Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtanin gelismesi cok guzel ama sanki tutmasi lazimdi.6 ay cok fazla olmus. eşine testler yapildimi.cunku burda bir arkadasin basina gelmisti 4 5 ay klomenle hamile kalamamisti meger esinde problem varmis
Eşimin de ileri hızı çok düşüktü asılama yaptım oda tutmadı.

Eşimin de ileri hızı çok düşüktü asılama yaptım oda tutmadı.

Canim bitkisel kürler yap cok işe yariyor.sabah akşam keciboynuzu özü yedir.e vitamini al 200 lük.birde caksir suyu var diyorlar cok faydasini göruyorlarmiş.

Yumurta nezaman çatlıyor hep merak etmisimdir cumartesi ignemivurdum o günden beri çalışmalarıma hızla devamediyorum bu aydan ümitliyim neden se

Canim incir muz keciboynuzu özü yedir esine.birde selenyum ve e vitaminini ayni anda kullanmak sperm hareketliligini arttiriyormus

Evi kuru yemisciye çevirdim ya şunu biliyorum nasiptenöte gidilmiyor. Istedigin kadar cabala

Tabiki öyle canim benim ilk cocuk bilmeden kendiliginden oldu.2.icin 2.5yil oldu uğrasiyorum.ama biz elimizden geleni yapalimda gerisi nasip.en azindan biz ustümüze düseni yapmiş oluruz.

Ah canim insallah rahat bir hamileligin olur.hiçbir iş kolay degil.heleki hizmet sektörü insanlarla uğraşmak memnun etmek çok zor.bende işbankasinin sinavlarini kazanmistim sonra vazgectim
Zor geciyor ama bulanti gecrse daha iyi olir bnce. Cok yoruluyorm halszlk uyku oluyo. Dnlenmeye calisigorm iste. Aynen oyle canim benim heris zor insanlar daha zor. Iyi yapmssn:) ben subede deglim allahtn o yondn iyiym. Stres var iste bugnde zor bigundu basim tutuyo vala halden anlayn yok zatn.

Hehh bu da çok iyiymis . Sanki subat başında olucak gibi hissediyorum.hep 2019 diye düsündüm nedense. 8ocak gibi igbe ve asilama tedavisine baslicam ilkinde tutarsa şubat 8 gibi belli olur.eşime sevgililer gunu hediyesi olur
Ahh ins Allah gonlundekini nasip etsin kuzum super olur❤

Inşallah canm

Canim eger bilgisayar başindaysan saat başı gözlerini kapatip 15 e kadar say.karnini sıkacak seyler giyme tam gelisim zamanları.

Canim eger bilgisayar başindaysan saat başı gözlerini kapatip 15 e kadar say.karnini sıkacak seyler giyme tam gelisim zamanları.
Malesef butn gun bilgisayardaym canim isik da etkiliyo. Denerim bunuda sagl arada wc gidip mola yapiyorm iste. Rahat olan pantolnlarimi giyiyorm suan:) karnim alti hafif sertlesti kese yerleri sanirm cok hafif belrdi. Su bol icsem iyi aslnda da icemiyorm cok iste. Sen nasi oldn tatlim toparlayabildn mi antibiyotik devm mi ediyosn

Hangi tedaviyle hamiş oldun canım bu arada sağlıkla kucağına almak nasip olur ins

An
değişik olmuş gerçekten senin bu ay hayırlısı demekten başka çare gelmiyor insana. Neler öğreniyor burda. Evet bana da 5. Gün başla bu sefer dedi de olamadın ki hala.inceldiğini kalınlaştığını bilmiyordum hiç. Benim bugün de olmadı. Kasıklarıma iğne batıomuş gibi oluyor, hafiften inceden. Sabah da azcık ağrım oldu tamam gelcek dedim yok.

3gun daha icicem antibiyotikleri canim ama dikis yerleri kasiniyor sanirim iyilestiginden.banyo yasagi cuma kalkiyor sinir oldum.banyo yapamak cok kötü birseymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…