- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.201
ben de aynı canım 4 klomen kullanımında sadece 1 yumurta.. 0 sonuç.. bizim süreçlerimiz benziyor birbirine hee..Zaten 4 klomen deneyimimde ilk kez gelismisti gerci oda tutmadi
doktor ayrıca famera'yı deneyebilirsin dedi ben de devlet hastanesi bu ilacı telaffuz etmedi hiç dedim
ben de aynı canım 4 klomen kullanımında sadece 1 yumurta.. 0 sonuç.. bizim süreçlerimiz benziyor birbirine hee..
Canim femareyi ben doktoruma cok sordum tavsiye etmiyorum dedi.ama internetten arastirdim klomenle 1 tane yumurtasi gelisen veya hic gelismeyenlwrin bile 2 3 yumurtasi olmus.benimde yarin randevum var yumurta gelistimi diye bakicak ama sanmiyorum gelistigini cünkü eskiden azda olsa kasiklarimda hissederdim yumurtalari şimdi hiçbir degisiklik yok.
Benim
1 sinde kalitesiz 35mm oldu kist
2 sinde 20mm 1 tane
3 sunde 11mm de kaldilar
4.bu ay yine yok yine yok.dojtorda hala vucudun klomene cevap veriyor dedi. Ben ordayken bir kadin geldi klomenle 3 tane 20mm yumurtasi olmus niye bana etki etmedi bilmiyorum
canım hic famera ile hamile kalan bilmiyorum ben.. Hayırlısı artık..
canım olur mu hiç öyle şey iğne de klomen gibi ama daha etkili ve doz ayarı yapılıyor.Merhaba Arkadaşlar;
Anneyimbenanne35 A AloeeVeraa U UmutluKarTanesi Umutumut82 @Alene Morasigi ve diğer hanımlar,
az evvel doktordan geldim. 5 Aralıkta 9.4 mm olan yumurtam 12 mm olmuş. Doktor Ptesi tekrar gel bakalım dedi. ama çok yavaş büyüyor çok ümitlenme bir beklenti içine girme dedi. rahim duvarı güzel kalınlaşmış dedi. ben de klomenin fayda etmediğini söyledim ve iğne ile uyarılması gerektiğini ama klomene dirençli yumurtalıklarda iğne tedavisi yapıldığında 9- 10 tane yumurtanın gelişebildiğini ve bu durumda tüp bebek yapılması gerektiğini, aşılama olamayacağını söyledi. Ota Jinemed'e gittim bu arada ve tüp bebek fiyatı 7200 TL ilaçlar tahliller dahil değil. 10.000 bulur rahat.. ayrıca yumurta alınınca hemen transfer olmuyormuş 1 sonraki ay transfer oluyormuş. bu süreçte rahimi toparlıyorlarmıs östrojen veriyorlarmış embriyoyu tutsun diye. ayrıca tüp bebek haricinde yumurta dondurma ücreti 7000 TL.. çok değil mi?
uzun oldu ama her şeyi yazdım şekerler.. Allah'tan hayırlısı gayri. belki bir mucize olur..
Canım benim tüp bebek fiyatı iyiymiş ama dondurma işlemi çok ya inanamadım. Birkaç yerden daha fiyat al bence canım ona göre ilerle. Bi süre daha böyle dene bakalım olmazsa tabi tüp bebek en mantıklı yol. Benim de planımda şu süreçte olmazsa mayıs haziran gibi tüp bebek var. Bu arada bi kez aşılama da denerim belki. Ama tabi inşallah Allah hepimize mucizeler versin ve bir an önce evlat nasip etsinMerhaba Arkadaşlar;
Anneyimbenanne35 A AloeeVeraa U UmutluKarTanesi Umutumut82 @Alene Morasigi ve diğer hanımlar,
az evvel doktordan geldim. 5 Aralıkta 9.4 mm olan yumurtam 12 mm olmuş. Doktor Ptesi tekrar gel bakalım dedi. ama çok yavaş büyüyor çok ümitlenme bir beklenti içine girme dedi. rahim duvarı güzel kalınlaşmış dedi. ben de klomenin fayda etmediğini söyledim ve iğne ile uyarılması gerektiğini ama klomene dirençli yumurtalıklarda iğne tedavisi yapıldığında 9- 10 tane yumurtanın gelişebildiğini ve bu durumda tüp bebek yapılması gerektiğini, aşılama olamayacağını söyledi. Ota Jinemed'e gittim bu arada ve tüp bebek fiyatı 7200 TL ilaçlar tahliller dahil değil. 10.000 bulur rahat.. ayrıca yumurta alınınca hemen transfer olmuyormuş 1 sonraki ay transfer oluyormuş. bu süreçte rahimi toparlıyorlarmıs östrojen veriyorlarmış embriyoyu tutsun diye. ayrıca tüp bebek haricinde yumurta dondurma ücreti 7000 TL.. çok değil mi?
uzun oldu ama her şeyi yazdım şekerler.. Allah'tan hayırlısı gayri. belki bir mucize olur..
Umutumut82 kuzum hic isteksiz olma. Bak durumunu takip edebileceksin boylece oyle dusun. Ona gore yol haritasi belirleyeceksin sende kafanda. Hem hic ummadigin anda olumlu seyler duyarsin belki belli mi olur. Bu emeklerinin karsiligini alacaksin illa ki
Kizlar sizinle az evvel duydugum bir mucizeyi paylasmak istiyorum. Kuzenimle konustum. Bir arkadasi vardi. Kizda bir sorun yoktuda esinin spemlerinde sorun vardi. Tup bebekten baska sansiniz yok denmisti. Yapmislardi onlarda. Ogullari oldu. Neyse 2 hasinda mi 3 yasinda mi ne minnak. Gecen ay isleri cok yogun fazla bi munasebetleri olmamis. Bir gun cok afedersiniz ayak ustu alelacele olmus. Kiz hamileymis suan. Sok olmus kuzenime anlatmista. Kuzenimde bana anlatti bak ne sorunlari olanlarin oluyo sizinde olcak diye :)
özel hastane mi canım?Insallah canim acikcasi gecen ay rahim filmi sonrasi umudum vardi ama bu gidisimde doktor seni tüp bebege yonlendiricem diyince bozuldum.doktora Ya anlamiyorum hormonlar duzgun rahim temiz esimin testleride cok iyi cikti neden tüp bebek dedim.ben elimden geleni yapicam diyor o yüzden modum düştü
süpeeer hadi inşallah tutarKızlar bugün yumurta ölçümü için gittim. 20 mm olmuş. Yarın iğne olucam. Bundan sonra 1 hakkım kaldı, eğer o da tutmazsa aşılama olcak. Dua edin inşallah tutar bu ay
Kızlar bugün yumurta ölçümü için gittim. 20 mm olmuş. Yarın iğne olucam. Bundan sonra 1 hakkım kaldı, eğer o da tutmazsa aşılama olcak. Dua edin inşallah tutar bu ay
ya benim özelden ağzım yandığı için çok dikkatli yaklaşıyorumEvet canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?