Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktor ayrıca famera'yı deneyebilirsin dedi ben de devlet hastanesi bu ilacı telaffuz etmedi hiç dedim

Canim femareyi ben doktoruma cok sordum tavsiye etmiyorum dedi.ama internetten arastirdim klomenle 1 tane yumurtasi gelisen veya hic gelismeyenlwrin bile 2 3 yumurtasi olmus.benimde yarin randevum var yumurta gelistimi diye bakicak ama sanmiyorum gelistigini cünkü eskiden azda olsa kasiklarimda hissederdim yumurtalari şimdi hiçbir degisiklik yok.

ben de aynı canım 4 klomen kullanımında sadece 1 yumurta.. 0 sonuç.. bizim süreçlerimiz benziyor birbirine hee..

Benim
1 sinde kalitesiz 35mm oldu kist
2 sinde 20mm 1 tane
3 sunde 11mm de kaldilar
4.bu ay yine yok yine yok.dojtorda hala vucudun klomene cevap veriyor dedi. Ben ordayken bir kadin geldi klomenle 3 tane 20mm yumurtasi olmus niye bana etki etmedi bilmiyorum

canım hic famera ile hamile kalan bilmiyorum ben.. Hayırlısı artık..

bünyeye göre değişiyor demekki.. benim 4 ayda sadece 1 kez gelişti, sen benden iyi durumdasın bence :)

canım olur mu hiç öyle şey iğne de klomen gibi ama daha etkili ve doz ayarı yapılıyor.
özellere güvenmiyorum fazla para alabilmek için hemen tüp bebek diyorlar.
iğne ve aşılama tabi ki denenir.

Canım benim tüp bebek fiyatı iyiymiş ama dondurma işlemi çok ya inanamadım. Birkaç yerden daha fiyat al bence canım ona göre ilerle. Bi süre daha böyle dene bakalım olmazsa tabi tüp bebek en mantıklı yol. Benim de planımda şu süreçte olmazsa mayıs haziran gibi tüp bebek var. Bu arada bi kez aşılama da denerim belki. Ama tabi inşallah Allah hepimize mucizeler versin ve bir an önce evlat nasip etsin

Umutumut82 kuzum hic isteksiz olma. Bak durumunu takip edebileceksin boylece oyle dusun. Ona gore yol haritasi belirleyeceksin sende kafanda. Hem hic ummadigin anda olumlu seyler duyarsin belki belli mi olur. Bu emeklerinin karsiligini alacaksin illa ki

S SemSem01 canim bence tup bebek fiyati iyi ama dondurma islemi pahali geldi banada. Femara klomen gibi ilaclarda bilgim yok. Eger ki baska bi fiyat almak istersen Morasigi ve benim doktorumu tavsiye ederim. Adam hem her soruna guzelce cevap veriyor,ilgileniyor aydinlatiyor. Birde hastane icinde kendisine tup merkezi olarak yer ayirmislar. Basindada bu adam var zaten. Cokta sevdim yeride ben. Bal corek otu tarcin yumurta gelisimi icin iyiymis gidene kadar bir dene istersen gerci arkadaslarda soylemis ayni seyi zaten :) hayirlisi olsun.

Kizlar sizinle az evvel duydugum bir mucizeyi paylasmak istiyorum. Kuzenimle konustum. Bir arkadasi vardi. Kizda bir sorun yoktuda esinin spemlerinde sorun vardi. Tup bebekten baska sansiniz yok denmisti. Yapmislardi onlarda. Ogullari oldu. Neyse 2 hasinda mi 3 yasinda mi ne minnak. Gecen ay isleri cok yogun fazla bi munasebetleri olmamis. Bir gun cok afedersiniz ayak ustu alelacele olmus. Kiz hamileymis suan. Sok olmus kuzenime anlatmista. Kuzenimde bana anlatti bak ne sorunlari olanlarin oluyo sizinde olcak diye :)

Insallah canim acikcasi gecen ay rahim filmi sonrasi umudum vardi ama bu gidisimde doktor seni tüp bebege yonlendiricem diyince bozuldum.doktora Ya anlamiyorum hormonlar duzgun rahim temiz esimin testleride cok iyi cikti neden tüp bebek dedim.ben elimden geleni yapicam diyor o yüzden modum düştü

Ya zaten öyle olunca tutuyor biz cok taktigimizdan olmuyor. 2019 yilibda hepimizin yüzü gülsün dualarimiz kabul olsun insallah

özel hastane mi canım?

Kızlar bugün yumurta ölçümü için gittim. 20 mm olmuş. Yarın iğne olucam. Bundan sonra 1 hakkım kaldı, eğer o da tutmazsa aşılama olcak. Dua edin inşallah tutar bu ay

Hadi insallah insallahh merakli bekleyis basliyor.Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…