Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese selam bu ay femara ve catlatma ignesi choriomon kullandm kan tahlilim 9. Gün 6,60 - 10. Gün 4,2 cıktı . Sizce 15. Gün yükselir mi tekrar yapsam tahlil ??
Bende o hatayı iki ay önce yaptım iğne etkisi ile yüksek çıktı heveslendim sanmıyorum ama. Canım inşallah olur

Kizlar bugun reglinin 10.gunu ne olur ne olmaz diye ovulasyon yaptim cizgi bile yok.gecen seferde böyle olmustu yumurta gelismeyen aylar böyle oluyor
Allah allah kuzum ya. Yumurtlama döneminde olmayınca bile onda hep silik çizgi çıkıyo, çünkü lh hormonu vücudumuzda sürekli var olan bi şey sadece yumurtlamada değil. Hiç çizgi çıkmaması çok tuhaf

ben 10 aralıkta igne oldum. sali çarşamba cuma cumartesi ilişki verdi doktor. cumartesinden sonra gün aşırı devam etsemmi. yoksa boşuna mı çabalamış olurum. zira gram zevk almiyom
En önemli günleri zaten değerlendirmişsin canım. Şu ana kadar zaten döllendiyse döllendi inşallah. İçin rahat etsin diye bi kaç sefer daha gün aşırı ilişki olsun istersen. Sonra akışına bırak kasma kendini

Merhaba canım klomen yumurta geliştirici, ovitrelle ise iğne yumartaları çatlatıcı. Önce klomen kullanılıp sonra ovitrelleyle çatlatılıyo yumurtalar. Hiç klomen tedavisi görmediysen 2-3 ay dene derim. Eşinde bi problem yokmuş, o yüzden sonuç alabilirsin. Yani direkt tüp bebeğe para vermektense 2-3 ay daha sabredip dene derim. Ayrıca 7 ay çok bi süre değil (diyene bak biz de 7 aydır korunmuyoruz :) ) ortada bi problem olmadığına göre olur bence senin canım

Herkese selam bu ay femara ve catlatma ignesi choriomon kullandm kan tahlilim 9. Gün 6,60 - 10. Gün 4,2 cıktı . Sizce 15. Gün yükselir mi tekrar yapsam tahlil ??
Bi tahlil daha yaptırmanda fayda var canım belli olmaz yükselebilir. Ya da adet tarihini bekle olmazsan öyle yaptır

Bence diger hormonlarada bakilmasinda fayda var. Amh fsh lh prolaktin e2 hormonlari onemli. Benim hormonlara baktirmam biraz gecikmistide. O yuzden henuz baslardayken baktirin derim.

Merhabalar. Ilk sorunuza arkadaslar cvp vermis fakat baska bir arkadasimizada onerdigim gibi cesitli hormonlarinizada bakilmali. Amh fsh lh prolaktin e2 gibi. Doktora kontrole gittiginizde mutlaka talep edin bence. Kendi basimada geldi acikcasi bu hormonlara bakmadan tedavi kismina neden gecip bizim zamanimizi alirlar anlamiyorum.

Ay ben yerim onları minnoşlar ya :) gördün mü bugün canım bebişlerini. Aman iyi olsunlar sağlıkla gelsinler annesi.
Ah bitanem inşallah bomba gibi girerim benim de içimde umut var inşallah boşa değildir
Yarin gorucem bitanem:) asil smdi olsn umut kuzum bak sureniz doldu sayilir hayirlisiyla guzel bekleysler olack❤

Bugün çok daha iyiyim. 10 gün sonra ilk kez olumlu konuştu doktorum. Herşey yolunda dedi. Birgün arayla ultrasona girdim. Çarşamba gelişme yok denmişti bugün 12 mm denildi. İnşallah böyle devam eder.

Şükür canım inşallah bankada nasip olur

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar şimdi doktordan ciktim 3 tane 11mm yumurta var rahim duvarim normale dönmüş şükür benim her ay 11mm 3 4 yumurtam oluyordu gelisemiyordu doktor 1 tanesi gelisir diye düsünüyorum dedi.insallah bu sefer gelisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…