Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu yüzden bence 1 ay yapıp bırakılıyor
fazla kullanmanın da zararı var demek ki
tabiki herşeyin siniri var fazlası zarar benm son 5 gunum kaldı icip birakacagim adet olursam yine tahlil vericem insallah düşmüştür ama 1 2 yerde okudum kullanırken hamile kalan da var

tabiki herşeyin siniri var fazlası zarar benm son 5 gunum kaldı icip birakacagim adet olursam yine tahlil vericem insallah düşmüştür ama 1 2 yerde okudum kullanırken hamile kalan da var
ay hadi inşallah bu ay bizim ayımız olur.
ben de regl bekliyorum yarın ya da cumartesi olması lazım

Aaa buna cok sasirdim ve sinir oldum suan. Isten cikarma gerekcesi olarak ne soylediler? Ne kadar suredir ordaydin? 1seneden fazlaysa Tazminatini alabilcekmisin? Canim cok uzuldum ya. Hakkini yedirme sakin. Bu arada bebekte var mi bir gelisme?
6 ay calismistm. Ihbar verdi. Issizlik alcam. Ama 6 ay. Sonrasinda nolcak?
Cumartesi gidicem doktora. Olumsuz biseler soleree farkli bi gorus alicam. Bi doktor onerdiler. Ona bi gorunce.

Napiyosunuz kizlar, gelismesi olan vr mi? Ben cumartsi gidicem kontrole. Yine bi gelisme yoksa, baska bi doktora gideyim diyorum. Istanbl avrupa yakasinda bildiginiz gercekten isinde cok iyi bi kadin dogum uzmani var mi? Farkli bir gorus almak sanirim dha mantikli. Ileride pismanlik duymamak adina...

Canim jinemed diye bir yer vardi prof lar var arkadadim gitmisti bebegi oldu eger ben istanbulda olsan giderdim.bu arada bu hafta ici gitmedinmi doktora

Canim jinemed diye bir yer vardi prof lar var arkadadim gitmisti bebegi oldu eger ben istanbulda olsan giderdim.bu arada bu hafta ici gitmedinmi doktora
Gitmedim. Kotu bi sonuc cikarsa diye. Yalnz da olmak istemedim. Cumartsi esimle birlkte gidersek dha iyi olr diye dusundum biyandan da. Dedign yeri bi arastiraym

Gitmedim. Kotu bi sonuc cikarsa diye. Yalnz da olmak istemedim. Cumartsi esimle birlkte gidersek dha iyi olr diye dusundum biyandan da. Dedign yeri bi arastiraym

Kasik agrilarin varmi canim.eger olumsuz birsey olsaydi suana kadar kasik agrilarin kiramplarin olur beta hcg sifirlanip kanaman gelirdi.bence cok iyi bir doktora git.insallah cok güzel haberler alirsin

evet arkadaşım yarın baktırayım, belki büyümüştür :)

Kasik agrilarin varmi canim.eger olumsuz birsey olsaydi suana kadar kasik agrilarin kiramplarin olur beta hcg sifirlanip kanaman gelirdi.bence cok iyi bir doktora git.insallah cok güzel haberler alirsin
Ara sira kasik agrm oluo. Belirsizlk baya kotuymus. Rabbim herksin yardmcisi olsn. Doktordan snra mtlaka aktarcam gelismelerj sizlere de

aslan pençesini ben de kullandım. benim LH FSH'tan biraz yüksekti. kullandıktan sonra FSH değerinin altına düşürmüştü LF'ı. ama mesela Esrtadiol hormonu da düşmüştü. estradiol östrojen hormonu türevi diye biliyorum.. A AloeeVeraa daha iyi bilir belki.. iyi araştırıp kullanmak lazım.. saraçoğlunun sitesinde müşteri temsilcileirne sorabiliyorsunuz. onlar size öneriyor zaten ne kullanmanız gerektiğini.. sormadan kullanmayın arkadaşlar..

Hanımlar,
A AloeeVeraa Anneyimbenanne35 Umutumut82 U UmutluKarTanesi Ocean Morasigi
Zahide Yetiş'in programına yaşlı bir teyze çıkmış ve gebelik için tarifler vermiş. Hayıt tohumu ve balı karıştırmış, siyah üzüm kaynatın için fln demiş.. ben de videosunu izledim netten. siz izlediniz mi ve sizin görüşleriniz neler? İzlemeyenler 6 aralık yayınını youtube'tan izleyebilir..

Aynen arkadaşım doğru demişsin aslanpençesi LH ı güzel düşürüyo ama düzenli kullanmak lazım. Estradiol da evet östrojen hormonu bi çeşit, onun için de bal tarçın çörek otu karışımı iyi geliyo yükseltiyo 40-70 arasında olursa doğurganlık için en etkili değermiş. Bal tarçın çörek otu ben genelde kullanıyorum bugün adetin 2.günü bugün başladım yine 12.güne kadar kullanıyorum. Estradiol rahimi de gerekli kalınlığa ulaştırıyo, yumurtaları da güzel büyütüp olgunlaştırıyo. Umarım işe yarar bilgiler vermişimdir :) S SemSem01 Ocean

Ben görmedim canım ama hayıt otu ya da hayıt tohumu bayanların hormonları için çok etkiliymiş dengeliyomuş her şeyi. Söyledikleri denenebilir yani

inşallah faydasını görürsün canım.. bal tarçın çörekotu ben de yaptım yumurta için ama bana faydası olmadı.. ben çörekotu yağı da kullandım hatta.. bu ara protein ağırlıklı besleniyorum bakalım onun etkisi olacak mı!! Hayırlısı inşallaah.. Görümcem hamileydi kzı olacakmışş.. çok kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…