Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin canim. Bak gordun mu guzel seyler duydun. Iyi ki gitmissin doktora. Cok ama cok sevindim. Insallah gelisecekler dahada. Yine cagirdi ki kontrole?

Dediğin gibi oldu. Bugün 12 mm olmuştu bile. Doktor çarşambaya yaparız muhtelemen şu an herşey yolunda dedi.
İşte dozu arttı mı birden büyür zaten canım. Bak her şey yoluna girmiş, inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım

Gunaydin canim. Bak gordun mu guzel seyler duydun. Iyi ki gitmissin doktora. Cok ama cok sevindim. Insallah gelisecekler dahada. Yine cagirdi ki kontrole?

Sagol canim benim...fazla heveslenmek istemiyorum hep 3 4 yumurta 11mm de kaliyor.artik nasip kismet .yeni yilda güzel haberler alalim artik.

Günaydın kuzum çok güzel bi haber bu. Ay sanki sen bi sürpriz yaşıcaksın bebeğim :) inşallah öyle olur

Günaydın kuzum çok güzel bi haber bu. Ay sanki sen bi sürpriz yaşıcaksın bebeğim :) inşallah öyle olur

Doktor bu ayda olmazsa psikiyatriye sevk edicem dedi.stres yumurtalarin büyümesini baskiliyor dedi.insallah gerek kalmaz

alicam cnm. markete gitmem lazim. bir an oncr baslayaydim iyi olckti ya. oralarda beraber olmak istemiorm

Fazla takmamaya calis dicem ama ilkaki takiliyor kafaya.bugun doktor açikca bu is yani hamilelik hep beklenmeyen zamanda olur dedi.ben bu ay salmistim kendimi nasilsa rahim duvari kalin klomende işe yaramiyor diye.doktorun odasina girincede bu kontrolde cok rahatsin dedi doktor.rahme bakinca gayet iyi seviyede 3 tane solda 1 tane sagda yumurtan var pazartesi gel dedi.ama simdi strese girdim.benim klonenle 3 4 yumurta oluyor ama gelismiyor doktor stres baskiliyor yumurtalarini dedi.

yumurtan varsa sanslisin cnm. bende de malesef yumurta buyuyo catlamio. bakalm bu defa nasil olck. nasil stres yapmicszki. hele ben. artik evde aksamlari patliorm sikintidan

Canim simdi doktorun verdigi kaguda baktim 3 tane solda10mm 11mm 11mm _1 tanede sagda 12mm yaziyor insallah büyürler 2 günde

yumurtan varsa sanslisin cnm. bende de malesef yumurta buyuyo catlamio. bakalm bu defa nasil olck. nasil stres yapmicszki. hele ben. artik evde aksamlari patliorm sikintidan

Benimde 3 4 yumurta oluyor ama 11mm de kaliyorlar. Stres yapma dedi ama ne mümkün kalbim ağzimda sanki.artik cok yoruldum

Doktor bu ayda olmazsa psikiyatriye sevk edicem dedi.stres yumurtalarin büyümesini baskiliyor dedi.insallah gerek kalmaz
Ah işte her şeyin başı stres, bilmiyorum nasıl olur ama kendini rahat bırak biraz canım. Sürekli bunu düşünme

12.gün iğneden sonra İĞnenin etkisi ile bile pozitif çıkmadı idrarda negatif olmadı yine

Okadar sancım oldu günler öncesi umutlanmıştım
Yine boşa gitti

Canim umutsuzluga kapilnak icin cok erken 12.gunde negatifi gorup pozitif sonuc alan arkadaslarimiz vat.14.gun tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…