Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay işte mucize dediğim bunlar, Allah hepimize nasip etsin canım. Ne güzel bi mutluluk onlar için

Canım benim sen modunu düşürme hiç. Görünürde hiçbir problem yok, en kötü ihtimal aşılamayla gelir senin bebişin. Belki ona bile gerek kalmaz ama sen beklemek istemiyosun artık, o yüzden aşılamada şansını dene derim. Çok büyük ihtimalle senin aşılama tutar bebeğim

Kızlar bugün yumurta ölçümü için gittim. 20 mm olmuş. Yarın iğne olucam. Bundan sonra 1 hakkım kaldı, eğer o da tutmazsa aşılama olcak. Dua edin inşallah tutar bu ay
Allah yardımcın olsun canım inşallah tutar bu kez, yumurtan çok güzel maşallah

bence de yumurta dondurma işlemi için çok pahalı ve tüp bebek de pahalı bence. ilaç yok tahlil yok sadece işlem ve takip 7200 TL. ben de önce aşılamayı deneyeceğim devlette. inşallah mucize olsun yaaa..
Evet aslında hiç ilaç falan içinde olmadan tüp bebek de pahalıymış biraz. Ama dondurma çok çok pahalı. Zaten tüp bebek de yapıyosa insan dondurmak ister her ihtimale karşı. Aşılama mutlaka bi kez olsun dene derim canım

Amanınnn minnoş bi kesecik var burda :) maşallah canım minicik de olsa keseyi görmüşsünüz. Boyutunu göremedm ama kese var çok şükür. Yani kimyasal ve dış gebelik ihtimali ortadan kalkmış artık. Hep böyle sağlıklı ilerlesin bebeğin

İnşallah canım doktor öyle söyledi çok net görülmüyor ama dış gebelik ihtimali falan da yok en azndandedi iki hafta sonrada bebek var mı canlı mı diye bakılacamis iki hafta çok uzun degil mi ya

Bende 3 ünde oldum iğne cesaret edemiyorum test yapmaya regl ağrıların bugün mü başladı bide bat günün ne

canım maşallah nasıl görebildin keseyi :)) dedim ama kendi kendime anlasa anlasa Alorvera anlar dedim :))
maşallah darısı bizeee

Insallah canim.bende önümüzdeki ay igneli tedavi ve asılama denicem. insallah reglim gecikmez.ocak 8 gibi igneli tedaviye gecicez.Yarin sabah randevum var detayli konuşucaz.

Cok haklisin. Direkt tup bebege yonlendirilince insan uzuluyor cok. Bizede gecen ay adet olursan gel artik tup bebek icin konusalim dedi. Ama bende gerekli gormuyorum suan. Son zamanlarda nedense doktorlar daha cok tup bebege yonlendiriyor. Sen yinede bozma moralini. Daha onunde seceneklerin var canim benim. Onumuzde ki ay hersey yoluna girecek Allahin izniyle

Merhaba. igne yapildigi zaman boyle agrilar oluyor kisiden kisiye gorede degisiyor ama evet boyle olupta sonrasinda hamile oldugunu ogrenen arkadaslarimiz var. Henuz erken sizin icin. Olumsuz dusunmeyin lutfen.

İnşallah canım doktor öyle söyledi çok net görülmüyor ama dış gebelik ihtimali falan da yok en azndandedi iki hafta sonrada bebek var mı canlı mı diye bakılacamis iki hafta çok uzun degil mi ya
Uzun değil canım 6-7 haftalıkken görülüyo bebek ve kalp atışı. Yani tam zamanını söylemiş doktorun. İnşallah o zaman da alıcaz güzel haberini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…