Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay cok kotu oylede ya bile bile dogru dusubuyosn bncede tadini cikar bu guzel donemin:) he bitek alani o iyi yapmssn canim. benimkinin normal hamilesi dogumuda cok sorunu olmayn normal hamislerde cok geliyo ozeldeyim zatn ben hep. Bncede devlette dogurma:) aminn canim benim inss saglikla buyusun dogsun yavrularimiz❤

Ya uzAnınca sağ kasigim ağrıyor bu genelde geceleri oluyor.beni uyandırıyor. Tuttu mu tutmadimi acaba

Ya uzAnınca sağ kasigim ağrıyor bu genelde geceleri oluyor.beni uyandırıyor. Tuttu mu tutmadimi acaba

Ins tutmustur canim regl agrisi ve kasik agrisi bir belrti bata nekadr kaldi Allah gonlune gore versin❤
Canım iğne vurulduğum günden sayarsam 6 gün olmuş.iğne vurulduğum ay 18. Günde hep kırmızı kartı yiyorum bu demek oluyorki galibe 14-13 günüm var kafam karıştı

Kızlar şimdi mantıklı birşey sorcam.benim her ay yumurtam.catladigindan şeffaf akintim olurdu bu ay sadece ağrım.oldu. tuttuğu icinmidir yoksa catlamadigi için mi. Yani yumurta akıntısının olmadığını var sayarsak ben catlamadigini dusunuyorum. Her ay bu akıntıyı gördüğüm halde tutmadı.benim kafam şuan pertt

Adet gününe çok varmı test yap

Canım iğne vurulduğum günden sayarsam 6 gün olmuş.iğne vurulduğum ay 18. Günde hep kırmızı kartı yiyorum bu demek oluyorki galibe 14-13 günüm var kafam karıştı
Ogunu saymiyorlar canim erkenms daha ama suan tam yerlsme zmaanlari dollendyse eger ignedn sora bnde hep 18 19 gune adet oldm canim karisik oluyo gercktn:)

Bal tarçın çörek otunu nasıl kullanıyorsun ne ıse yarıyor acaba birde ne zamn basliyoruz

Ogunu saymiyorlar canim erkenms daha ama suan tam yerlsme zmaanlari dollendyse eger ignedn sora bnde hep 18 19 gune adet oldm canim karisik oluyo gercktn:)
Ozmn dikkat etmem lazım.zaten ağrıdan başka bi belirti yok vücudum artık iğne ye de ilk aylardaki gibi çok tepki vermiyor.senin hamislik nasıl.gecio.

Bi au bi ayi tutmuyo canim ctlatma ignesi bazn agri yapiyo bazn bisi yapmiyo sen smdiden bole olumsuz dusnme ama stres etkiler olcksada olmaz dua et

Ozmn dikkat etmem lazım.zaten ağrıdan başka bi belirti yok vücudum artık iğne ye de ilk aylardaki gibi çok tepki vermiyor.senin hamislik nasıl.gecio.
Baznde cogu belrti hormonlardn oluyo canim sen yinede dikkat et varms gibi bulantim cok canim halsz geciyo allaha sikur herzorlugu guzel vala Allah herkese nasip etsn❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…