Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dusunceli teyzemiz tesekkur edriz❤ evt hazrlk icn gerkli dogru diyosn kuzum:) eve sigamicam gibi geliyo acikcasi

Valla cocuk deyip gecme hic esyasi bitmiyor.ama sana tavsiyem cok mobilyali esyalar alma kullanisli olmuyor süs gibi kaliyor senin ikiz oldugundan pratik seyler alman lazim.zaman oluyor kendi odalarinda yatiyorlar ama genelde yatak odasina salona tasiyorsun.ben oglumda oyunparki yatak aldim heryere tasidim.bir arkadasiminda bebekleri oldu ikiz o da 1tane oyun parki yatak aldi ikisi yatiyorlar salona yatak odasina tasiyor .

Ilk cocuk hic anlamiyorm cinsiytten kuzum smdiden tahmin bile yaptn masallah:) hayirlisi neyse o olsn saglkli olsn gerisi muhim degil ama cok isterim ikisinide yasamak yalan yok:)

Canim daha oncede soylemistimya ben oglumda 9 ay kapkara bir ekrana baktim.hic anlamadim kolu bacagini .son aylarda anliyormuş gibi yapiyordum.

Evet canım ilk asilamayla oldu hiç olmaz dediğim anda oldu çok şükür şimdi ikincisini istiyoruz

Allah bagislasin benimde 4 yasinda oğluşum var o kendiliginden ildu.2 .icin 2 yildir ugrasiyorum.bu sefer asılama yaptirmadin galiba sadece catlama ignesi

Evet asilama olmadım benim Kizimda çok uğraştım gitmedigim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı olmuyordu çocuğun olmaz dediler en son gittiğim doktor aşılama dedi ve oldu

Ilk cocuk hic anlamiyorm cinsiytten kuzum smdiden tahmin bile yaptn masallah:) hayirlisi neyse o olsn saglkli olsn gerisi muhim degil ama cok isterim ikisinide yasamak yalan yok:)
kuzum kim istemez taşıyacaksın insalah o duyguları benm büyük eltimin son ikizleri var 19 yaşındalar 1 kiz bir erkek

ahh canm senin bi doktorun deli etti beni 79 lere düşmüşsün hala kilo ver diyor ya

Ya minişler ya rabbim hep beraber Yanyana sağlıkla uzun seneler versin onlara cinsiyet önemli değil sağlıkla gelsinler de maşalahh

ahh canm senin bi doktorun deli etti beni 79 lere düşmüşsün hala kilo ver diyor ya

Sorma sorma .öyle bir gazladiki koşu bandiyla kondisyon bisikletini salona tasidim.benim hedefim 75 le hamile kalip 85 le dogum yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…