Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ermeni hastanesini biri daha bana soyledi. Bu da aklimda dursun biyerde. Tesekkurlerrr

Merhaba Arkadaşlar;
Anneyimbenanne35 A AloeeVeraa U UmutluKarTanesi Umutumut82 Alene Morasigi ve diğer hanımlar,
az evvel doktordan geldim. 5 Aralıkta 9.4 mm olan yumurtam 12 mm olmuş. Doktor Ptesi tekrar gel bakalım dedi. ama çok yavaş büyüyor çok ümitlenme bir beklenti içine girme dedi. rahim duvarı güzel kalınlaşmış dedi. ben de klomenin fayda etmediğini söyledim ve iğne ile uyarılması gerektiğini ama klomene dirençli yumurtalıklarda iğne tedavisi yapıldığında 9- 10 tane yumurtanın gelişebildiğini ve bu durumda tüp bebek yapılması gerektiğini, aşılama olamayacağını söyledi. Ota Jinemed'e gittim bu arada ve tüp bebek fiyatı 7200 TL ilaçlar tahliller dahil değil. 10.000 bulur rahat.. ayrıca yumurta alınınca hemen transfer olmuyormuş 1 sonraki ay transfer oluyormuş. bu süreçte rahimi toparlıyorlarmıs östrojen veriyorlarmış embriyoyu tutsun diye. ayrıca tüp bebek haricinde yumurta dondurma ücreti 7000 TL.. çok değil mi?
uzun oldu ama her şeyi yazdım şekerler.. Allah'tan hayırlısı gayri. belki bir mucize olur..

canım çatlatma iğnesi olduğundan o her zmanki akıntı gelmeyebilirmiş ve yumurta çatlarken fazla agrı yapabilirmiş.. akıntının olmadığı catlamanın olmadığı anlamına gelmez.
Igneden sonra ikinci gün çok kötü ağrım oldu.aynı adet sancısı gibiydi ayy altı gundurde aralıksız ilişki inşallah tutmuştur. Olmasada uzuomicem alistim negatiflere

Canım.ben tüp bebek hakkında birşey bilmiyorum ama burda toplam 7.500 e yapıyorlar malatya dogufertil.aşılamayı orda yapmıştım giderken onuda sordum.

Canim jinemed iyi bir hastane ama pahalidir.bence Morasigi nin gittigi hastaneye gidebilirsin.ama anlamadigim klomenle yumurtasi gelismeyene igneli tedaviyle asilama yapiliyor.benimde kafam karisti benimde 4 aydir klomenle yumurtam gelismiyor ozaman nite doktor igneli tedavi ve asilama dedi.

Canim gunde 2 kere 1 kasik bal tarcin corekotu katisimi ye pazartesiye kadar.benim 2.klomen kullanimimda cuma yumurtan 11mm pazartesi gel dedi.bal tarcin corekotu yedim.pazartesiye 20mm olmustu.zaten 4 aylik kullanimimdaki tek kaliteli yumurtaydi

canım doktor sadece bir ihtimalden bahsetti, böyle olabilir dedi. pkoluların yumurta rezervleri çokmuş ama kaliteli yumurta oluşmuyormuş. iğne de fazla yumurta oluşturabiliyormuş rezervler fazla olduğundan. 9 10 yumurta gelişirse aşılama yapılmaz dedi bunlar toplanır ve bir sonraki ay iyileri transfer edilir dedi..

Canim gunde 2 kere 1 kasik bal tarcin corekotu katisimi ye pazartesiye kadar.benim 2.klomen kullanimimda cuma yumurtan 11mm pazartesi gel dedi.bal tarcin corekotu yedim.pazartesiye 20mm olmustu.zaten 4 aylik kullanimimdaki tek kaliteli yumurtaydi
canım maşallah senin 3 günde çok iyi gelişmiş.. yiyorum canım da aklıma geldikçe.. şu 3 gün dikkat edeyim bakalım..

Canım.ben tüp bebek hakkında birşey bilmiyorum ama burda toplam 7.500 e yapıyorlar malatya dogufertil.aşılamayı orda yapmıştım giderken onuda sordum.
evet canım bence de pahalı.. sadece fiyat aldım.. 10000 tl'yi gözden çıkarsam Bahçeci'yi tercih ederim zaten.. aklımda Morasigi nın gittiği doktor da var ama hayırlısı bakalım.. fiyat araştırması sadece.. umarım gerek kalmaz

Banada icak ayinda igneli tedavi ve asilama eger tutmazsada tüp bebek dedi.6000 tl dedi bana ama yine ilaci ignesi 8500 9000 oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…