- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.081
Kilon yokki canim aslinda. Ama bazi bünyeler 2 3 kilo alinca regli düzeni bozulurmuş.bende 96 kg dan 78 e düstüm.bendede pko var klomen hiç bir işe yaramiyor.gelisemiyor yumurtalar.banada doktir pko var kilo ver diyor başka birsey yok.sanki yolunda gitmeyen birseyler var ama ben bilemiyorum.cırpınıp duruyorum.
Palikistik over demi canmKilon yokki canim aslinda. Ama bazi bünyeler 2 3 kilo alinca regli düzeni bozulurmuş.bende 96 kg dan 78 e düstüm.bendede pko var klomen hiç bir işe yaramiyor.gelisemiyor yumurtalar.banada doktir pko var kilo ver diyor başka birsey yok.sanki yolunda gitmeyen birseyler var ama ben bilemiyorum.cırpınıp duruyorum.
Palikistik over demi canm
Bende de var 65 kiloydum 78 oldumEvet canim polikistik over.doktor bir var diyor bir yok diyor.
Bende de var 65 kiloydum 78 oldum
Kıyamam ya Allahım en yakın zamanda bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. Aşılama tüp bebek hiçbir yolla olmamış mı 10 yıldır kuzum yaNabersiniz kizlar bende tık yok .zaten biliyordum böyle olacagini boşuna klomen kullandim.bu arada bugun eski bir arkadasla karsilastim 10 yildir bebegi olmamis.çok üzüldüm agladim hatta.surekli doktora gitmis doktor 6 ay sonra gel 1 yil sonra gel demiş.bende liste hazirladim hormon tahlili hsg sperm testi vitamin testleri vs.yaptir diye.birde kürleri yazdim.e vitaminini keciboynuzu özünü yazdim..megerki dün görümcesinin kizi olmuş içi burkulmuş.Bugünde tesadüf karsilastik konustuk.insallah vesile olur.Allah im herkese nasip etsin.
Anladım canım estradiol iyiymiş o zaman. DHEA S04 de zaten dolaylı olarak pko ile bağlantılı canım o etkiliyo olabilirestradiol da 50 hatta daha yüksekti 80'di, aslanpençesini içince 50'ye düşmüştü. Canım benim DHEA S04 çok yüksek 579 .. bilmiyorum canım yumurtam gelişmiyor ve reglim ilaç kullanmasam 3 ayı buluyor gelmesi. ama kilo aldıkça bu süre uzadı.. zayıfken bu kadar araları açık değildi.. doktorlar pko diyip geçiyor canım özel bir sebep söylemediler yumurta gelişmemesi ile ilgili
canım ben de oraya gidiyorum :)) sizin aşılama mıydı??
Kan sonucumu aldım 781 cikmis:)kesin hamilesin güzel bir sonuç ile geleceksin biliyorm
çok güzel canım tebrik ederimKan sonucumu aldım 781 cikmis:)
DHEA SO4 çok fonksiyonlu bi hormon canım vücudumuzda. Araştırırsan her türlü vücutsal fonksiyonda görev alıyo. Kadın doğum açısından da östrojen üretimine büyük katkı sağladığı için önemli bi hormon. Yani yüksekliği pko ile dolaylı yoldan ilgili oluyo. Yaş aralığına göre seviyesi değişiyo ama senin değerin güzel gibi görünüyo. Yalnız estradiol düşük biraz, işte rahimin ince olmasının sebeplerinden biridir bu da. En iyi değer aralığı 40-70 arasıymış. Yani aslında çok geniş bi değer aralığı var normal kabul edilen ama doğurganlık için, yumurtaların güzel olgunlaşması için ve rahimin gerekli kalınlıkta olması için 40-70 arası en idealmişDHEA - SO4 ne işe yarıyor kızlar? benimki 288 çıkmış.
Estradiol de 27 çıkmış
Maşallah canım ya ne güzel bi değer darısı başımıza :) evet artık kese bebek kalp atışı telaşı başlıyo :) hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin bebeğinKan sonucumu aldım 781 cikmis:)
Saol canim amin inşallah kalp atisinida duyunca tamamen rahaticam darısı tüm isteyenlerin basina inşallahMaşallah canım ya ne güzel bi değer darısı başımıza :) evet artık kese bebek kalp atışı telaşı başlıyo :) hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin bebeğin
Saol canım inşallah bir önce duymak istiyorum kalbinin sesiniçok güzel canım tebrik ederim
sıra kesede ve bebişi görmekte
evet araştırdım da maşallah her işe yarıyormuş :)DHEA SO4 çok fonksiyonlu bi hormon canım vücudumuzda. Araştırırsan her türlü vücutsal fonksiyonda görev alıyo. Kadın doğum açısından da östrojen üretimine büyük katkı sağladığı için önemli bi hormon. Yani yüksekliği pko ile dolaylı yoldan ilgili oluyo. Yaş aralığına göre seviyesi değişiyo ama senin değerin güzel gibi görünüyo. Yalnız estradiol düşük biraz, işte rahimin ince olmasının sebeplerinden biridir bu da. En iyi değer aralığı 40-70 arasıymış. Yani aslında çok geniş bi değer aralığı var normal kabul edilen ama doğurganlık için, yumurtaların güzel olgunlaşması için ve rahimin gerekli kalınlıkta olması için 40-70 arası en idealmiş
Kıyamam ya Allahım en yakın zamanda bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. Aşılama tüp bebek hiçbir yolla olmamış mı 10 yıldır kuzum ya
Saol canım inşallah bir önce duymak istiyorum kalbinin sesini
Aaa gercektenmi nerde oturuyosun hastahaneye yakinmi ? Doktorun kim senin ?
Yok cnm ben klomen+catlatma ignesi ile hamile kaldim. Sen suan hangi tedaviyi goruyosun[/QUOTE
Ben Beykoz'da oturuyorum canım.. valla her gidişimde farklı doktor var. ben 4 kez klomen kullanım yumurtam olmadı. rahim filmi ve aşılama dedi en son doktor. Hayırlısı bakalım.. regl bekliyorum işte artık ne zaman gelirse..
Bi pcos dediler bi değil dediler. Hormonal değerlerin normal diyolar. Amh yüksek sadece. Adetin 3. günü doktor ultrasonla baktı değilsin dedi. Şimdide gene pcos diyolar.Canm polikistik overmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?