- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.241
Ah be kuzum inşallah ya ne diyim inşallah artık kendiliğinden geliverse... hepimizin bebişleri gelsin artıkA AloeeVeraa kuzum senin kendiliginden olacak zaten insallah
Ay işte mucize dediğim bunlar, Allah hepimize nasip etsin canım. Ne güzel bi mutluluk onlar içinKizlar sizinle az evvel duydugum bir mucizeyi paylasmak istiyorum. Kuzenimle konustum. Bir arkadasi vardi. Kizda bir sorun yoktuda esinin spemlerinde sorun vardi. Tup bebekten baska sansiniz yok denmisti. Yapmislardi onlarda. Ogullari oldu. Neyse 2 hasinda mi 3 yasinda mi ne minnak. Gecen ay isleri cok yogun fazla bi munasebetleri olmamis. Bir gun cok afedersiniz ayak ustu alelacele olmus. Kiz hamileymis suan. Sok olmus kuzenime anlatmista. Kuzenimde bana anlatti bak ne sorunlari olanlarin oluyo sizinde olcak diye :)
Canım benim sen modunu düşürme hiç. Görünürde hiçbir problem yok, en kötü ihtimal aşılamayla gelir senin bebişin. Belki ona bile gerek kalmaz ama sen beklemek istemiyosun artık, o yüzden aşılamada şansını dene derim. Çok büyük ihtimalle senin aşılama tutar bebeğimInsallah canim acikcasi gecen ay rahim filmi sonrasi umudum vardi ama bu gidisimde doktor seni tüp bebege yonlendiricem diyince bozuldum.doktora Ya anlamiyorum hormonlar duzgun rahim temiz esimin testleride cok iyi cikti neden tüp bebek dedim.ben elimden geleni yapicam diyor o yüzden modum düştü
Allah yardımcın olsun canım inşallah tutar bu kez, yumurtan çok güzel maşallahKızlar bugün yumurta ölçümü için gittim. 20 mm olmuş. Yarın iğne olucam. Bundan sonra 1 hakkım kaldı, eğer o da tutmazsa aşılama olcak. Dua edin inşallah tutar bu ay
Evet aslında hiç ilaç falan içinde olmadan tüp bebek de pahalıymış biraz. Ama dondurma çok çok pahalı. Zaten tüp bebek de yapıyosa insan dondurmak ister her ihtimale karşı. Aşılama mutlaka bi kez olsun dene derim canımbence de yumurta dondurma işlemi için çok pahalı ve tüp bebek de pahalı bence. ilaç yok tahlil yok sadece işlem ve takip 7200 TL. ben de önce aşılamayı deneyeceğim devlette. inşallah mucize olsun yaaa..
becerebilip 2. yi bir yapsaydık
Amanınnn minnoş bi kesecik var burda :) maşallah canım minicik de olsa keseyi görmüşsünüz. Boyutunu göremedm ama kese var çok şükür. Yani kimyasal ve dış gebelik ihtimali ortadan kalkmış artık. Hep böyle sağlıklı ilerlesin bebeğinEki Görüntüle 2215557 Anlayan var mı
ben de öyle düşünüyorum arkadaşımEvet aslında hiç ilaç falan içinde olmadan tüp bebek de pahalıymış biraz. Ama dondurma çok çok pahalı. Zaten tüp bebek de yapıyosa insan dondurmak ister her ihtimale karşı. Aşılama mutlaka bi kez olsun dene derim canım
İnşallah canım doktor öyle söyledi çok net görülmüyor ama dış gebelik ihtimali falan da yok en azndandedi iki hafta sonrada bebek var mı canlı mı diye bakılacamis iki hafta çok uzun degil mi yaAmanınnn minnoş bi kesecik var burda :) maşallah canım minicik de olsa keseyi görmüşsünüz. Boyutunu göremedm ama kese var çok şükür. Yani kimyasal ve dış gebelik ihtimali ortadan kalkmış artık. Hep böyle sağlıklı ilerlesin bebeğin
Bende 3 ünde oldum iğne cesaret edemiyorum test yapmaya regl ağrıların bugün mü başladı bide bat günün neMerhaba ben 1 Aralık’ta yaptırdım ovitrellayı. Bugün test yaptım negatif. Şuan regl olacakmışım gibi ağrılar yaşıyorum. Böyle olup hamile olma ihtimalim var mı sizce var mı böyle örnekler sizce
Amanınnn minnoş bi kesecik var burda :) maşallah canım minicik de olsa keseyi görmüşsünüz. Boyutunu göremedm ama kese var çok şükür. Yani kimyasal ve dış gebelik ihtimali ortadan kalkmış artık. Hep böyle sağlıklı ilerlesin bebeğin
Birkaç gündür vardı ama bugün sanki olacakmışım gibi bat 21 aralıkBende 3 ünde oldum iğne cesaret edemiyorum test yapmaya regl ağrıların bugün mü başladı bide bat günün ne
Bende 3 ünde oldum iğne cesaret edemiyorum test yapmaya regl ağrıların bugün mü başladı bide bat günün ne
Canım benim sen modunu düşürme hiç. Görünürde hiçbir problem yok, en kötü ihtimal aşılamayla gelir senin bebişin. Belki ona bile gerek kalmaz ama sen beklemek istemiyosun artık, o yüzden aşılamada şansını dene derim. Çok büyük ihtimalle senin aşılama tutar bebeğim
Cok haklisin. Direkt tup bebege yonlendirilince insan uzuluyor cok. Bizede gecen ay adet olursan gel artik tup bebek icin konusalim dedi. Ama bende gerekli gormuyorum suan. Son zamanlarda nedense doktorlar daha cok tup bebege yonlendiriyor. Sen yinede bozma moralini. Daha onunde seceneklerin var canim benim. Onumuzde ki ay hersey yoluna girecek Allahin izniyleInsallah canim acikcasi gecen ay rahim filmi sonrasi umudum vardi ama bu gidisimde doktor seni tüp bebege yonlendiricem diyince bozuldum.doktora Ya anlamiyorum hormonlar duzgun rahim temiz esimin testleride cok iyi cikti neden tüp bebek dedim.ben elimden geleni yapicam diyor o yüzden modum düştü
Hadi insallah hayirli sonuclar alirsin arkadasim.Kızlar bugün yumurta ölçümü için gittim. 20 mm olmuş. Yarın iğne olucam. Bundan sonra 1 hakkım kaldı, eğer o da tutmazsa aşılama olcak. Dua edin inşallah tutar bu ay
Merhaba. igne yapildigi zaman boyle agrilar oluyor kisiden kisiye gorede degisiyor ama evet boyle olupta sonrasinda hamile oldugunu ogrenen arkadaslarimiz var. Henuz erken sizin icin. Olumsuz dusunmeyin lutfen.Merhaba ben 1 Aralık’ta yaptırdım ovitrellayı. Bugün test yaptım negatif. Şuan regl olacakmışım gibi ağrılar yaşıyorum. Böyle olup hamile olma ihtimalim var mı sizce var mı böyle örnekler sizce
Uzun değil canım 6-7 haftalıkken görülüyo bebek ve kalp atışı. Yani tam zamanını söylemiş doktorun. İnşallah o zaman da alıcaz güzel haberini :)İnşallah canım doktor öyle söyledi çok net görülmüyor ama dış gebelik ihtimali falan da yok en azndandedi iki hafta sonrada bebek var mı canlı mı diye bakılacamis iki hafta çok uzun degil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?