Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım maşallah nasıl görebildin keseyi :)) dedim ama kendi kendime anlasa anlasa Alorvera anlar dedim :))
maşallah darısı bizeee
Ay güldürdün beni kuzum yaa :)) evet çok zor görülüyo henüz değeri daha düşük arkadaşımızın ama ok işareti de vardı ya oraya odaklanınca fark ettim hemen canım :)

Insallah canim.bende önümüzdeki ay igneli tedavi ve asılama denicem. insallah reglim gecikmez.ocak 8 gibi igneli tedaviye gecicez.Yarin sabah randevum var detayli konuşucaz.
Hadi inşallah artık olumlu sonucu al hayırlısıyla kuzum

Bende tüp bebegi kabul etmedim canim 1 2 asilama denicem olmazsa 6 ay ara verip kendiliginden olmasini beklicem olmazsada Allahtan artik canim.ama insallah okadar uzamadan sirayla hepimizin yüzü güler

Heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz canım. İki kuzucuğun da çok iyidir hiç merak etme ❤
Cok sagol kuzum inss❤ obur yavrum da hayat mucadelesi verdi allahin mucizesi gelisimi daha hizli gidiyo sanki bakalim:) senden de umutluyz artikk yeni yila bomba bi giris yapicaksn sanki

Ben de bahcelievlerde oturuyorum. Yakin bana. Dusunebilirim ihtiyacm olursa
Evinde yakin super bnce iki doktoruda dene istersen canim. Benimkide 20 yildr ayni hastsnedeyms. Ermeni hast. De zeytinburnunda yine sana yakn sayilir. Ben ermeni hst de sormstum ozel sigortamla anlasmasi yok die hic gidemedim 200 du sanirm muayenesi. Allah yavrunu dana bagslasn bizi haberdar et❤

Selam canim benim. Yok 9 10 tane olmaz cnku tupbenege verilen igne dozu verilmiyo asilama veya normal catlatmada. 225 ml ornegn biz yaptik ama normal tedavilerde 75 veya 50 ml uyguluyorlar. Tupbebekte bu kadr yumrta sayisini gormeynler var dusun 6 7 toplaniyor. Bnce once ignele uyarilma ve asilama denemelisin direk tupe gecmedn. 1 ay beklenmiyor zatn oncesnde rahimi hazirliyorlar yine jel kullanimi ve igneyle ben taze transfer oldum toplandi 5 gun sora transfer. Bazi kisilerde 1 ay bkliyor vuct uygn deglse vs. 7000 tl tupbebek giyati gibi dondurma bukadr degl canim biz kalan yumrtalari dondurduk 1 yillik 900 tl odedik. 1000 tl civarinda oluyo gnlde. Kalmasini istersk seneye bida odicez orn. Malesef tupbebek fiystina ilac dahl olmiyo kuzum benimde 6250 idi arti igneler 8000 e geldi. Bide dondurma odedik 900. Jellerde pahali 10 bine geldi de sen kafnda. Bnde detyli yazdim bilgin olsn ona gore karar ver ama once igne ve asilamayi dene olmassa dusunursn derim kendini dinle guzelce

Olurda dusnrsen canim bide donanmli bi hastane olsn ameliythanede oluyo islemler hep steril olmasi onmli. Bazi kisilerde muayene odasnda transfer duydum sperm gibi dolastirilmamali embriyo tutmama ihtimali var canli bi hucre bebek cnku. Amelythane icnde embriyolar zatn seni tamamen hazrlaynca dr getr die embriyolg getiriyo direk sana veriliyor kalitenin bozulmamasi icin. Her yerin uygulamasi degisebiliyor aklnda bulnsn inss hic birseye gerek kalmaz da rabbim nasip eder mucize olur❤

Yok kuzm ackladm kafn karsmasin asilamada igne uyguluyorlar gneelde ve 3 4 yumrta oluyo okadr olmaz dozu ona gore ayarliyorlar aman umudunu kirma hemen kuzm❤

Yok kuzm ackladm kafn karsmasin asilamada igne uyguluyorlar gneelde ve 3 4 yumrta oluyo okadr olmaz dozu ona gore

Yok kuzm ackladm kafn karsmasin asilamada igne uyguluyorlar gneelde ve 3 4 yumrta oluyo okadr olmaz dozu ona gore ayarliyorlar aman umudunu kirma hemen kuzm❤

Icim rahatladi bitanem sagol bir anda kafam allak bullak oldu .delircek gibi oldum sabahtan beri arastiriyorum.2 tane yumurtaya raziyim .

Cok erken daha canim 5 haftalikmis kücük olmasi normal.1 2 haftaya tamamen görülür.benimde oglumda 8.haftada kese var bos demisti doktor 10.haftada hem kese doldu hem kalp atisı oldu.
İçime su serptin valla inşallah bende görürüm bu 3. Hamileliğim ama ikisi nasip olmadı ondan bu kadar terddutluyum

Icim rahatladi bitanem sagol bir anda kafam allak bullak oldu .delircek gibi oldum sabahtan beri arastiriyorum.2 tane yumurtaya raziyim .
Rhaat ol bitsnem olacak. 2 kesn olir senle ayniydik bnde oldysa senlede olur Ya biraz ticari yaklasmis bnce orasi oyuzdn oyle bilgi verms. Buda cok onemli o doktorn vr hastanenin ticari ykalasmamasi gercktn bebek istemesi lazim. Once diger yollari deniyorlar mtlaka zatn doktorlar kuzum. Ben kendim tupbebege gecmk istedm bklemedm misal. Onda bile detyli kan testlerini devltte yaptir gel falan die yonlendrdiler hep ve benimle hpsi okadr sevndiki hemsireleriyle hep sarildik doktorla kucklastk :) onlar icnde reklam basari soncta. Isyernde bi arkadstn yumrta takibi icn arti para istemslrdi 500 mu ne vermsti dedim o ne az daha ver asilama olsn smdi bu ticari doktordn basari bklermisn bebek olmamasi isine gelir ki da cok para kazansin takipten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…