- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.381
Cok sagol canim senin de tedavin hayirli olsn en kisa zamanda pozitifi gorursn hepinize dua ediyorm ben❤Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah
Dusunceli teyzemiz tesekkur edriz❤ evt hazrlk icn gerkli dogru diyosn kuzum:) eve sigamicam gibi geliyo acikcasi
Sağ ol teşekürler benimde bitane kızım var aşılamayla oldu
Ilk cocuk hic anlamiyorm cinsiytten kuzum smdiden tahmin bile yaptn masallah:) hayirlisi neyse o olsn saglkli olsn gerisi muhim degil ama cok isterim ikisinide yasamak yalan yok:)
Evet canım ilk asilamayla oldu hiç olmaz dediğim anda oldu çok şükür şimdi ikincisini istiyoruz
kuzum kim istemez taşıyacaksın insalah o duyguları benm büyük eltimin son ikizleri var 19 yaşındalar 1 kiz bir erkekIlk cocuk hic anlamiyorm cinsiytten kuzum smdiden tahmin bile yaptn masallah:) hayirlisi neyse o olsn saglkli olsn gerisi muhim degil ama cok isterim ikisinide yasamak yalan yok:)
ahh canm senin bi doktorun deli etti beni 79 lere düşmüşsün hala kilo ver diyor yaMasallah 2 haneye indin simdi 90 lı seri sonradanda 80li seriyi görürsün.ben 78 e takildim kaldim.bugün doktor sakin kilo alma dedi.hatta eger bu kiloda hamile kalirsan diyetisyenle ayni anda takip edilmen spor yapman lazim dedi. Koşu bandımı kurdum bugün salonun orta yerine 75 olsam göbek aticam.
ayy insalah kuzum yaOh hadi gözün aydın kuzum, maşallah azmine. Böyle devam et çok daha iyi sonuçlar alıcaksın
evet üstteki erkeğe çok benziyor hem büyük alttakinden hemde belirgin hemde soldaNe yalan söyliyim benim de içimden 1 kız 1 erkek geçiyo canım ve aynen ben de üsttekini erkek gibi hissettim nedenseMorasigi
Ya inşallahCanim umutsuzluga kapilnak icin cok erken 12.gunde negatifi gorup pozitif sonuc alan arkadaslarimiz vat.14.gun tekrarla
İnşallah bi pozitif çıksın ah ah keşke moralim bozulduAma iğneden sonra 12.gün daha erken bence canım. En garanti sonuç hep 14-15.gün oluyo
Hadi inşallah canım maşallah rabbim tez zamanda gönlümüze göre versin tam yazarken ezan okundu ezan yüzü suyu hürmetineCanim simdi doktorun verdigi kaguda baktim 3 tane solda10mm 11mm 11mm _1 tanede sagda 12mm yaziyor insallah büyürler 2 günde
Ya minişler ya rabbim hep beraber Yanyana sağlıkla uzun seneler versin onlara cinsiyet önemli değil sağlıkla gelsinler de maşalahhSelam kizlar❤ kuzularim buyumus teyzeleri icim cok rahatladi ya aralarindaki fark 1 gune inmis soradan cikan surpriz yumurtamiz cok daha hizli gelisip yakalams kardesini nrdeyse:) doktorda sasirdi sevindi iyiler suan dedi. ben 2 kilo vermisim :)) 3 hfta sora ikili test olckms birz cinsiyt tahmini yapabilrms ama 4. Ayda belli olur net dedi. Vala olsun yeter bize cinsiyt muhim degl allah hepinize nasip etsin dualarim hep sizinle aniyorum sizleri❤
Bi kendim sanıyordum böyleCanim daha oncede soylemistimya ben oglumda 9 ay kapkara bir ekrana baktim.hic anlamadim kolu bacagini .son aylarda anliyormuş gibi yapiyordum.
ahh canm senin bi doktorun deli etti beni 79 lere düşmüşsün hala kilo ver diyor ya
kızlar bende klomen kullandım ama doktor çatlatma iğnesi vermedi neden acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?