- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.001
Kizlar iyi aksamlar sizlere bisey sormak istiyorum devlet hastahanesinde ki doktoruma hediye almak istiyorum ama yasakmidir hediye kabul.etmesi ?
insallah büyümüştür kuzum ya baktır baktır
insallah büyümüştür kuzum ya baktır baktır
ahh insalah o günlerimiz gelecek kuzum evet takip ettirilen sonuç ile beraber başka bi doktora gidicem burda özel baya dalında mükemmel bi döktürmüş methedeni cok hatta dikili foça menemen izmir bergama saltan her yerden çok hastası varDün geldi canım ama beklenen bi şeydi tabi :) ah nasıl istiyorum benim ve herkesin hamileyim diyebilmesini bi bilsen canım. O günler de yakındır inşallah. Evet kuzum adet olursan hormon tahlili yaptır bi daha, takip et mutlaka durumu
kuzum insallah adet olmama bebiş vardır da ama olsamda 2 3. günü vericem canmcanım sen ne zaman LH için tahlil vereceksin?düşer inşallah..
hayırlı sonuç alırsınız inşallah.. Hamiş iseniz tedavi sürecinizi yazabilir misiniz rica etsek?İnsalİnhhh kan verdim demin bugün çıkmayabilir dedi yarın zaten doktor kontrolm var ama bugün ogtenirim inşallah
Selam kuzum nasi gidiyo test donemi yaklasms sende:) kalp atisini falan beklemstik bizde bu ctesi giderken goturucz sagolsn ilknde basardi hep gordum tatli vs. Getirenleri. ozeller esnekde devleti bilemiyorm canim ya yasak olabilir ama Genelde rusvet yasaktir diolar. Dedem devlete bgli bi bakim merkeznde kaliyo cok agrlasti misal cocuklari calisanlar cok ilgili die bahsis vermk istiyo hep ama alamayiz yask diyolar kamera var heryerde.
Alırlar canım hiç merak etme. Ben dün adet oldum canım. Bu aydan çok umutluyum bakalım inşallah hayal kırıklığı yaşamam
yasak olabilir de kim ne diyecek.. küçük bir hediye sorun olmaz bence. bu arada hangi hastane canım?
İnslalah alir cnm denicem sansimi Devlet hastahanesi cnm istanbulda Ümraniye devlet
Günaydın Canım, bende bir gelişme yok valla.. 5 Aralık'ta 9.4 mm idi yumurta. ona baktırsam mı büyüdü mü acaba düşünüyorum.. yarın veya Ptesi baktırırım belki.
kızlar günaydın nasilsinz bugün ne var neyok hamisler bebisler nasıl sizler nasilsinzEsrasvn @Morasigi Umutumut82 @AloeeVeraa S SemSem01 U UmutluKarTanesi maldelmor ve diğer kizlar
İnşallah cok istiyorum. sureci yazarım tabihayırlı sonuç alırsınız inşallah.. Hamiş iseniz tedavi sürecinizi yazabilir misiniz rica etsek?
Ağzından bal damlıyor valla:)kesin hamilesin güzel bir sonuç ile geleceksin biliyorm
cnm goremiorm seni ne zamandir. ben iyim regl olmayi bekliorm bgn. tedaviye baslamayi bekliorm dort gozle. sen nasilsnkızlar günaydın nasilsinz bugün ne var neyok hamisler bebisler nasıl sizler nasilsinzEsrasvn @Morasigi Umutumut82 @AloeeVeraa S SemSem01 U UmutluKarTanesi maldelmor ve diğer kizlar
evet gorusemiyoz ne zamandır kuzum hayirlsi olsun insallah gelsin regl başlasın tedavi inşalalh bende aynı aslan pençesi içiyorum lh düşsün diye ama bi yandan belki olmuştur diye umutlanıyorum 7 gün kaldı bat a eğer olursam hormon tahlili vericem olmasam da insallah bebek vardircnm goremiorm seni ne zamandir. ben iyim regl olmayi bekliorm bgn. tedaviye baslamayi bekliorm dort gozle. sen nasilsn
yeni yıl yeni ay yeni bebek inslaalh kuzumGünaydin canim bende bu ay gelisme yok. Tedavi icin ocak ayini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?