- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.361
Ama iğneden sonra 12.gün daha erken bence canım. En garanti sonuç hep 14-15.gün oluyo12.gün iğneden sonra İĞnenin etkisi ile bile pozitif çıkmadı idrarda negatif olmadı yine Okadar sancım oldu günler öncesi umutlanmıştım
Yine boşa gitti
Rahim kalınlığın normalmiş canım o yüzden bal tarçın çörek otu yiyebilirsin bi kaç gün ama abartma tabi. Yumurtalarının boyu çok güzel hepsi büyümeye müsait. İnşallah bi daha ki kontrolde en az 2 tanesi 18-20mm civarında olurCanim simdi doktorun verdigi kaguda baktim 3 tane solda10mm 11mm 11mm _1 tanede sagda 12mm yaziyor insallah büyürler 2 günde
Rahim kalınlığın normalmiş canım o yüzden bal tarçın çörek otu yiyebilirsin bi kaç gün ama abartma tabi. Yumurtalarının boyu çok güzel hepsi büyümeye müsait. İnşallah bi daha ki kontrolde en az 2 tanesi 18-20mm civarında olur
Gunaudin kuzum neguzel haberler senin icin super bi tablo bnce hadi ins:)Gunaydin kizlar mutlu sabahlar şimdi doktordan ciktim 3 tane 11mm yumurta var rahim duvarim normale dönmüş şükür benim her ay 11mm 3 4 yumurtam oluyordu gelisemiyordu doktor 1 tanesi gelisir diye düsünüyorum dedi.insallah bu sefer gelisir
canm yukardaki sola yatkin erkek gibi duruyor alttaki ortada tam ama üstteki erkek ve daha belli ama kalbimden sanki senin 1kiz 1 erkek olcakSelam kizlar❤ kuzularim buyumus teyzeleri icim cok rahatladi ya aralarindaki fark 1 gune inmis soradan cikan surpriz yumurtamiz cok daha hizli gelisip yakalams kardesini nrdeyse:) doktorda sasirdi sevindi iyiler suan dedi. ben 2 kilo vermisim :)) 3 hfta sora ikili test olckms birz cinsiyt tahmini yapabilrms ama 4. Ayda belli olur net dedi. Vala olsun yeter bize cinsiyt muhim degl allah hepinize nasip etsin dualarim hep sizinle aniyorum sizleri❤
O zaman sadece onu kullan canım. Hem gelişmesini görmüş olursun. Biraz daha sabır olucak inşallah kuzumDoktor infolic combi disinda birsey kullanma dedi.insallah canim artik takatim kalmadi
Maşallah size canım ya ❤ minnoşa bak sen hayata sıkı sıkı tutunuyo mücadeleci yavrum yerim ya. Cinsiyet tabi hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsunlar ama insan çok merak ediyo :) o haberlerini de alıcaz inşallah :)Selam kizlar❤ kuzularim buyumus teyzeleri icim cok rahatladi ya aralarindaki fark 1 gune inmis soradan cikan surpriz yumurtamiz cok daha hizli gelisip yakalams kardesini nrdeyse:) doktorda sasirdi sevindi iyiler suan dedi. ben 2 kilo vermisim :)) 3 hfta sora ikili test olckms birz cinsiyt tahmini yapabilrms ama 4. Ayda belli olur net dedi. Vala olsun yeter bize cinsiyt muhim degl allah hepinize nasip etsin dualarim hep sizinle aniyorum sizleri❤
Ne yalan söyliyim benim de içimden 1 kız 1 erkek geçiyo canım ve aynen ben de üsttekini erkek gibi hissettim nedensecanm yukardaki sola yatkin erkek gibi duruyor alttaki ortada tam ama üstteki erkek ve daha belli ama kalbimden sanki senin 1kiz 1 erkek olcak
Oh hadi gözün aydın kuzum, maşallah azmine. Böyle devam et çok daha iyi sonuçlar alıcaksın
Selam kizlar❤ kuzularim buyumus teyzeleri icim cok rahatladi ya aralarindaki fark 1 gune inmis soradan cikan surpriz yumurtamiz cok daha hizli gelisip yakalams kardesini nrdeyse:) doktorda sasirdi sevindi iyiler suan dedi. ben 2 kilo vermisim :)) 3 hfta sora ikili test olckms birz cinsiyt tahmini yapabilrms ama 4. Ayda belli olur net dedi. Vala olsun yeter bize cinsiyt muhim degl allah hepinize nasip etsin dualarim hep sizinle aniyorum sizleri❤
Slm arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza bende çatlatma iğnesi yaptım bugun 12 gun
Ilk cocuk hic anlamiyorm cinsiytten kuzum smdiden tahmin bile yaptn masallah:) hayirlisi neyse o olsn saglkli olsn gerisi muhim degil ama cok isterim ikisinide yasamak yalan yok:)canm yukardaki sola yatkin erkek gibi duruyor alttaki ortada tam ama üstteki erkek ve daha belli ama kalbimden sanki senin 1kiz 1 erkek olcak
Sagol teyzesi aynen❤ sizdnde guzel haberler duynca cok sevinicez 3 kisilik sevincem ben:))Maşallah size canım ya ❤ minnoşa bak sen hayata sıkı sıkı tutunuyo mücadeleci yavrum yerim ya. Cinsiyet tabi hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsunlar ama insan çok merak ediyo :) o haberlerini de alıcaz inşallah :)
Dusunceli teyzemiz tesekkur edriz❤ evt hazrlk icn gerkli dogru diyosn kuzum:) eve sigamicam gibi geliyo acikcasiSabahtan beri surekli acip seni bekledim canim.çok sevindim.ponçikler büyümüş. Cinsiyet evet önemli degil elleri ayaklari saglam olsun yeter.ama sen yinede öğrenseydin hazirlik yapmak icin malum 1 degil 2 tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?