- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.321
Bende o hatayı iki ay önce yaptım iğne etkisi ile yüksek çıktı heveslendim sanmıyorum ama. Canım inşallah olurHerkese selam bu ay femara ve catlatma ignesi choriomon kullandm kan tahlilim 9. Gün 6,60 - 10. Gün 4,2 cıktı . Sizce 15. Gün yükselir mi tekrar yapsam tahlil ??
Allah allah kuzum ya. Yumurtlama döneminde olmayınca bile onda hep silik çizgi çıkıyo, çünkü lh hormonu vücudumuzda sürekli var olan bi şey sadece yumurtlamada değil. Hiç çizgi çıkmaması çok tuhafKizlar bugun reglinin 10.gunu ne olur ne olmaz diye ovulasyon yaptim cizgi bile yok.gecen seferde böyle olmustu yumurta gelismeyen aylar böyle oluyor
En önemli günleri zaten değerlendirmişsin canım. Şu ana kadar zaten döllendiyse döllendi inşallah. İçin rahat etsin diye bi kaç sefer daha gün aşırı ilişki olsun istersen. Sonra akışına bırak kasma kendiniben 10 aralıkta igne oldum. sali çarşamba cuma cumartesi ilişki verdi doktor. cumartesinden sonra gün aşırı devam etsemmi. yoksa boşuna mı çabalamış olurum. zira gram zevk almiyom
Bende o hatayı iki ay önce yaptım iğne etkisi ile yüksek çıktı heveslendim sanmıyorum ama. Canım inşallah olur
Merhaba canım klomen yumurta geliştirici, ovitrelle ise iğne yumartaları çatlatıcı. Önce klomen kullanılıp sonra ovitrelleyle çatlatılıyo yumurtalar. Hiç klomen tedavisi görmediysen 2-3 ay dene derim. Eşinde bi problem yokmuş, o yüzden sonuç alabilirsin. Yani direkt tüp bebeğe para vermektense 2-3 ay daha sabredip dene derim. Ayrıca 7 ay çok bi süre değil (diyene bak biz de 7 aydır korunmuyoruz :) ) ortada bi problem olmadığına göre olur bence senin canımHayırlı geceler arkadaşlar ovitrella ve klomen farklı şeylermi yazılanların hepsini okuyamadım ama bende 7 aylık evliyim hemen istedik hiç korunmadık ama henüz nasip olmadı rahim filmi çektirdim sıkıntı çıkmadı eşim gitti ondada sıkıntı çıkmadı herşey temiz doktor bi iki ay daha bekleyelim olmazsa klomen dedi ama bekelemk çok zor adet oldum hsgden sonra bu ikinci ayım çörek otu bal yaptım süreç nasıl ilerleyeck bilmiyorum bazende diyorum hiç uğraşmayım tüp bebek deneyeyim kafam çok karışık uzun yazdım hakkınızı helal edin
Bi tahlil daha yaptırmanda fayda var canım belli olmaz yükselebilir. Ya da adet tarihini bekle olmazsan öyle yaptırHerkese selam bu ay femara ve catlatma ignesi choriomon kullandm kan tahlilim 9. Gün 6,60 - 10. Gün 4,2 cıktı . Sizce 15. Gün yükselir mi tekrar yapsam tahlil ??
Bi tahlil daha yaptırmanda fayda var canım belli olmaz yükselebilir. Ya da adet tarihini bekle olmazsan öyle yaptır
Bende xe 5,50 çıktı sonra 2 bende de 9 yada 10 suSizin kac cıkmıstı ve kacıncı gününzdü ?
Bende xe 5,50 çıktı sonra 2 bende de 9 yada 10 su
AMin canım benim şimdi iğnenin 12. Gün daha idrar testi bile yapmadım Salı bekliyorum çok üzülmüştüm o ayAllah yardımcımız olsun
AMin canım benim şimdi iğnenin 12. Gün daha idrar testi bile yapmadım Salı bekliyorum çok üzülmüştüm o ay
Evet o zaman bekle canım, inşallah adet olmazsın da değerin yükselmiştirAyy insallah yükselir adetim pazartesi olmazsam salı yaptırıcam
Evet o zaman bekle canım, inşallah adet olmazsın da değerin yükselmiştir
Merhabalar. Ilk sorunuza arkadaslar cvp vermis fakat baska bir arkadasimizada onerdigim gibi cesitli hormonlarinizada bakilmali. Amh fsh lh prolaktin e2 gibi. Doktora kontrole gittiginizde mutlaka talep edin bence. Kendi basimada geldi acikcasi bu hormonlara bakmadan tedavi kismina neden gecip bizim zamanimizi alirlar anlamiyorum.Hayırlı geceler arkadaşlar ovitrella ve klomen farklı şeylermi yazılanların hepsini okuyamadım ama bende 7 aylık evliyim hemen istedik hiç korunmadık ama henüz nasip olmadı rahim filmi çektirdim sıkıntı çıkmadı eşim gitti ondada sıkıntı çıkmadı herşey temiz doktor bi iki ay daha bekleyelim olmazsa klomen dedi ama bekelemk çok zor adet oldum hsgden sonra bu ikinci ayım çörek otu bal yaptım süreç nasıl ilerleyeck bilmiyorum bazende diyorum hiç uğraşmayım tüp bebek deneyeyim kafam çok karışık uzun yazdım hakkınızı helal edin
Yarin gorucem bitanem:) asil smdi olsn umut kuzum bak sureniz doldu sayilir hayirlisiyla guzel bekleysler olack❤Ay ben yerim onları minnoşlar ya :) gördün mü bugün canım bebişlerini. Aman iyi olsunlar sağlıkla gelsinler annesi.
Ah bitanem inşallah bomba gibi girerim benim de içimde umut var inşallah boşa değildir
Dediğin gibi oldu. Bugün 12 mm olmuştu bile. Doktor çarşambaya yaparız muhtelemen şu an herşey yolunda dedi.Rica ederim canım. Moral olmak değil gerçekler bunlar, dozun arttıkça daha çabuk büyücek yumurtaların canım
Bugün çok daha iyiyim. 10 gün sonra ilk kez olumlu konuştu doktorum. Herşey yolunda dedi. Birgün arayla ultrasona girdim. Çarşamba gelişme yok denmişti bugün 12 mm denildi. İnşallah böyle devam eder.Uzuldm canim. Pko zatn tipik ozelligi yumrta sayisi fazla olur ama kalteli olmaz gelsmez kiste doner vs. Tupbebek icn igne oldgmda doktrmda demsti bu hastlarda cok yumrta elde ediyoruz ama hpsi kalteli olmuyo seciyorz die. Blki bu igne etkili olmadi bska dener igne kesnlkle haptn daha etkili sakin umutsuzluga kapilma canim❤
Şükür canım inşallah bankada nasip olurGaranti olsun die demstir canim gitmsken kalp de dinlemek icin5. Hftada anca kese goruluyor. 6.hftada bebisi gorursun kalbide 7 e dogru 7. Hftada kesn dinlersn. Genlde bole yapiyorlar bebegi gorunce kalbi de dinlemk icin. Benm tedavyle oldgndan sik gtmstik. 6+2 de kalbi dinledk sukur❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?