Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sürekli dusunmemeye çalışıyorum .. bu ilk ve son tedavim olacak. oldu oldu olmadi benden bu kadar. iğne ve klomen beni çok etkiledi. oturduğum yerde gözlerimden yaşlar bosaliyor.esim ne oldu diyor bende uzaklaş yanımdan seni kopeklemeyeyim durduk yere , ben ağlamıyorum içim agliyo kendi kendine diyorum.. hahahahajaja . az kaldı takicam hunileri

Hadi ya hassas bir bünyen mi var.? Ne zamandır istiyorsunuz canım?

Hayırlı geceler arkadaşlar ovitrella ve klomen farklı şeylermi yazılanların hepsini okuyamadım ama bende 7 aylık evliyim hemen istedik hiç korunmadık ama henüz nasip olmadı rahim filmi çektirdim sıkıntı çıkmadı eşim gitti ondada sıkıntı çıkmadı herşey temiz doktor bi iki ay daha bekleyelim olmazsa klomen dedi ama bekelemk çok zor adet oldum hsgden sonra bu ikinci ayım çörek otu bal yaptım süreç nasıl ilerleyeck bilmiyorum bazende diyorum hiç uğraşmayım tüp bebek deneyeyim kafam çok karışık uzun yazdım hakkınızı helal edin

Ay kiyamam cnaim ya ilk ay die oyle olmstur vucudunun tepkisi hormon sonucta normal:) hap yine iyi okadr hormon aldm ki tedavide haberde agliyom dururken agliyom oyle esiyo cok gariplesmstm ins olumlu sonuc alirsn umut yitirmek yok yola devam

Kaç yaşındasın ki canım sen
Klomen yumurta büyütüp olgun kıvama getiriyor kalitesini arttırıyor yani gerekli cm büyütünce de ovitrella çatlama iğnesi yapıp yumurtanı çatlatıyorlar
Ben iki kere demedim bana yaramadı femara geçtim bakalım beklemedeyim

ben 10 aralıkta igne oldum. sali çarşamba cuma cumartesi ilişki verdi doktor. cumartesinden sonra gün aşırı devam etsemmi. yoksa boşuna mı çabalamış olurum. zira gram zevk almiyom
Bende aynı durumdayım ovulasyon testi ile takip ediyorum sende öyle yap boş gün se direk adamdan kaç

Ben ikidir gebe haberinde triplerdeyim evde adam da sen sıyırdın diye makara yapıyor benle :)

Cok sagol kuzum inss❤ obur yavrum da hayat mucadelesi verdi allahin mucizesi gelisimi daha hizli gidiyo sanki bakalim:) senden de umutluyz artikk yeni yila bomba bi giris yapicaksn sanki
Ay ben yerim onları minnoşlar ya :) gördün mü bugün canım bebişlerini. Aman iyi olsunlar sağlıkla gelsinler annesi.
Ah bitanem inşallah bomba gibi girerim benim de içimde umut var inşallah boşa değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…