Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun reglinin 10.gunu ne olur ne olmaz diye ovulasyon yaptim cizgi bile yok.gecen seferde böyle olmustu yumurta gelismeyen aylar böyle oluyor

Cok zor cok.rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

Hayırlısı olsun canım inşallah tüp bebeğe muhtaç olmadan hamile kalırsın kaç yıllık evlisin canm

Kızlar bugün yumurta ölçümü için gittim. 20 mm olmuş. Yarın iğne olucam. Bundan sonra 1 hakkım kaldı, eğer o da tutmazsa aşılama olcak. Dua edin inşallah tutar bu ay
Kızlar ben hiç tedavi görmeden aşılama oldum sadece bir hafta oda düzensiz kılomen kullandım olmadı zaten sonra aşılama oldum bence direk sizde olun tutma imkanı daha fazkafazla

ben 10 aralıkta igne oldum. sali çarşamba cuma cumartesi ilişki verdi doktor. cumartesinden sonra gün aşırı devam etsemmi. yoksa boşuna mı çabalamış olurum. zira gram zevk almiyom

Kızlar bugün yumurta ölçümü için gittim. 20 mm olmuş. Yarın iğne olucam. Bundan sonra 1 hakkım kaldı, eğer o da tutmazsa aşılama olcak. Dua edin inşallah tutar bu ay
Kızlar ben hiç tedavi görmeden aşılama oldum sadece bir hafta oda düzensiz kılomen kullandım olmadı zaten sonra aşılama oldum bence direk sizde olun tutma imkanı daha fazkafazla

İnşallah canım doktor öyle söyledi çok net görülmüyor ama dış gebelik ihtimali falan da yok en azndandedi iki hafta sonrada bebek var mı canlı mı diye bakılacamis iki hafta çok uzun degil mi ya
Yok uzun değil canım banada aynısını dedi bende perşembe günü gidcem kalp atışı için

Ama bana iki hafta sonra gel dedi
Garanti olsun die demstir canim gitmsken kalp de dinlemek icin 5. Hftada anca kese goruluyor. 6.hftada bebisi gorursun kalbide 7 e dogru 7. Hftada kesn dinlersn. Genlde bole yapiyorlar bebegi gorunce kalbi de dinlemk icin. Benm tedavyle oldgndan sik gtmstik. 6+2 de kalbi dinledk sukur❤

Canım ben aslında bu ay aşılama istemiştim, doktorum bekle iki ay daha dedi. İnofolic diye bi toz kullanıyorum, yumurta kalitesini artırıyomuş. Bekliyorum işte . Bi bildiği vardır diye düşünüyorum canım. Zaten bi hakkım kaldı iğneden. Sonra aşılama..

Iğne yapmanın sınırı mı var? Kaç kez yapılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…