Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aynı canım ben de.. hepimiz çırpınıyoruz.. Allah'ın sonuca erdirsin çabalarımızı

Palikistik over demi canm

Kıyamam ya Allahım en yakın zamanda bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. Aşılama tüp bebek hiçbir yolla olmamış mı 10 yıldır kuzum ya

Anladım canım estradiol iyiymiş o zaman. DHEA S04 de zaten dolaylı olarak pko ile bağlantılı canım o etkiliyo olabilir

DHEA - SO4 ne işe yarıyor kızlar? benimki 288 çıkmış.
Estradiol de 27 çıkmış
DHEA SO4 çok fonksiyonlu bi hormon canım vücudumuzda. Araştırırsan her türlü vücutsal fonksiyonda görev alıyo. Kadın doğum açısından da östrojen üretimine büyük katkı sağladığı için önemli bi hormon. Yani yüksekliği pko ile dolaylı yoldan ilgili oluyo. Yaş aralığına göre seviyesi değişiyo ama senin değerin güzel gibi görünüyo. Yalnız estradiol düşük biraz, işte rahimin ince olmasının sebeplerinden biridir bu da. En iyi değer aralığı 40-70 arasıymış. Yani aslında çok geniş bi değer aralığı var normal kabul edilen ama doğurganlık için, yumurtaların güzel olgunlaşması için ve rahimin gerekli kalınlıkta olması için 40-70 arası en idealmiş

evet araştırdım da maşallah her işe yarıyormuş :)
estradiol bence de düşük
aslanpençesi onu da toparlar inşallah bu ay.
o değil de adet olmam lazım olmuyorum gebelik de yok.
yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir.
pztsiye kadar bekleyip sonra doktora gideceğim.

Kıyamam ya Allahım en yakın zamanda bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. Aşılama tüp bebek hiçbir yolla olmamış mı 10 yıldır kuzum ya

Yok aşılama falanda yapmamis ama kanina girdim regli olana kadar sogan küru ve civsnpercemi icecek miyomu varmis.reglinin 2.günü kendi doktoruma randevu alicam yoksa kendi gidecegi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…