Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahh insalah o günlerimiz gelecek kuzum evet takip ettirilen sonuç ile beraber başka bi doktora gidicem burda özel baya dalında mükemmel bi döktürmüş methedeni cok hatta dikili foça menemen izmir bergama saltan her yerden çok hastası var

Evet cnm ama yaptirmicam ben 2 li test cunku yanlış cikan dogru cikanlardan daha fazla hamileligimi bu dusunceyle surduremem Rabbim herseyinnen iyisini bilir dedim. Ocak ilk haftaso gidicem o zaman gel 2 li yaptirmicaksan ense kalinligina bakalim demislerdi o kadar.
Ben suanda ozele ggidiyorum ama tedaviyi devlette görmüştüm o yüzden ufak bi hediye almak istedim ama keske alsalar hediyeleri hem odalarinda kamera yoktur onlarin belki :)

Günaydın Canım, bende bir gelişme yok valla.. 5 Aralık'ta 9.4 mm idi yumurta. ona baktırsam mı büyüdü mü acaba düşünüyorum.. yarın veya Ptesi baktırırım belki.

Bence yarin baktir canim baya gecmis ustunden normalde günde en azindan 1 1.5mm büyüyor geç kalmis olma

Gunaydin Anneyimbenanne35 . Bizdede bi gelisme yok henuz. Bu aydan pek umitli degilim zaten. Esim grip oldu cok kotu. Zaten pek munasebette olmadi. Bu ay boş gecicek gibi. Seninde az kalmis bata. Insallah gelmistir bebisin.
S SemSem01 canim baktir mutlaka. Buyumusse degerlendirme sansini ve şevki olur hem.
Esrasvn benim teyzemde kendi doktoruna hediye aldi devlet hastanesinde. Hemde kocaman birseydi. Sorun olmadi hic. Hastaneden hastaneye degisirmi bir fikrim yok ama canim.

cnm goremiorm seni ne zamandir. ben iyim regl olmayi bekliorm bgn. tedaviye baslamayi bekliorm dort gozle. sen nasilsn
evet gorusemiyoz ne zamandır kuzum hayirlsi olsun insallah gelsin regl başlasın tedavi inşalalh bende aynı aslan pençesi içiyorum lh düşsün diye ama bi yandan belki olmuştur diye umutlanıyorum 7 gün kaldı bat a eğer olursam hormon tahlili vericem olmasam da insallah bebek vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…