- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.261
Ay güldürdün beni kuzum yaa :)) evet çok zor görülüyo henüz değeri daha düşük arkadaşımızın ama ok işareti de vardı ya oraya odaklanınca fark ettim hemen canım :)canım maşallah nasıl görebildin keseyi :)) dedim ama kendi kendime anlasa anlasa Alorvera anlar dedim :))
maşallah darısı bizeee
Hadi inşallah artık olumlu sonucu al hayırlısıyla kuzumInsallah canim.bende önümüzdeki ay igneli tedavi ve asılama denicem. insallah reglim gecikmez.ocak 8 gibi igneli tedaviye gecicez.Yarin sabah randevum var detayli konuşucaz.
Cok haklisin. Direkt tup bebege yonlendirilince insan uzuluyor cok. Bizede gecen ay adet olursan gel artik tup bebek icin konusalim dedi. Ama bende gerekli gormuyorum suan. Son zamanlarda nedense doktorlar daha cok tup bebege yonlendiriyor. Sen yinede bozma moralini. Daha onunde seceneklerin var canim benim. Onumuzde ki ay hersey yoluna girecek Allahin izniyle
İnşallah canım. Yine gün saymaya başlayacagım.Allah yardımcın olsun canım inşallah tutar bu kez, yumurtan çok güzel maşallah
5. Haftada gorunuyo canim hadi bakalim guzel haberlere:)Günaydın kizlar ben hastaneye geldim inşallah keseyi girebilirim
Cok sagol kuzum inss❤ obur yavrum da hayat mucadelesi verdi allahin mucizesi gelisimi daha hizli gidiyo sanki bakalim:) senden de umutluyz artikk yeni yila bomba bi giris yapicaksn sankiHeyecanla güzel haberlerini bekliyoruz canım. İki kuzucuğun da çok iyidir hiç merak etme ❤
Evinde yakin super bnce iki doktoruda dene istersen canim. Benimkide 20 yildr ayni hastsnedeyms. Ermeni hast. De zeytinburnunda yine sana yakn sayilir. Ben ermeni hst de sormstum ozel sigortamla anlasmasi yok die hic gidemedim 200 du sanirm muayenesi. Allah yavrunu dana bagslasn bizi haberdar et❤Ben de bahcelievlerde oturuyorum. Yakin bana. Dusunebilirim ihtiyacm olursa
Selam canim benim. Yok 9 10 tane olmaz cnku tupbenege verilen igne dozu verilmiyo asilama veya normal catlatmada. 225 ml ornegn biz yaptik ama normal tedavilerde 75 veya 50 ml uyguluyorlar. Tupbebekte bu kadr yumrta sayisini gormeynler var dusun 6 7 toplaniyor. Bnce once ignele uyarilma ve asilama denemelisin direk tupe gecmedn. 1 ay beklenmiyor zatn oncesnde rahimi hazirliyorlar yine jel kullanimi ve igneyle ben taze transfer oldum toplandi 5 gun sora transfer. Bazi kisilerde 1 ay bkliyor vuct uygn deglse vs. 7000 tl tupbebek giyati gibi dondurma bukadr degl canim biz kalan yumrtalari dondurduk 1 yillik 900 tl odedik. 1000 tl civarinda oluyo gnlde. Kalmasini istersk seneye bida odicez orn. Malesef tupbebek fiystina ilac dahl olmiyo kuzum benimde 6250 idi arti igneler 8000 e geldi. Bide dondurma odedik 900. Jellerde pahali 10 bine geldi de sen kafnda. Bnde detyli yazdim bilgin olsn ona gore karar ver ama once igne ve asilamayi dene olmassa dusunursn derim kendini dinle guzelceMerhaba Arkadaşlar;
Anneyimbenanne35 A AloeeVeraa @UmutluKarTanesi Umutumut82 @Alene Morasigi ve diğer hanımlar,
az evvel doktordan geldim. 5 Aralıkta 9.4 mm olan yumurtam 12 mm olmuş. Doktor Ptesi tekrar gel bakalım dedi. ama çok yavaş büyüyor çok ümitlenme bir beklenti içine girme dedi. rahim duvarı güzel kalınlaşmış dedi. ben de klomenin fayda etmediğini söyledim ve iğne ile uyarılması gerektiğini ama klomene dirençli yumurtalıklarda iğne tedavisi yapıldığında 9- 10 tane yumurtanın gelişebildiğini ve bu durumda tüp bebek yapılması gerektiğini, aşılama olamayacağını söyledi. Ota Jinemed'e gittim bu arada ve tüp bebek fiyatı 7200 TL ilaçlar tahliller dahil değil. 10.000 bulur rahat.. ayrıca yumurta alınınca hemen transfer olmuyormuş 1 sonraki ay transfer oluyormuş. bu süreçte rahimi toparlıyorlarmıs östrojen veriyorlarmış embriyoyu tutsun diye. ayrıca tüp bebek haricinde yumurta dondurma ücreti 7000 TL.. çok değil mi?
uzun oldu ama her şeyi yazdım şekerler.. Allah'tan hayırlısı gayri. belki bir mucize olur..
