- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.161
Geçen ay aynısı oldu banaİşte doktora gittiğimde 14,5 mm dedi salı ama sonra istediğim gibi gelişmedi o yüzden bu ay kendi haline bırakalım dedi . Bende sinir oldum moralim bozuldu kendim takip etmeye devam ediyorum ama bilmediğim için sorayım dedim
Demin öyle bi başım dondu ki anlatamam. Bu iğnenin etkisini ilkez yaşadım cokkotuyduBi au bi ayi tutmuyo canim ctlatma ignesi bazn agri yapiyo bazn bisi yapmiyo sen smdiden bole olumsuz dusnme ama stres etkiler olcksada olmaz dua et
Saol canım inşallahAsiltutku hayirli olsun arkadasim. Saglicakla kucaginiza almak nasip olsun.
Insallah canim benimm. Ayy hadi bakalim az kaldi. Yarin gorceksin bebisleri. Gelismelerden haberdar edermisin bizide. Ufak olanida buyudumu guzelce merak ediyorum.Gule gule kullan kuzum rahat olur yikamasi kuritmasi:) tabi boya yipratir ya bende direniyorm beyazlar artnca anca boyucam:) esine uyguladklarn super blki bu ay surpriz olacak inss oyle olur❤ ayniym ya bazn cok siddetli oluyo bazn hafif oylr takiliyoruz alstm:) evt kuzum bu ctesi gidicz ozledm merak ediyorm dr da instgramda bebek paylasp duruyo icim gidiyo❤
Gunaydin tatlim tabiki yazarim❤ bende o minigimi merak ediyorum ins fark azalmstir guzel seyler duyarim cok sagolInsallah canim benimm. Ayy hadi bakalim az kaldi. Yarin gorceksin bebisleri. Gelismelerden haberdar edermisin bizide. Ufak olanida buyudumu guzelce merak ediyorum.
İnşalllah canım hayırlısıGünaydın kizlar ben hastaneye geldim inşallah keseyi girebilirim
ay maşallaahh .. çok iyi çıkmiş arkadaşım.. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.. bizim için de dua et canım..Kan sonucumu aldım 781 cikmis:)
Saol canım çok teşekkür ederim amin inşallah yok benim aşılama degildiama ilk klomen ve iğne kullanışımdı
Ayni ben klomende 1 oluyodu :s bi ayda olgunlasan o 1 tane yumrta kste donmstu. Igne etkili olr merk etme canim
Kızlar şimdi mantıklı birşey sorcam.benim her ay yumurtam.catladigindan şeffaf akintim olurdu bu ay sadece ağrım.oldu. tuttuğu icinmidir yoksa catlamadigi için mi. Yani yumurta akıntısının olmadığını var sayarsak ben catlamadigini dusunuyorum. Her ay bu akıntıyı gördüğüm halde tutmadı.benim kafam şuan pertt
Hadi inşallah beklediğimiz haberi alırız senden canımİnşallah ya akşama doğru başlamayınca ilk defa umutlandım bu ay inşallah
Heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz canım. İki kuzucuğun da çok iyidir hiç merak etme ❤Gunaydin tatlim tabiki yazarim❤ bende o minigimi merak ediyorum ins fark azalmstir guzel seyler duyarim cok sagol
Kan değeeine bağlı biraz da canım 2000 in üzerinde görülüyo genelde. Yani göremezsen telaş etme çok yeni. Ama belki de hızlı katlanıyodur değerin ve görebilirsin inşallahGünaydın kizlar ben hastaneye geldim inşallah keseyi girebilirim
Saol Canım amin inşallahay maşallaahh .. çok iyi çıkmiş arkadaşım.. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.. bizim için de dua et canım..
Dün 800e yakındi bugun ne oldu bilmiyorum sıra bekliyorum dahaKan değeeine bağlı biraz da canım 2000 in üzerinde görülüyo genelde. Yani göremezsen telaş etme çok yeni. Ama belki de hızlı katlanıyodur değerin ve görebilirsin inşallah
Yok bende herhangi bişey yoktu benim iki düşükten sonra 7 ay hamile kalmayı bekledim şükür bu ay iğne sonucunda kaldimilk seferde sonuç almışsınız ne güzel.. sizde de pcos vardı değil mi?
İnşallah hep birlikte güzel haberler alalım yine sancılandım işe de gitmedimHadi inşallah beklediğimiz haberi alırız senden canım
Aynen bende de akinti olmamıştı iki gün sonra muayene oldum doktor çatlamış dedicanım çatlatma iğnesi olduğundan o her zmanki akıntı gelmeyebilirmiş ve yumurta çatlarken fazla agrı yapabilirmiş.. akıntının olmadığı catlamanın olmadığı anlamına gelmez.
Ben de bahcelievlerde oturuyorum. Yakin bana. Dusunebilirim ihtiyacm olursaHayirlisi olsun arkadasim is meselesi icin. Insallah bebisin iyisir. Doktor olarak bahcelievler medicanada Düzgün Korkmaz var. Ben cok memnunum. Bu topicten bir arkadasimizda ona gidiyor. Benim en yakin arkadasim ise beylikduzu medicanada Işık Beye gidiyor. Arkadasimin bebeginin bobreklerinde bir sorun oldu. Cok memnun doktorundan. Insallah gerek kalmaz tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?