Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hakkimizda hayirlisi bende dikkat ediyorum cok.ama zaten kendi bü yelerinde tüp bebek tedavisi yapilmadigindan baska hastanelere yonlendiriyorlar.kendi bunyelerinde olsa acaba para icinmi diye düsünürdüm

canım olur mu hiç öyle şey iğne de klomen gibi ama daha etkili ve doz ayarı yapılıyor.
özellere güvenmiyorum fazla para alabilmek için hemen tüp bebek diyorlar.
iğne ve aşılama tabi ki denenir.

o da aşılama dedi ama fazla yumurta gelişmesi söz konusu olabilir ve bu durumda tüp bebek daha mantıklıdır dedi durumunuz elverirse dedi. zorlamadı açıkçası..

bence de yumurta dondurma işlemi için çok pahalı ve tüp bebek de pahalı bence. ilaç yok tahlil yok sadece işlem ve takip 7200 TL. ben de önce aşılamayı deneyeceğim devlette. inşallah mucize olsun yaaa..

canım bana tüp bebek fiyaıt da çok geldi çünkü sadece işlem ve takip.. ilaç ve tahlil yok fiyatın içinde. evet doktorunuzu biliyorum Düzgün Bey.. o da aklımda eğer tüp bebek zorunlu olur ise.. tabi bütçesi de önemli.. Acıbadem'de bir tanıdık var o da fiyat alacak bakalım.. inşallah ihtiyaç olmaz..

zaten hiç akılda yokken oluyor canım ucunu bıraksak bizim de olur belki de her an aklımzda..

canım her yer aynı değil yine de temkinli yaklaşmakta referans almakta fayda var. ben de ilk aşılamayı devlette olacağım rahim filmi sonrası hayırlısıyla inşallah.. Mart ayını bukur herhalde aşılama

Benim arkadaşım birdahaki ay tüp bebek gidecekti bu ay öylesine bi ikikere birlikte oldu oda hamile birçoğumuzun sorunu stres maalesef takıyoruz kafamız a maalesef özellikler eşim benim o günlerde stres oluyor saçma sapan ilişki oluyor

o da aşılama dedi ama fazla yumurta gelişmesi söz konusu olabilir ve bu durumda tüp bebek daha mantıklıdır dedi durumunuz elverirse dedi. zorlamadı açıkçası..
Canım Bahçelievler medikal park arkadaşım için gittik 5750 tüp. Bebek adamın listesini gördüm sayfada üç negatif falan var İşlemleri hep iyi bence biraz daha araştır

Insallah ozamana kalmadan kendiliginden gelir

tabii her yer aynı değil hatta şu anki tedavimi yine özel bir hastanede oluyorum :)
mucize demişsin yaa emin ol olacak
aha buraya yazdım
he bir de bana da rahim filmi çekilmeden yapmıştı 2 aşılamayı da
kendim araştırdım buldum hsg çekilmesi gerektiğini.
devlette hsg sonrası aşılamada gebe kalmıştım

Aynisini bende yasiyorum eşimin haberi oldugundan beri esimde catlama ignesinden sonra strese giriyor sacma sapan oluyor cok sinirleniyorum bende.

evet canım hsg sonrası aşılama ve inşallah ailecek bekliyoruz o minik mucizeyi.. o zman sizin çocuğunuz var diye anlıyorum gebe kaldım demişsiniz. yoksa da tez zamanda Allah nasip etsin inşallah

evet canım hsg sonrası aşılama ve inşallah ailecek bekliyoruz o minik mucizeyi.. o zman sizin çocuğunuz var diye anlıyorum gebe kaldım demişsiniz. yoksa da tez zamanda Allah nasip etsin inşallah
evet canım bir oğlum var 4 yaşında.
2. yi istiyoruz şimdi. ilk tedavide çok ağladım çok umutsuzluğa kapıldım ama hiç beklemediğim ay oldu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…