- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.041
bu yüzden bence 1 ay yapıp bırakılıyorhormon dengeledigin okumustumm ama digerini okumadim
tabiki herşeyin siniri var fazlası zarar benm son 5 gunum kaldı icip birakacagim adet olursam yine tahlil vericem insallah düşmüştür ama 1 2 yerde okudum kullanırken hamile kalan da varbu yüzden bence 1 ay yapıp bırakılıyor
fazla kullanmanın da zararı var demek ki
ay hadi inşallah bu ay bizim ayımız olur.tabiki herşeyin siniri var fazlası zarar benm son 5 gunum kaldı icip birakacagim adet olursam yine tahlil vericem insallah düşmüştür ama 1 2 yerde okudum kullanırken hamile kalan da var
inşalalh kuzum inşalalh bu ay bizim ayimiz oluray hadi inşallah bu ay bizim ayımız olur.
ben de regl bekliyorum yarın ya da cumartesi olması lazım
Evet ya çok zor ..çatlayan yumurta need en tutmaz kiAmin canim tupbebekle. Asilama olmadi bida denemk istemedm maliyetide dusndk biraz. Es degerleri dusktu bizm bndede kist oluyodu hp. Darisi basina ins zahmetler cekmedn hamile kalirsn canim zor bi surec
30 kisinin altinda ise calisan sayisi, ise geri donus davasi acilamio. Arastirdim. Cimer 'e yazdim. Bakalim. BeklicemCanim gittinmi doktora.bu arada seni işten cikartmaya haklari yok.özelliklede hamileysen işkura şikayet edicem de.
6 ay calismistm. Ihbar verdi. Issizlik alcam. Ama 6 ay. Sonrasinda nolcak?Aaa buna cok sasirdim ve sinir oldum suan. Isten cikarma gerekcesi olarak ne soylediler? Ne kadar suredir ordaydin? 1seneden fazlaysa Tazminatini alabilcekmisin? Canim cok uzuldum ya. Hakkini yedirme sakin. Bu arada bebekte var mi bir gelisme?
Aminnn inş tesekkrrrlerrAcımasızca olmuş yaptıkları.. sen üzme kendini canım Rabbim bebeğine sağlık versin şu an en önemlisi o
Napiyosunuz kizlar, gelismesi olan vr mi? Ben cumartsi gidicem kontrole. Yine bi gelisme yoksa, baska bi doktora gideyim diyorum. Istanbl avrupa yakasinda bildiginiz gercekten isinde cok iyi bi kadin dogum uzmani var mi? Farkli bir gorus almak sanirim dha mantikli. Ileride pismanlik duymamak adina...
Gitmedim. Kotu bi sonuc cikarsa diye. Yalnz da olmak istemedim. Cumartsi esimle birlkte gidersek dha iyi olr diye dusundum biyandan da. Dedign yeri bi arastiraymCanim jinemed diye bir yer vardi prof lar var arkadadim gitmisti bebegi oldu eger ben istanbulda olsan giderdim.bu arada bu hafta ici gitmedinmi doktora
Gitmedim. Kotu bi sonuc cikarsa diye. Yalnz da olmak istemedim. Cumartsi esimle birlkte gidersek dha iyi olr diye dusundum biyandan da. Dedign yeri bi arastiraym
Bence yarin baktir canim baya gecmis ustunden normalde günde en azindan 1 1.5mm büyüyor geç kalmis olma
GunaydinAnneyimbenanne35 . Bizdede bi gelisme yok henuz. Bu aydan pek umitli degilim zaten. Esim grip oldu cok kotu. Zaten pek munasebette olmadi. Bu ay boş gecicek gibi. Seninde az kalmis bata. Insallah gelmistir bebisin.
S SemSem01 canim baktir mutlaka. Buyumusse degerlendirme sansini ve şevki olur hem.
@Esrasvn benim teyzemde kendi doktoruna hediye aldi devlet hastanesinde. Hemde kocaman birseydi. Sorun olmadi hic. Hastaneden hastaneye degisirmi bir fikrim yok ama canim.
Ara sira kasik agrm oluo. Belirsizlk baya kotuymus. Rabbim herksin yardmcisi olsn. Doktordan snra mtlaka aktarcam gelismelerj sizlere deKasik agrilarin varmi canim.eger olumsuz birsey olsaydi suana kadar kasik agrilarin kiramplarin olur beta hcg sifirlanip kanaman gelirdi.bence cok iyi bir doktora git.insallah cok güzel haberler alirsin
"Bayanlarda tüylenmeye karşı,
Östrojen hormonu yükseltici,
İltihaplı eklem romatizmasına karşı,
FSH hormonu yüksekliğine karşı,
Adet düzensizliğine karşı yardımcı ve destekleyicidir."
diyor saraçoğlunun sitesinde.
Aynen arkadaşım doğru demişsin aslanpençesi LH ı güzel düşürüyo ama düzenli kullanmak lazım. Estradiol da evet östrojen hormonu bi çeşit, onun için de bal tarçın çörek otu karışımı iyi geliyo yükseltiyo 40-70 arasında olursa doğurganlık için en etkili değermiş. Bal tarçın çörek otu ben genelde kullanıyorum bugün adetin 2.günü bugün başladım yine 12.güne kadar kullanıyorum. Estradiol rahimi de gerekli kalınlığa ulaştırıyo, yumurtaları da güzel büyütüp olgunlaştırıyo. Umarım işe yarar bilgiler vermişimdir :) S SemSem01aslan pençesini ben de kullandım. benim LH FSH'tan biraz yüksekti. kullandıktan sonra FSH değerinin altına düşürmüştü LF'ı. ama mesela Esrtadiol hormonu da düşmüştü. estradiol östrojen hormonu türevi diye biliyorum.. A AloeeVeraa daha iyi bilir belki.. iyi araştırıp kullanmak lazım.. saraçoğlunun sitesinde müşteri temsilcileirne sorabiliyorsunuz. onlar size öneriyor zaten ne kullanmanız gerektiğini.. sormadan kullanmayın arkadaşlar..
Ben görmedim canım ama hayıt otu ya da hayıt tohumu bayanların hormonları için çok etkiliymiş dengeliyomuş her şeyi. Söyledikleri denenebilir yaniHanımlar,
A AloeeVeraaAnneyimbenanne35 Umutumut82 U UmutluKarTanesi Ocean Morasigi
Zahide Yetiş'in programına yaşlı bir teyze çıkmış ve gebelik için tarifler vermiş. Hayıt tohumu ve balı karıştırmış, siyah üzüm kaynatın için fln demiş.. ben de videosunu izledim netten. siz izlediniz mi ve sizin görüşleriniz neler? İzlemeyenler 6 aralık yayınını youtube'tan izleyebilir..
Aynen arkadaşım doğru demişsin aslanpençesi LH ı güzel düşürüyo ama düzenli kullanmak lazım. Estradiol da evet östrojen hormonu bi çeşit, onun için de bal tarçın çörek otu karışımı iyi geliyo yükseltiyo 40-70 arasında olursa doğurganlık için en etkili değermiş. Bal tarçın çörek otu ben genelde kullanıyorum bugün adetin 2.günü bugün başladım yine 12.güne kadar kullanıyorum. Estradiol rahimi de gerekli kalınlığa ulaştırıyo, yumurtaları da güzel büyütüp olgunlaştırıyo. Umarım işe yarar bilgiler vermişimdir :) S SemSem01Ocean
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?