Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim filmi çekildim normal çıktı. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Benimde hiç niyetim yok pes etmeye. 75ten 100e çıktık. Bugün ufak ufak batmalar oluyo belki psikolojik belkide büyüyecek yumurtalar ondan oluyo.

Anladim kuzum haklisin zatn kararin degismeyevekse yapmiyolar. Benim ikiz oldgu icin zornlu ttabilir birbirini etkilerler mi bilmiyorm oyuzdn yaptirasim var acikcasi risk olmamssi icin:) ben ayni doktormla devm ediyorm cok mtlu etti bizi sagolsn bnde alicm oyuzdn herks ilknde bssarili olamiyor. Yok be odalarda kamera yoktur kim dicek gorck sanki hedie sorun olmaz bnce ne kutsal ne sevap yaptiklari is allah kazanclarini arttirsin:)

Evet ya çok zor ..çatlayan yumurta need en tutmaz ki
Bnde bunu sorguluyodum canim:) yumrta kalitesi onemli oldgu kadr sperm kalitesi ve dollenme gercklesmesi de onmli. Bizim sorunumuz dollenme olmamasydi zatn ondn bnce ilk tup denemem tuttu dollenmis enjkte edldginden burda kmsede ciddi sorunlar yok olmaz die bisi yok zatn ama bi vakti zamani var iste sabir hep

Calstgm icin gormedm kuzum ama hayit tohumunu cok duydum ve okudum gebelk icin onerilerde bnce bisi kaybetmessn dogal seler dene gitsn:)

Uzuldm canim. Pko zatn tipik ozelligi yumrta sayisi fazla olur ama kalteli olmaz gelsmez kiste doner vs. Tupbebek icn igne oldgmda doktrmda demsti bu hastlarda cok yumrta elde ediyoruz ama hpsi kalteli olmuyo seciyorz die. Blki bu igne etkili olmadi bska dener igne kesnlkle haptn daha etkili sakin umutsuzluga kapilma canim❤

Ayni ben klomende 1 oluyodu :s bi ayda olgunlasan o 1 tane yumrta kste donmstu. Igne etkili olr merk etme canim

Aslnda gonal f etkili bi igne canim sasrdm smdi bnde onu oldm. Asilamada verilen doz gnlde 75. Umtsz mu yaklastn acaba. Birde birz daha buyusn die ek bi igne veriyorlar olgnlsstiriyor hizli smdi ismini unuttm yabnci oda biraz yakiyo 3 gun de ek olark gonal f ile onu olmstm blki oyle bir yol dener.

6.54 FSH 3,79 LH canım tahlilde 3 4 ay öncesi değerler tabi son durum ne ben de bilmiyorum ama doktorlar kan tahlili istemediler..

Canim hormon degerlerin gayet iyi hayit otunu kullanirken dikkatli ol.ben 3 gun falan kullandim ama östrejen hormonunu etkiliyor diye okudum biraktim.eger hormonlarin iyi cikiyorsa bitki kürü yapma bence.cunkü biryeri düzeltirken diger taraftan bozukluk yapabiliyor.

Etrafimda gebeligi cocugu down sendromlu denilip aglaya aglaya gebeligi gebeligi kendine zehir eden ve cocugu saglikli olan bir sürü kişi var o yuzden istemiyorum ben ikizde kesinlikle yapilmali dense bende yaptırirdim.tabi.
Ben devlette gidiyodumya benim doktorum sadece hamile kalamayanlara bakiyor o yuzden ona gidemiyorum bide devlette dogum yapmak istemiyorum zaten :) hakkimizfa hayirlisi olsun bebisler saglikli olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…