- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.121
Ay cok kotu oylede ya bile bile dogru dusubuyosn bncede tadini cikar bu guzel donemin:) he bitek alani o iyi yapmssn canim. benimkinin normal hamilesi dogumuda cok sorunu olmayn normal hamislerde cok geliyo ozeldeyim zatn ben hep. Bncede devlette dogurma:) aminn canim benim inss saglikla buyusun dogsun yavrularimiz❤Etrafimda gebeligi cocugu down sendromlu denilip aglaya aglaya gebeligi gebeligi kendine zehir eden ve cocugu saglikli olan bir sürü kişi var o yuzden istemiyorum ben ikizde kesinlikle yapilmali dense bende yaptırirdim.tabi.
Ben devlette gidiyodumya benim doktorum sadece hamile kalamayanlara bakiyor o yuzden ona gidemiyorum bide devlette dogum yapmak istemiyorum zaten :) hakkimizfa hayirlisi olsun bebisler saglikli olsunda
Ya uzAnınca sağ kasigim ağrıyor bu genelde geceleri oluyor.beni uyandırıyor. Tuttu mu tutmadimi acabaBnde bunu sorguluyodum canim:) yumrta kalitesi onemli oldgu kadr sperm kalitesi ve dollenme gercklesmesi de onmli. Bizim sorunumuz dollenme olmamasydi zatn ondn bnce ilk tup denemem tuttu dollenmis enjkte edldgindenburda kmsede ciddi sorunlar yok olmaz die bisi yok zatn ama bi vakti zamani var iste sabir hep
Ya uzAnınca sağ kasigim ağrıyor bu genelde geceleri oluyor.beni uyandırıyor. Tuttu mu tutmadimi acabaBnde bunu sorguluyodum canim:) yumrta kalitesi onemli oldgu kadr sperm kalitesi ve dollenme gercklesmesi de onmli. Bizim sorunumuz dollenme olmamasydi zatn ondn bnce ilk tup denemem tuttu dollenmis enjkte edldgindenburda kmsede ciddi sorunlar yok olmaz die bisi yok zatn ama bi vakti zamani var iste sabir hep
Ins tutmustur canim regl agrisi ve kasik agrisi bir belrti bata nekadr kaldi Allah gonlune gore versin❤Ya uzAnınca sağ kasigim ağrıyor bu genelde geceleri oluyor.beni uyandırıyor. Tuttu mu tutmadimi acaba
Evet tuttu polikistik over. Vardı bende hiç hamile olcagımı zannetmiyordum Allah'a şükür oldu darısı size inşallahSen hamile kalabilmissin cok güzel.darisi bize insallah. Ocakta ignelu tedavi aşılama yapilacak esimin degerleri cok iyi insallah tutar
Adetliyken çıkmıyo canım bende de öyle dedilerBi pcos dediler bi değil dediler. Hormonal değerlerin normal diyolar. Amh yüksek sadece. Adetin 3. günü doktor ultrasonla baktı değilsin dedi. Şimdide gene pcos diyolar.
Canım iğne vurulduğum günden sayarsam 6 gün olmuş.iğne vurulduğum ay 18. Günde hep kırmızı kartı yiyorum bu demek oluyorki galibe 14-13 günüm var kafam karıştıIns tutmustur canim regl agrisi ve kasik agrisi bir belrti bata nekadr kaldi Allah gonlune gore versin❤
Bende de pcos var. Çok nalet birşey bi ay yumurta olmuyor bi ay dört beş tane oluyorEvet tuttu polikistik over. Vardı bende hiç hamile olcagımı zannetmiyordum Allah'a şükür oldu darısı size inşallah
Allaha şükür bende his öyle şeyler olmadı toplam 12 gün içinde bitti işlerim hastaneyleBende de pcos var. Çok nalet birşey bi ay yumurta olmuyor bi ay dört beş tane oluyor
Hiç acımıyor canmTamam canım değerlendireyim inşallah işe yarar
Adet gününe çok varmı test yapKızlar şimdi mantıklı birşey sorcam.benim her ay yumurtam.catladigindan şeffaf akintim olurdu bu ay sadece ağrım.oldu. tuttuğu icinmidir yoksa catlamadigi için mi. Yani yumurta akıntısının olmadığını var sayarsak ben catlamadigini dusunuyorum. Her ay bu akıntıyı gördüğüm halde tutmadı.benim kafam şuan pertt
Ogunu saymiyorlar canim erkenms daha ama suan tam yerlsme zmaanlari dollendyse egerCanım iğne vurulduğum günden sayarsam 6 gün olmuş.iğne vurulduğum ay 18. Günde hep kırmızı kartı yiyorum bu demek oluyorki galibe 14-13 günüm var kafam karıştı
Bal tarçın çörek otunu nasıl kullanıyorsun ne ıse yarıyor acaba birde ne zamn basliyoruzAynen arkadaşım doğru demişsin aslanpençesi LH ı güzel düşürüyo ama düzenli kullanmak lazım. Estradiol da evet östrojen hormonu bi çeşit, onun için de bal tarçın çörek otu karışımı iyi geliyo yükseltiyo 40-70 arasında olursa doğurganlık için en etkili değermiş. Bal tarçın çörek otu ben genelde kullanıyorum bugün adetin 2.günü bugün başladım yine 12.güne kadar kullanıyorum. Estradiol rahimi de gerekli kalınlığa ulaştırıyo, yumurtaları da güzel büyütüp olgunlaştırıyo. Umarım işe yarar bilgiler vermişimdir :) @SemSem01 @Ocean
Ozmn dikkat etmem lazım.zaten ağrıdan başka bi belirti yok vücudum artık iğne ye de ilk aylardaki gibi çok tepki vermiyor.senin hamislik nasıl.gecio.Ogunu saymiyorlar canim erkenms daha ama suan tam yerlsme zmaanlari dollendyse egerignedn sora bnde hep 18 19 gune adet oldm canim karisik oluyo gercktn:)
Gözünüz aydın darısı bizlere ne kadarlık tedavi gordunuzSaol canim amin inşallah kalp atisinida duyunca tamamen rahaticam darısı tüm isteyenlerin basina inşallah
Bi au bi ayi tutmuyo canim ctlatma ignesi bazn agri yapiyo bazn bisi yapmiyo sen smdiden bole olumsuz dusnme ama stres etkiler olcksada olmaz dua etKızlar şimdi mantıklı birşey sorcam.benim her ay yumurtam.catladigindan şeffaf akintim olurdu bu ay sadece ağrım.oldu. tuttuğu icinmidir yoksa catlamadigi için mi. Yani yumurta akıntısının olmadığını var sayarsak ben catlamadigini dusunuyorum. Her ay bu akıntıyı gördüğüm halde tutmadı.benim kafam şuan pertt
Baznde cogu belrti hormonlardn oluyo canim sen yinede dikkat et varms gibiOzmn dikkat etmem lazım.zaten ağrıdan başka bi belirti yok vücudum artık iğne ye de ilk aylardaki gibi çok tepki vermiyor.senin hamislik nasıl.gecio.
Yumrtamin mm ne gore doktor saat soyluyor canim nezaman yapman gerektginiArkadaşlar muhabbetinizi bölmek istemiyorum ama çatlatma iğnesi ne zaman vuruluyor ? Benim yumurtam büyüdü çatlaması için iğne vurdursam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?