Olurda dusnrsen canim bide donanmli bi hastane olsn ameliythanede oluyo islemler hep steril olmasi onmli. Bazi kisilerde muayene odasnda transfer duydum sperm gibi dolastirilmamali embriyo tutmama ihtimali var canli bi hucre bebek cnku. Amelythane icnde embriyolar zatn seni tamamen hazrlaynca dr getr die embriyolg getiriyo direk sana veriliyor kalitenin bozulmamasi icin. Her yerin uygulamasi degisebiliyor aklnda bulnsnMerhaba Arkadaşlar;
Anneyimbenanne35 A AloeeVeraa @UmutluKarTanesi Umutumut82 @Alene Morasigi ve diğer hanımlar,
az evvel doktordan geldim. 5 Aralıkta 9.4 mm olan yumurtam 12 mm olmuş. Doktor Ptesi tekrar gel bakalım dedi. ama çok yavaş büyüyor çok ümitlenme bir beklenti içine girme dedi. rahim duvarı güzel kalınlaşmış dedi. ben de klomenin fayda etmediğini söyledim ve iğne ile uyarılması gerektiğini ama klomene dirençli yumurtalıklarda iğne tedavisi yapıldığında 9- 10 tane yumurtanın gelişebildiğini ve bu durumda tüp bebek yapılması gerektiğini, aşılama olamayacağını söyledi. Ota Jinemed'e gittim bu arada ve tüp bebek fiyatı 7200 TL ilaçlar tahliller dahil değil. 10.000 bulur rahat.. ayrıca yumurta alınınca hemen transfer olmuyormuş 1 sonraki ay transfer oluyormuş. bu süreçte rahimi toparlıyorlarmıs östrojen veriyorlarmış embriyoyu tutsun diye. ayrıca tüp bebek haricinde yumurta dondurma ücreti 7000 TL.. çok değil mi?
uzun oldu ama her şeyi yazdım şekerler.. Allah'tan hayırlısı gayri. belki bir mucize olur..
Yok kuzm ackladm kafn karsmasin asilamada igne uyguluyorlar gneelde ve 3 4 yumrta oluyo okadr olmaz dozu ona gore ayarliyorlar aman umudunu kirma hemen kuzm❤Canim jinemed iyi bir hastane ama pahalidir.benceMorasigi nin gittigi hastaneye gidebilirsin.ama anlamadigim klomenle yumurtasi gelismeyene igneli tedaviyle asilama yapiliyor.benimde kafam karisti benimde 4 aydir klomenle yumurtam gelismiyor ozaman nite doktor igneli tedavi ve asilama dedi.
Yok kuzm ackladm kafn karsmasin asilamada igne uyguluyorlar gneelde ve 3 4 yumrta oluyo okadr olmaz dozu ona goreCanim jinemed iyi bir hastane ama pahalidir.benceMorasigi nin gittigi hastaneye gidebilirsin.ama anlamadigim klomenle yumurtasi gelismeyene igneli tedaviyle asilama yapiliyor.benimde kafam karisti benimde 4 aydir klomenle yumurtam gelismiyor ozaman nite doktor igneli tedavi ve asilama dedi.
Evet kuzum bastn biri gorndu bizde 1 biliyoduk sora surpriz oldu 2 side tutunms❤Morasigi arkadaşım senin ikiz mi? sen sanki tek bir tanesi tutunmuş dedin diye hatırlıyorum..
Çok net değil dedi doktirminicik de olsa görülüyor dedi5. Haftada gorunuyo canim hadi bakalim guzel haberlere:)
Saol canım insallah beklicm artkUzun değil canım 6-7 haftalıkken görülüyo bebek ve kalp atışı. Yani tam zamanını söylemiş doktorun. İnşallah o zaman da alıcaz güzel haberini :)
Yok kuzm ackladm kafn karsmasin asilamada igne uyguluyorlar gneelde ve 3 4 yumrta oluyo okadr olmaz dozu ona gore ayarliyorlar aman umudunu kirma hemen kuzm❤
Saol canım insallah beklicm artk
İçime su serptin valla inşallah bende görürüm bu 3. Hamileliğim ama ikisi nasip olmadı ondan bu kadar terddutluyumCok erken daha canim 5 haftalikmis kücük olmasi normal.1 2 haftaya tamamen görülür.benimde oglumda 8.haftada kese var bos demisti doktor 10.haftada hem kese doldu hem kalp atisı oldu.
İçime su serptin valla inşallah bende görürüm bu 3. Hamileliğim ama ikisi nasip olmadı ondan bu kadar terddutluyum
Daha erken cnku canim merk etme gorursn bikacgune veya bi haftaya sora kalbinide duyacaksn allahin izniyle ozaman rahtliyor ve inaniyor insan❤Çok net değil dedi doktirminicik de olsa görülüyor dedi
Rhaat ol bitsnem olacak. 2 kesn olir senle ayniydik bnde oldysa senlede olurIcim rahatladi bitanem sagol bir anda kafam allak bullak oldu .delircek gibi oldum sabahtan beri arastiriyorum.2 tane yumurtaya raziyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?