- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #9.981
An
değişik olmuş gerçekten senin bu ay hayırlısı demekten başka çare gelmiyor insana. Neler öğreniyor burda. Evet bana da 5. Gün başla bu sefer dedi de olamadın ki hala.inceldiğini kalınlaştığını bilmiyordum hiç. Benim bugün de olmadı. Kasıklarıma iğne batıomuş gibi oluyor, hafiften inceden. Sabah da azcık ağrım oldu tamam gelcek dedim yok.
Amin canim tupbebekle. Asilama olmadi bida denemk istemedm maliyetide dusndk biraz. Es degerleri dusktu bizm bndede kist oluyodu hp. Darisi basina ins zahmetler cekmedn hamile kalirsn canim zor bi surecHangi tedaviyle hamiş oldun canım bu arada sağlıkla kucağına almak nasip olur ins
Az kalms canim sevindm. Evet kasininca oyle derler3gun daha icicem antibiyotikleri canim ama dikis yerleri kasiniyor sanirim iyilestiginden.banyo yasagi cuma kalkiyor sinir oldum.banyo yapamak cok kötü birseymiş.
Başta takmıyordum da olmadıkça gerilmeye başladım sanırım :) napayım artık keyfi bilir diyim bariTakmamaya calis canim.banada doktor bu ay böyle demekki diyince rahatladim. sabahinda regli geldi.
Benim bildiğim yasak değil canım ben çok görüyorum alanlarıKizlar iyi aksamlar sizlere bisey sormak istiyorum devlet hastahanesinde ki doktoruma hediye almak istiyorum ama yasakmidir hediye kabul.etmesi ?
Benim bildiğim yasak değil canım ben çok görüyorum alanları
Selam kuzum nasi gidiyo test donemi yaklasms sende:) kalp atisini falan beklemstik bizde bu ctesi giderken goturucz sagolsn ilknde basardi hep gordum tatli vs. Getirenleri. ozeller esnekde devleti bilemiyorm canim ya yasak olabilir ama Genelde rusvet yasaktir diolar. Dedem devlete bgli bi bakim merkeznde kaliyo cok agrlasti misal cocuklari calisanlar cok ilgili die bahsis vermk istiyo hep ama alamayiz yask diyolar kamera var heryerde.Kizlar iyi aksamlar sizlere bisey sormak istiyorum devlet hastahanesinde ki doktoruma hediye almak istiyorum ama yasakmidir hediye kabul.etmesi ?
İnsalİnhhh kan verdim demin bugün çıkmayabilir dedi yarın zaten doktor kontrolm var ama bugün ogtenirim inşallahHayirli olsun canim tebrik ederim baya belrgin cikmis sonuc yuksek ciksr kesin benmde oleydi:)
TesTeşekkür canım ben hala meraktayim ama kan şovu bekliyorumayyy hamilesn tebrikler canm
kesin hamilesin güzel bir sonuç ile geleceksin biliyormTesTeşekkür canım ben hala meraktayim ama kan şovu bekliyorum
kesin hamilesin güzel bir sonuç ile geleceksin biliyormTesTeşekkür canım ben hala meraktayim ama kan şovu bekliyorum
Alırlar canım hiç merak etme. Ben dün adet oldum canım. Bu aydan çok umutluyum bakalım inşallah hayal kırıklığı yaşamamHadi ya cok buyuk bisey degilde ufak bi hediye almayi düşünüyorum insallah alirr ya :) sen nasılsın cnm bata ne kadar var
Günaydın kuzum. Ben iyiyim reglin 2.günü, bitse de çalışmalara başlasak diye düşünüyorumkızlar günaydın nasilsinz bugün ne var neyok hamisler bebisler nasıl sizler nasilsinzEsrasvn Morasigi Umutumut82 A AloeeVeraa S SemSem01 U UmutluKarTanesi @Huzur45 ve diğer kizlar
aaaa oldunmu kuzum sağlık olsun insallah son ayın olur ya valla gına geldi artık gunum geçti ha.ileyim deyin diyelim daaa:)) benimde bat a 7 gün kaldı bakalım belki ansızın gelmiştir insalalh bebeğim ya adet olursam hormon tahlili vericem lh için aslan pençesine devam ediyorumGünaydın kuzum. Ben iyiyim reglin 2.günü, bitse de çalışmalara başlasak diye düşünüyorumsen nasılsın canım
kızlar günaydın nasilsinz bugün ne var neyok hamisler bebisler nasıl sizler nasilsinzEsrasvn Morasigi Umutumut82 A AloeeVeraa S SemSem01 U UmutluKarTanesi @Huzur45 ve diğer kizlar
insallah büyümüştür kuzum ya baktır baktırGünaydın Canım, bende bir gelişme yok valla.. 5 Aralık'ta 9.4 mm idi yumurta. ona baktırsam mı büyüdü mü acaba düşünüyorum.. yarın veya Ptesi baktırırım belki.
Dün geldi canım ama beklenen bi şeydi tabi :) ah nasıl istiyorum benim ve herkesin hamileyim diyebilmesini bi bilsen canım. O günler de yakındır inşallah. Evet kuzum adet olursan hormon tahlili yaptır bi daha, takip et mutlaka durumuaaaa oldunmu kuzum sağlık olsun insallah son ayın olur ya valla gına geldi artık gunum geçti ha.ileyim deyin diyelim daaa:)) benimde bat a 7 gün kaldı bakalım belki ansızın gelmiştir insalalh bebeğim ya adet olursam hormon tahlili vericem lh için aslan pençesine devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?