- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.281
Rhaat ol bitsnem olacak. 2 kesn olir senle ayniydik bnde oldysa senlede olurYa biraz ticari yaklasmis bnce orasi oyuzdn oyle bilgi verms. Buda cok onemli o doktorn vr hastanenin ticari ykalasmamasi gercktn bebek istemesi lazim. Once diger yollari deniyorlar mtlaka zatn doktorlar kuzum. Ben kendim tupbebege gecmk istedm bklemedm misal. Onda bile detyli kan testlerini devltte yaptir gel falan die yonlendrdiler hep ve benimle hpsi okadr sevndiki hemsireleriyle hep sarildik doktorla kucklastk :) onlar icnde reklam basari soncta. Isyernde bi arkadstn yumrta takibi icn arti para istemslrdi 500 mu ne vermsti dedim o ne az daha ver asilama olsn smdi bu ticari doktordn basari bklermisn bebek olmamasi isine gelir ki da cok para kazansin takipten:)
Amin kuzum. Ah iste el mahkum mecbursn ya cok pahali ilaci ignesi herseyi Allah herkese yardim etsinCok zor cok.rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
Hayırlısı olsun canım inşallah tüp bebeğe muhtaç olmadan hamile kalırsın kaç yıllık evlisin canmMerhaba Arkadaşlar;
Anneyimbenanne35 @AloeeVeraa @UmutluKarTanesi Umutumut82 Alene Morasigi ve diğer hanımlar,
az evvel doktordan geldim. 5 Aralıkta 9.4 mm olan yumurtam 12 mm olmuş. Doktor Ptesi tekrar gel bakalım dedi. ama çok yavaş büyüyor çok ümitlenme bir beklenti içine girme dedi. rahim duvarı güzel kalınlaşmış dedi. ben de klomenin fayda etmediğini söyledim ve iğne ile uyarılması gerektiğini ama klomene dirençli yumurtalıklarda iğne tedavisi yapıldığında 9- 10 tane yumurtanın gelişebildiğini ve bu durumda tüp bebek yapılması gerektiğini, aşılama olamayacağını söyledi. Ota Jinemed'e gittim bu arada ve tüp bebek fiyatı 7200 TL ilaçlar tahliller dahil değil. 10.000 bulur rahat.. ayrıca yumurta alınınca hemen transfer olmuyormuş 1 sonraki ay transfer oluyormuş. bu süreçte rahimi toparlıyorlarmıs östrojen veriyorlarmış embriyoyu tutsun diye. ayrıca tüp bebek haricinde yumurta dondurma ücreti 7000 TL.. çok değil mi?
uzun oldu ama her şeyi yazdım şekerler.. Allah'tan hayırlısı gayri. belki bir mucize olur..
Kızlar ben hiç tedavi görmeden aşılama oldum sadece bir hafta oda düzensiz kılomen kullandım olmadı zaten sonra aşılama oldum bence direk sizde olun tutma imkanı daha fazkafazlaKızlar bugün yumurta ölçümü için gittim. 20 mm olmuş. Yarın iğne olucam. Bundan sonra 1 hakkım kaldı, eğer o da tutmazsa aşılama olcak. Dua edin inşallah tutar bu ay
Kızlar ben hiç tedavi görmeden aşılama oldum sadece bir hafta oda düzensiz kılomen kullandım olmadı zaten sonra aşılama oldum bence direk sizde olun tutma imkanı daha fazkafazlaKızlar bugün yumurta ölçümü için gittim. 20 mm olmuş. Yarın iğne olucam. Bundan sonra 1 hakkım kaldı, eğer o da tutmazsa aşılama olcak. Dua edin inşallah tutar bu ay
Ben de bu aralar sadece çocuk için uğraşıyorumben 10 aralıkta igne oldum. sali çarşamba cuma cumartesi ilişki verdi doktor. cumartesinden sonra gün aşırı devam etsemmi. yoksa boşuna mı çabalamış olurum. zira gram zevk almiyom
Yok uzun değil canım banada aynısını dedi bende perşembe günü gidcem kalp atışı içinİnşallah canım doktor öyle söyledi çok net görülmüyor ama dış gebelik ihtimali falan da yok en azndandedi iki hafta sonrada bebek var mı canlı mı diye bakılacamis iki hafta çok uzun degil mi ya
regl ne zaman canım senin?Ben de bu aralar sadece çocuk için uğraşıyorumama zevk alamasan da yapmaya çalış bebiş için..
Ama bana iki hafta sonra gel dediDaha erken cnku canim merk etme gorursn bikacgune veya bi haftaya sora kalbinide duyacaksn allahin izniyle ozaman rahtliyor ve inaniyor insan❤
Saol Canım insallahInsallah bu sefer yüzün güler canim. Tereddutlü olman cok normal Allah yardimcimiz olsun
Garanti olsun die demstir canim gitmsken kalp de dinlemek icinAma bana iki hafta sonra gel dedi
Canım ben aslında bu ay aşılama istemiştim, doktorum bekle iki ay daha dedi. İnofolic diye bi toz kullanıyorum, yumurta kalitesini artırıyomuş. Bekliyorum işte . Bi bildiği vardır diye düşünüyorum canım. Zaten bi hakkım kaldı iğneden. Sonra aşılama..Kızlar ben hiç tedavi görmeden aşılama oldum sadece bir hafta oda düzensiz kılomen kullandım olmadı zaten sonra aşılama oldum bence direk sizde olun tutma imkanı daha fazkafazla
Bat 27 Aralık, salı günü çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliyorumregl ne zaman canım senin?
bende pazartesi iğne oldum hemen hemen ayniyizBat 27 Aralık, salı günü çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliyorum
Iğne yapmanın sınırı mı var? Kaç kez yapılabiliyorCanım ben aslında bu ay aşılama istemiştim, doktorum bekle iki ay daha dedi. İnofolic diye bi toz kullanıyorum, yumurta kalitesini artırıyomuş. Bekliyorum işte . Bi bildiği vardır diye düşünüyorum canım. Zaten bi hakkım kaldı iğneden. Sonra aşılama..
Senin bat ne zaman :)bende pazartesi iğne oldum hemen hemen ayniyiz
27 28 aralık benimde :) çok korkuyorummSenin bat ne zaman :)
Ben de ya ilk kez iğne oldum ve ilişkiden sonra 2 saat boyunca yattım resmen27 28 aralık benimde :) çok korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?