- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.021
LH ın ne kadardı canım? benim de yüksek ama PKO var bende ondan sanırım.evet gorusemiyoz ne zamandır kuzum hayirlsi olsun insallah gelsin regl başlasın tedavi inşalalh bende aynı aslan pençesi içiyorum lh düşsün diye ama bi yandan belki olmuştur diye umutlanıyorum 7 gün kaldı bat a eğer olursam hormon tahlili vericem olmasam da insallah bebek vardir
ah canm ah diğer değerler gayet iyi sadece lh yuksek senin kaç benm 19 du eylülde yaptrmstmLH ın ne kadardı canım? benim de yüksek ama PKO var bende ondan sanırım.
Umutumut82 kuzum senin patoloji sonucu cikmadi henuz degil mi?
11,43 çıkmış adetin 3. günü 13 kasımda bakılmış.ah canm ah diğer değerler gayet iyi sadece lh yuksek senin kaç benm 19 du eylülde yaptrmstm
Temiz cikacak ki zaten Allahin izniyle :)Canim 10gün dediler haftaya carsamba persembeye dört gozle bekliyorum.
Temiz cikacak ki zaten Allahin izniyle :)
yeni yıl yeni ay yeni bebek inslaalh kuzum
aslan pençesi düşürüyor dengeliyor çok arastrma yaptım baya yorum okudum bir kadin 1 ay düzenli kullanmış 16 da 6 ya düşmüş benmde düşer inşalalh sende kullan düşer tabi dengeliyor hormonlari11,43 çıkmış adetin 3. günü 13 kasımda bakılmış.
ben de içsem aslanpençesi fayda eder mi ki acaba?
O zaman kaçırma derim canım bu işlerde doktor da çok önemli. En azından tespitin güzel yapılması ve ona göre yol izlenmesi gerekiyoahh insalah o günlerimiz gelecek kuzum evet takip ettirilen sonuç ile beraber başka bi doktora gidicem burda özel baya dalında mükemmel bi döktürmüş methedeni cok hatta dikili foça menemen izmir bergama saltan her yerden çok hastası var
Allah razı olsun kuzum benim. İnşallah ben de isteyen herkes de nucizeler yaşasınİnsallah bu ay senin için mucizene kavustugun ay olur cnm dualarim seninle
nasıl tüketmek lazım canım?aslan pençesi düşürüyor dengeliyor çok arastrma yaptım baya yorum okudum bir kadin 1 ay düzenli kullanmış 16 da 6 ya düşmüş benmde düşer inşalalh sende kullan düşer tabi dengeliyor hormonlari
saraçoğlunun sitesinden baktım da 1 bardak diyor kaynatmak lazımmış iş yerinde yapamam.aslan pençesi düşürüyor dengeliyor çok arastrma yaptım baya yorum okudum bir kadin 1 ay düzenli kullanmış 16 da 6 ya düşmüş benmde düşer inşalalh sende kullan düşer tabi dengeliyor hormonlari
sabah kaçta çıkıyorsun evden canmsaraçoğlunun sitesinden baktım da 1 bardak diyor kaynatmak lazımmış iş yerinde yapamam.
ancak akşam evde yapabilirim.
ben kahvaltıdan 1 saat sonra 1 tutam 1 büyük fincan kaynat suya atıp kaynatıyorum 2 dk falan sonra demlemeye bırakıyorum süzüp ılıyıp bir dikiste içiyorum bugün 25. gunumnasıl tüketmek lazım canım?
günde 1 ya da 2 fincan mı?
07:30 maalesef. Kahvaltıdan 2 saat sonra için diyor ama napalım ben de akşam içerim.sabah kaçta çıkıyorsun evden canm
ozaman sen günde 1 fincan iç canm şifa olur inslalh07:30 maalesef. Kahvaltıdan 2 saat sonra için diyor ama napalım ben de akşam içerim.
bugün alıp hemen akşam başlayayım.
aslan pencesimihee bir de östrojeni de yükseltiyormuş
östrojen de rahim duvarını kalınlaştırıyormuş
bana da o lazım
"Bayanlarda tüylenmeye karşı,aslan pencesimi
hormon dengeledigin okumustumm ama digerini okumadim"Bayanlarda tüylenmeye karşı,
Östrojen hormonu yükseltici,
İltihaplı eklem romatizmasına karşı,
FSH hormonu yüksekliğine karşı,
Adet düzensizliğine karşı yardımcı ve destekleyicidir."
diyor saraçoğlunun sitesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?