- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.141
Sağolun 5gun klomen kullandim sonrasında çatlatma iğnesi oldum bu iki haftalık tedavi yaniGözünüz aydın darısı bizlere ne kadarlık tedavi gordunuz
Evet bunun için bi doktora git canım kist varsa sökülemiyosundur ihmal etmeevet araştırdım da maşallah her işe yarıyormuş :)
estradiol bence de düşük
aslanpençesi onu da toparlar inşallah bu ay.
o değil de adet olmam lazım olmuyorum gebelik de yok.
yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir.
pztsiye kadar bekleyip sonra doktora gideceğim.
Ama çok ihmal etmiş kendini ya. 10 yıl ne demek dile kolay. Ben valla baktım 3 ay olmadı hemen doktora attım kendimi iyi ki de öyle yapmışım. Sen bari yardımcı ol çok sevaba girersin canım, imkanı varsa en azından aşılama denesin çok vakit kaybetmedenYok aşılama falanda yapmamis ama kanina girdim regli olana kadar sogan küru ve civsnpercemi icecek miyomu varmis.reglinin 2.günü kendi doktoruma randevu alicam yoksa kendi gidecegi yok.
Rica ederim canım. Moral olmak değil gerçekler bunlar, dozun arttıkça daha çabuk büyücek yumurtaların canımİnşallah. Öyle moral oluyosunuz ki bana. Teşekkür ederim.
Adetin 2.günü başlanıyo canım. Göz kararı kapaklı cam bi kaseye organik bal koyuyorum ve macun kıvamına gelene kadar çörek otu tarçın ekliyorum. Sabah ve akşam yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı yiyorum. Adetin 2.gününden 12.gününe kadar kullanıyosun. Yumurtaları büyütüp olgunlaştırıyo. Estradiolü yükseltip rahimi gerekli kalınlığa ulaştırıyo canımBal tarçın çörek otunu nasıl kullanıyorsun ne ıse yarıyor acaba birde ne zamn basliyoruz
Canım yumurtaların yeterli boyuta geldiyse doktorunun iğne vermesi gerekiyo zaten. Yumurtalarının boyutu ne ve doktorun ne dediArkadaşlar muhabbetinizi bölmek istemiyorum ama çatlatma iğnesi ne zaman vuruluyor ? Benim yumurtam büyüdü çatlaması için iğne vurdursam mı ?
İşte doktora gittiğimde 14,5 mm dedi salı ama sonra istediğim gibi gelişmedi o yüzden bu ay kendi haline bırakalım dedi . Bende sinir oldum moralim bozuldu kendim takip etmeye devam ediyorum ama bilmediğim için sorayım dedimM Maviruya30 mm durumuna baktıysa doktor söyler genelde 17 ve fazlasıysa vuruluyorsun
Hayirlisi olsun arkadasim is meselesi icin. Insallah bebisin iyisir. Doktor olarak bahcelievler medicanada Düzgün Korkmaz var. Ben cok memnunum. Bu topicten bir arkadasimizda ona gidiyor. Benim en yakin arkadasim ise beylikduzu medicanada Işık Beye gidiyor. Arkadasimin bebeginin bobreklerinde bir sorun oldu. Cok memnun doktorundan. Insallah gerek kalmaz tabii.Napiyosunuz kizlar, gelismesi olan vr mi? Ben cumartsi gidicem kontrole. Yine bi gelisme yoksa, baska bi doktora gideyim diyorum. Istanbl avrupa yakasinda bildiginiz gercekten isinde cok iyi bi kadin dogum uzmani var mi? Farkli bir gorus almak sanirim dha mantikli. Ileride pismanlik duymamak adina...
