- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.061
Ben görmedim canım ama hayıt otu ya da hayıt tohumu bayanların hormonları için çok etkiliymiş dengeliyomuş her şeyi. Söyledikleri denenebilir yani
Bi de öyle dene bakalım canım. İnşallah bebiş gelir ve adet olmazsın ama eğer adet olursan bal tarçın çörek otunu düzenli bi şekilde tekrar kullan derim. Az çok faydası oluyodur onun.inşallah faydasını görürsün canım.. bal tarçın çörekotu ben de yaptım yumurta için ama bana faydası olmadı.. ben çörekotu yağı da kullandım hatta.. bu ara protein ağırlıklı besleniyorum bakalım onun etkisi olacak mı!! Hayırlısı inşallaah.. Görümcem hamileydi kzı olacakmışş.. çok kıskandım
FSH ın kaçtı canım, çok etkilemez belki. Ama tabi onlar iyiyse hiç dengeyi bozmabilemiyorum arkadaşım,
Saraçoğlu'nda bana hayıttohumu FSH'ı düşürür denmişti. ondan sonra kullanmadım ben, FSH idealdi. ama denenebilir belki...
Pcos da yumurtalar kolay kolay gelişemiyo canım. Ama deneyerek dozunu arttırmaları gerekiyomuş, şimdi artmış sanırım dozunu. Hayırlısı olsun artık büyür benceBende aşılama için iğne oluyorum 10 gün oldu. pcos olduğu için midir yetersiz dozdan mıdır bilmem..? Yumurtan çok var ama gelişen yumurtan yok dediler. Dozu artırdılar. 10 gün sonra şükür yetmediği kararına varıldı. Hayırlısı olsun diyorum düşünmek istemiyorum ama çıkmıyo aklımdanda..
6.54 FSH 3,79 LH canım tahlilde 3 4 ay öncesi değerler tabi son durum ne ben de bilmiyorum ama doktorlar kan tahlili istemediler..FSH ın kaçtı canım, çok etkilemez belki. Ama tabi onlar iyiyse hiç dengeyi bozma
Gonal f 75 dozda kullanıyodum. 7. gün gittim gelişmemiş dedi aynı dozda devam et dedi. 9. gün gittim dozu 100e çıkar dedi. Psikolojik belki ama şimdi diğer 9 günü kayıp olarak görüyorum. Süreç uzayacak ya iptal olursa diyorum. Hep kafamda kuruyorum. Hayırlısı olsun diyorum artık ne deyim..Pcos da yumurtalar kolay kolay gelişemiyo canım. Ama deneyerek dozunu arttırmaları gerekiyomuş, şimdi artmış sanırım dozunu. Hayırlısı olsun artık büyür bence
Bende aşılama için iğne oluyorum 10 gün oldu. pcos olduğu için midir yetersiz dozdan mıdır bilmem..? Yumurtan çok var ama gelişen yumurtan yok dediler. Dozu artırdılar. 10 gün sonra şükür yetmediği kararına varıldı. Hayırlısı olsun diyorum düşünmek istemiyorum ama çıkmıyo aklımdanda..
Gonal f 75 dozda kullanıyodum. 7. gün gittim gelişmemiş dedi aynı dozda devam et dedi. 9. gün gittim dozu 100e çıkar dedi. Psikolojik belki ama şimdi diğer 9 günü kayıp olarak görüyorum. Süreç uzayacak ya iptal olursa diyorum. Hep kafamda kuruyorum. Hayırlısı olsun diyorum artık ne deyim..
Canm polikistik overmisinBende aşılama için iğne oluyorum 10 gün oldu. pcos olduğu için midir yetersiz dozdan mıdır bilmem..? Yumurtan çok var ama gelişen yumurtan yok dediler. Dozu artırdılar. 10 gün sonra şükür yetmediği kararına varıldı. Hayırlısı olsun diyorum düşünmek istemiyorum ama çıkmıyo aklımdanda..
çok süper fıstık gibi bilgiler vermişsin canım çok tşk ederimAynen arkadaşım doğru demişsin aslanpençesi LH ı güzel düşürüyo ama düzenli kullanmak lazım. Estradiol da evet östrojen hormonu bi çeşit, onun için de bal tarçın çörek otu karışımı iyi geliyo yükseltiyo 40-70 arasında olursa doğurganlık için en etkili değermiş. Bal tarçın çörek otu ben genelde kullanıyorum bugün adetin 2.günü bugün başladım yine 12.güne kadar kullanıyorum. Estradiol rahimi de gerekli kalınlığa ulaştırıyo, yumurtaları da güzel büyütüp olgunlaştırıyo. Umarım işe yarar bilgiler vermişimdir :) S SemSem01Ocean
hiç moralini bozma canım. bayağı düşük dozla başlamışsınız.Bende aşılama için iğne oluyorum 10 gün oldu. pcos olduğu için midir yetersiz dozdan mıdır bilmem..? Yumurtan çok var ama gelişen yumurtan yok dediler. Dozu artırdılar. 10 gün sonra şükür yetmediği kararına varıldı. Hayırlısı olsun diyorum düşünmek istemiyorum ama çıkmıyo aklımdanda..
Değerlerin çok güzel canım pco falan görünmüyo değerlerde. Estradiol falan mı düşük acaba, yumurtaların gelişmeme sebebi için bi şey dedi mi doktorun6.54 FSH 3,79 LH canım tahlilde 3 4 ay öncesi değerler tabi son durum ne ben de bilmiyorum ama doktorlar kan tahlili istemediler..
Hayırlısı olsun canım bence artık büyür yumurtaların kendini strese sokup vücudunu etkileme. İnşallah büyüceklerGonal f 75 dozda kullanıyodum. 7. gün gittim gelişmemiş dedi aynı dozda devam et dedi. 9. gün gittim dozu 100e çıkar dedi. Psikolojik belki ama şimdi diğer 9 günü kayıp olarak görüyorum. Süreç uzayacak ya iptal olursa diyorum. Hep kafamda kuruyorum. Hayırlısı olsun diyorum artık ne deyim..
Rica ederim canım yeter ki faydam olsun da gelsin bebişlerçok süper fıstık gibi bilgiler vermişsin canım çok tşk ederim
Değerlerin çok güzel canım pco falan görünmüyo değerlerde. Estradiol falan mı düşük acaba, yumurtaların gelişmeme sebebi için bi şey dedi mi doktorun
estradiol da 50 hatta daha yüksekti 80'di, aslanpençesini içince 50'ye düşmüştü. Canım benim DHEA S04 çok yüksek 579 .. bilmiyorum canım yumurtam gelişmiyor ve reglim ilaç kullanmasam 3 ayı buluyor gelmesi. ama kilo aldıkça bu süre uzadı.. zayıfken bu kadar araları açık değildi.. doktorlar pko diyip geçiyor canım özel bir sebep söylemediler yumurta gelişmemesi ile ilgili
arkadaşım boyum 1.58 kilo 67Canim regli vucudun %10 unu verince duzelir derler.kaç kilosun canim.
arkadaşım boyum 1.58 kilo 67
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?