- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.961
Gelicek Allahın izniyle bebişler, az daha sabırInsallah canim.insallah artik kalbim kaldirmaz oldu.
Evet bu altıncı ayim. İkinci kez böyle oluyor bi ayda da dört yumurta vardı yine tutmadı bide işin ilginç tarafıiğneden hep.onsekiz gün sonra âdet oluyorum.
Eşimin de ileri hızı çok düşüktü asılama yaptım oda tutmadı.Yumurtanin gelismesi cok guzel ama sanki tutmasi lazimdi.6 ay cok fazla olmus. eşine testler yapildimi.cunku burda bir arkadasin basina gelmisti 4 5 ay klomenle hamile kalamamisti meger esinde problem varmis
Yumurta nezaman çatlıyor hep merak etmisimdir cumartesi ignemivurdum o günden beri çalışmalarıma hızla devamediyorum bu aydan ümitliyim neden seBu arada bende hep 18.gunde regli oldum.
Eşimin de ileri hızı çok düşüktü asılama yaptım oda tutmadı.
Yumurta nezaman çatlıyor hep merak etmisimdir cumartesi ignemivurdum o günden beri çalışmalarıma hızla devamediyorum bu aydan ümitliyim neden se
Evi kuru yemisciye çevirdim ya şunu biliyorum nasiptenöte gidilmiyor. Istedigin kadar cabalaCanim incir muz keciboynuzu özü yedir esine.birde selenyum ve e vitaminini ayni anda kullanmak sperm hareketliligini arttiriyormus
Evicap diye bi vitamin içiyor. Ise yaradı asilamada ileri hızı iyiydi ama yine olmadıCanim bitkisel kürler yap cok işe yariyor.sabah akşam keciboynuzu özü yedir.e vitamini al 200 lük.birde caksir suyu var diyorlar cok faydasini göruyorlarmiş.
Evicap diye bi vitamin içiyor. Ise yaradı asilamada ileri hızı iyiydi ama yine olmadı
Evi kuru yemisciye çevirdim ya şunu biliyorum nasiptenöte gidilmiyor. Istedigin kadar cabala
Zor geciyor ama bulanti gecrse daha iyi olir bnce. Cok yoruluyorm halszlk uyku oluyo. Dnlenmeye calisigorm iste. Aynen oyle canim benim heris zor insanlar daha zor. Iyi yapmssn:) ben subede deglim allahtn o yondn iyiym. Stres var iste bugnde zor bigundu basim tutuyo vala halden anlayn yok zatn.Ah canim insallah rahat bir hamileligin olur.hiçbir iş kolay degil.heleki hizmet sektörü insanlarla uğraşmak memnun etmek çok zor.bende işbankasinin sinavlarini kazanmistim sonra vazgectim
Ahh ins Allah gonlundekini nasip etsin kuzum super olur❤Hehh bu da çok iyiymis . Sanki subat başında olucak gibi hissediyorum.hep 2019 diye düsündüm nedense. 8ocak gibi igbe ve asilama tedavisine baslicam ilkinde tutarsa şubat 8 gibi belli olur.eşime sevgililer gunu hediyesi olur
Daha erken canım kötü düşünmeKızlar yae bisi sorcam bu benim iğneden sonraki 4. Günüm dgl aylarda çok ağrım olurdu.bunda sadece ikinci günü çok ağrıdı beni uyandırdı. Acaba catlamadimiya. Çünkü hiç ağrım yok
Inşallah canmSelam canim 1.2 negatif oluyo benim negatflermde hep boleydi malesef: s yaptrdgi labla alakali. Kimisi 0 oluyo kimisi 1.2 yaziyo. Adet geckmesi olabiliyo bazn yinede herseye hazrlkli ol die yazdim. 2 lerdm 0 dn yukselenlerde olms onlari okuyp umtlanmstm sora bisi olmadi kotu oluyo insan. Nadirde olsa ykselenler oluyorms. Ins bebistn dolayi gelmemstir
Zor geciyor ama bulanti gecrse daha iyi olir bnce. Cok yoruluyorm halszlk uyku oluyo. Dnlenmeye calisigorm iste. Aynen oyle canim benim heris zor insanlar daha zor. Iyi yapmssn:) ben subede deglim allahtn o yondn iyiym. Stres var iste bugnde zor bigundu basim tutuyo vala halden anlayn yok zatn.
Kistten korkuyorum catlamassa diye inşallah iyi olur herşey hakimmizdahayırlısıDaha erken canım kötü düşünme
Malesef butn gun bilgisayardaym canim isik da etkiliyo. Denerim bunuda saglCanim eger bilgisayar başindaysan saat başı gözlerini kapatip 15 e kadar say.karnini sıkacak seyler giyme tam gelisim zamanları.
Hangi tedaviyle hamiş oldun canım bu arada sağlıkla kucağına almak nasip olur insMalesef butn gun bilgisayardaym canim isik da etkiliyo. Denerim bunuda saglarada wc gidip mola yapiyorm iste. Rahat olan pantolnlarimi giyiyorm suan:) karnim alti hafif sertlesti kese yerleri sanirm cok hafif belrdi. Su bol icsem iyi aslnda da icemiyorm cok iste. Sen nasi oldn tatlim toparlayabildn mi antibiyotik devm mi ediyosn
değişik olmuş gerçekten senin bu ay hayırlısı demekten başka çare gelmiyor insana. Neler öğreniyor burda. Evet bana da 5. Gün başla bu sefer dedi de olamadın ki hala.inceldiğini kalınlaştığını bilmiyordum hiç. Benim bugün de olmadı. Kasıklarıma iğne batıomuş gibi oluyor, hafiften inceden. Sabah da azcık ağrım oldu tamam gelcek dedim yok.Bugün bitti sonuncusunu ictim.ama bu ay hep ters gitti 3 gün sadece lekelendim 4.gün bitti.doktor bu ay böyle demekki dedi.klomene baslatti.basladigim gün söküldü hala da geliyor.normalde reglinin 3. 4.günü baslaniyor.rahim regliyle once 2 3 güne inceliyormus klomenlede tekrar kalinlasmaya basliyormuş.ben zaten kalinken basladim.cok erken baslamis oldum.ya zaten israr ediyor klomen diye 3kez kullandim klomeni sadece 1 kere tek yumurtam oldu.
Malesef butn gun bilgisayardaym canim isik da etkiliyo. Denerim bunuda saglarada wc gidip mola yapiyorm iste. Rahat olan pantolnlarimi giyiyorm suan:) karnim alti hafif sertlesti kese yerleri sanirm cok hafif belrdi. Su bol icsem iyi aslnda da icemiyorm cok iste. Sen nasi oldn tatlim toparlayabildn mi antibiyotik devm mi ediyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?