- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.341
Gunaydin canim. Bak gordun mu guzel seyler duydun. Iyi ki gitmissin doktora. Cok ama cok sevindim. Insallah gelisecekler dahada. Yine cagirdi ki kontrole?Gunaydin kizlar mutlu sabahlar şimdi doktordan ciktim 3 tane 11mm yumurta var rahim duvarim normale dönmüş şükür benim her ay 11mm 3 4 yumurtam oluyordu gelisemiyordu doktor 1 tanesi gelisir diye düsünüyorum dedi.insallah bu sefer gelisir
İnşallah canımın içi inşallah güzel sonuçlanır artık. Bizi de haberdar et benişlerinin durumundan ❤Yarin gorucem bitanem:) asil smdi olsn umut kuzum bak sureniz doldu sayilir hayirlisiyla guzel bekleysler olack❤
İşte dozu arttı mı birden büyür zaten canım. Bak her şey yoluna girmiş, inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canımDediğin gibi oldu. Bugün 12 mm olmuştu bile. Doktor çarşambaya yaparız muhtelemen şu an herşey yolunda dedi.
Gunaydin canim. Bak gordun mu guzel seyler duydun. Iyi ki gitmissin doktora. Cok ama cok sevindim. Insallah gelisecekler dahada. Yine cagirdi ki kontrole?
Günaydın kuzum çok güzel bi haber bu. Ay sanki sen bi sürpriz yaşıcaksın bebeğim :) inşallah öyle olurGunaydin kizlar mutlu sabahlar şimdi doktordan ciktim 3 tane 11mm yumurta var rahim duvarim normale dönmüş şükür benim her ay 11mm 3 4 yumurtam oluyordu gelisemiyordu doktor 1 tanesi gelisir diye düsünüyorum dedi.insallah bu sefer gelisir
Günaydın kuzum çok güzel bi haber bu. Ay sanki sen bi sürpriz yaşıcaksın bebeğim :) inşallah öyle olur
bugunde regl yok. ne ictiysem fayda etmeditedaviye baslayacagim. yilbasinda ankaraya gitcz. bi an once gelse bari
alicam cnm. markete gitmem lazim. bir an oncr baslayaydim iyi olckti ya. oralarda beraber olmak istemiormCanin adacayinida denesene ben bu ay ictim rahmi rahatlatiyor
Sabah dayanamadım idrar negatifİgnenin kacıncı günü adet olmustunuz ? Bende pko var ve zamanımı cokta bilemiyorm aslında . İnsallah sizinki tutar
alicam cnm. markete gitmem lazim. bir an oncr baslayaydim iyi olckti ya. oralarda beraber olmak istemiorm
yumurtan varsa sanslisin cnm. bende de malesef yumurta buyuyo catlamio. bakalm bu defa nasil olck. nasil stres yapmicszki. hele ben. artik evde aksamlari patliorm sikintidanFazla takmamaya calis dicem ama ilkaki takiliyor kafaya.bugun doktor açikca bu is yani hamilelik hep beklenmeyen zamanda olur dedi.ben bu ay salmistim kendimi nasilsa rahim duvari kalin klomende işe yaramiyor diye.doktorun odasina girincede bu kontrolde cok rahatsin dedi doktor.rahme bakinca gayet iyi seviyede 3 tane solda 1 tane sagda yumurtan var pazartesi gel dedi.ama simdi strese girdim.benim klonenle 3 4 yumurta oluyor ama gelismiyor doktor stres baskiliyor yumurtalarini dedi.
Günaydın kuzum çok güzel bi haber bu. Ay sanki sen bi sürpriz yaşıcaksın bebeğim :) inşallah öyle olur
yumurtan varsa sanslisin cnm. bende de malesef yumurta buyuyo catlamio. bakalm bu defa nasil olck. nasil stres yapmicszki. hele ben. artik evde aksamlari patliorm sikintidan
benim kasim ayinda doktor bakti 22 mm di. ama catlayamio iste. ilac ta kullanmamistim hocBenimde 3 4 yumurta oluyor ama 11mm de kaliyorlar. Stres yapma dedi ama ne mümkün kalbim ağzimda sanki.artik cok yoruldum
benim kasim ayinda doktor bakti 22 mm di. ama catlayamio iste. ilac ta kullanmamistim hoc
Ah işte her şeyin başı stres, bilmiyorum nasıl olur ama kendini rahat bırak biraz canım. Sürekli bunu düşünmeDoktor bu ayda olmazsa psikiyatriye sevk edicem dedi.stres yumurtalarin büyümesini baskiliyor dedi.insallah gerek kalmaz
Senin baya gecikti canım ya bebiş olmadığuna emin misinbugunde regl yok. ne ictiysem fayda etmeditedaviye baslayacagim. yilbasinda ankaraya gitcz. bi an once gelse bari
12.gün iğneden sonra İĞnenin etkisi ile bile pozitif çıkmadı idrarda negatif olmadı yine
Okadar sancım oldu günler öncesi umutlanmıştım
Yine boşa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?