduğundan izninde daha fazladir.dogum parasida alirsin.ben ssk mi bir işyerinden ödüyorum.oyüzden bende faydalaniyorum.

Kızlar yae bisi sorcam bu benim iğneden sonraki 4. Günüm dgl aylarda çok ağrım olurdu.bunda sadece ikinci günü çok ağrıdı beni uyandırdı. Acaba catlamadimiya. Çünkü hiç ağrım yok

Canim benimde ilk ay vuruldugumda cok etki etmisti resmen catladigini hissettim tutmadi.2.sinde hiç birsey hissetmedim yine tutmadi.ama catlamisti 2 seferdede.bence sonucta hormonya vucut ilk aydan sonra alisiyor.

Sürekli rapor al bak nasil cikartiyorlar.bu arada senin ikiz olduğundan izninde daha fazladir.dogum parasida alirsin.ben ssk mi bir işyerinden ödüyorum.oyüzden bende faydalaniyorum.
Yok ya rapor alsnda cikartamiyolar kurumsal oldgu icin biliyolar kurallari yas tahtaya basmiyolar:) yok be kuzum 2 hafta uzun olutorms normal dogum iznibden nekadr dusnceli dimi:)) ozel hastane imknlarndan yararlaniyorm dogum teminatim var kullanaym da bakalim:) ya isimi seviyorm iyim servsmde var da insanlari sevmiyorm isi zorlastiran hep insanlar olur is olmaz:)

Kızlar şimdiden söyliyim eger birgün nasip olurda hamile kalirsam 50 li test alip günde 3 kere yapip paylaşicam .sibra biktik bunaldik sıkıldık demeyin
Merak etme biz her paylaştığında aaa hamilesin canım çift çizgi çok net görünüyo deriz kuzucum

Ah canim insallah rahat bir hamileligin olur.hiçbir iş kolay degil.heleki hizmet sektörü insanlarla uğraşmak memnun etmek çok zor.bende işbankasinin sinavlarini kazanmistim sonra vazgectim

Her ay birbirini tutmuyo canım. Benim de ilk ay hiç ağrım olmamıştı, ikinci iğneyi kullandığım ay günlerce ağrım olmuştu belli olmuyo yani. Çatlamıştır bence, çok şüphen varsa doktorun bi kontrol etsin canım

Merak etme biz her paylaştığında aaa hamilesin canım çift çizgi çok net görünüyo deriz kuzucum

Hehh bu da çok iyiymis . Sanki subat başında olucak gibi hissediyorum.hep 2019 diye düsündüm nedense. 8ocak gibi igbe ve asilama tedavisine baslicam ilkinde tutarsa şubat 8 gibi belli olur.eşime sevgililer gunu hediyesi olur

Canim benimde ilk ay vuruldugumda cok etki etmisti resmen catladigini hissettim tutmadi.2.sinde hiç birsey hissetmedim yine tutmadi.ama catlamisti 2 seferdede.bence sonucta hormonya vucut ilk aydan sonra alisiyor.
Bilemedim.ki üç yumurta vardı. Çatlarken insan hissetmesini tek günlük acı hissetim başkada tik yoh

Hehh bu da çok iyiymis . Sanki subat başında olucak gibi hissediyorum.hep 2019 diye düsündüm nedense. 8ocak gibi igbe ve asilama tedavisine baslicam ilkinde tutarsa şubat 8 gibi belli olur.eşime sevgililer gunu hediyesi olur
Allahım inşallah gönlüne göre versin bitanem. Ama ne yalan söyliyim seni de kendimi de hissediyorum yakında hamilelik var diye. Umarım yanılmıyorumdur da mutlu haberi biz de veririz artık balım

Evet bu altıncı ayim. İkinci kez böyle oluyor bi ayda da dört yumurta vardı yine tutmadı bide işin ilginç tarafıiğneden hep.onsekiz gün sonra âdet oluyorum.

Yumurtanin gelismesi cok guzel ama sanki tutmasi lazimdi.6 ay cok fazla olmus. eşine testler yapildimi.cunku burda bir arkadasin basina gelmisti 4 5 ay klomenle hamile kalamamisti meger esinde problem varmis

Allahım inşallah gönlüne göre versin bitanem. Ama ne yalan söyliyim seni de kendimi de hissediyorum yakında hamilelik var diye. Umarım yanılmıyorumdur da mutlu haberi biz de veririz artık balım

Insallah canim.insallah artik kalbim kaldirmaz oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…