Yok canim ben gormedim. Bir bakarim tesekkur ederim bilgi icin :)Aynen arkadaşım doğru demişsin aslanpençesi LH ı güzel düşürüyo ama düzenli kullanmak lazım. Estradiol da evet östrojen hormonu bi çeşit, onun için de bal tarçın çörek otu karışımı iyi geliyo yükseltiyo 40-70 arasında olursa doğurganlık için en etkili değermiş. Bal tarçın çörek otu ben genelde kullanıyorum bugün adetin 2.günü bugün başladım yine 12.güne kadar kullanıyorum. Estradiol rahimi de gerekli kalınlığa ulaştırıyo, yumurtaları da güzel büyütüp olgunlaştırıyo. Umarım işe yarar bilgiler vermişimdir :) @SemSem01 @Ocean
Tesekur ederim canm. Çörek otu toz halinde mi olucakAdetin 2.günü başlanıyo canım. Göz kararı kapaklı cam bi kaseye organik bal koyuyorum ve macun kıvamına gelene kadar çörek otu tarçın ekliyorum. Sabah ve akşam yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı yiyorum. Adetin 2.gününden 12.gününe kadar kullanıyosun. Yumurtaları büyütüp olgunlaştırıyo. Estradiolü yükseltip rahimi gerekli kalınlığa ulaştırıyo canım
Igne olalı 5 gün oldu canım daha çokAdet gününe çok varmı test yap
@sanem1985 canim smdi gordm snein yazini. Bu arkadasla doktorlarimz ayni ben cok memnunum. Bir arkadasim vardi 2 kere dusugu oldu acibadm ve memoriele gtti care bulamadilar. Zeytinburnunda ermeni hastsnesi var ermeni bi kadin doktora gitti agop olmali adi ve dusmedi cocugu kan phtilasmasndn oldgnu anladi bu kadn 6 ay boynca igne oldu haftaya dogurcak❤ bildgm bunlar kuzum. Tedavi ypaan dokgorlar genelde daha deneymli oluyor Allahim sana bagislasin yavrunu. U UmutluKarTanesi sen nasilsn tatlim saclar gtms hayirli olsumHayirlisi olsun arkadasim is meselesi icin. Insallah bebisin iyisir. Doktor olarak bahcelievler medicanada Düzgün Korkmaz var. Ben cok memnunum. Bu topicten bir arkadasimizda ona gidiyor. Benim en yakin arkadasim ise beylikduzu medicanada Işık Beye gidiyor. Arkadasimin bebeginin bobreklerinde bir sorun oldu. Cok memnun doktorundan. Insallah gerek kalmaz tabii.
Tesekkur ederim kuzum. :) cok yipranmislardi artik bakim filan fayda etmedi. Boyada cok yipratti bende biraktim boyayida komple kendi sacim cikana kadar. Guzel bir degisiklik oldu kisacik saclar :) :)@sanem1985 canim smdi gordm snein yazini. Bu arkadasla doktorlarimz ayni ben cok memnunum. Bir arkadasim vardi 2 kere dusugu oldu acibadm ve memoriele gtti care bulamadilar. Zeytinburnunda ermeni hastsnesi var ermeni bi kadin doktora gitti agop olmali adi ve dusmedi cocugu kan phtilasmasndn oldgnu anladi bu kadn 6 ay boynca igne oldu haftaya dogurcak❤ bildgm bunlar kuzum. Tedavi ypaan dokgorlar genelde daha deneymli oluyor Allahim sana bagislasin yavrunu. U UmutluKarTanesi sen nasilsn tatlim saclar gtms hayirli olsum
Gule gule kullan kuzum rahat olur yikamasi kuritmasi:) tabi boya yipratir ya bende direniyorm beyazlar artnca anca boyucam:) esine uyguladklarn super blki bu ay surpriz olacak inss oyle olur❤ ayniym ya bazn cok siddetli oluyo bazn hafif oylr takiliyoruz alstm:) evt kuzum bu ctesi gidicz ozledm merak ediyorm dr da instgramda bebek paylasp duruyo icim gidiyo❤Tesekkur ederim kuzum. :) cok yipranmislardi artik bakim filan fayda etmedi. Boyada cok yipratti bende biraktim boyayida komple kendi sacim cikana kadar. Guzel bir degisiklik oldu kisacik saclar :) :)
Ben bu ay gitmedim. Esim keciboynuzu ozu ve muz tuketiyo hergun. Ben birsey yapmadim. Bu aralar yumurtlama donemim. Biraz degerlendirdik. Ama acikcasi bu aydan bi beklentim yok oyle saldım gitti bu ayi :) senin bulantilar ne alemde. Azaldimi azicik? Gecen cts isi cikmisti doktorun gidememistiniz. Bu cumartesi mi gidecektiniz kuzum?
Şişkinlik ve adet ağrısı aynı zamanda gebelik belirtisi canım. İnşallah bebişin belirti veriyodur şu anYa benim bata 6 gün kaldı bugün adet oluyorum sandım yıkıldım eve erken geldim ağrım başladı akşam oldu şükür bişey yk karnım patlayacak gibi şiş belirti olur mu acaba hiç daha önce ağrım böyle olup adetim devam etmediği olmadıumutlanmak da istemiyorum
O fark etmiyo canım taneli olarak kullanıyorum ben, macunu ağzıma aşdığımda çiğniyorum çörek otlarını öyle yutuyorumTesekur ederim canm. Çörek otu toz halinde mi olucak
İnşallah ya akşama doğru başlamayınca ilk defa umutlandım bu ay inşallahŞişkinlik ve adet ağrısı aynı zamanda gebelik belirtisi canım. İnşallah bebişin belirti veriyodur şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?