Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar aşılama nasil oluyor diyelim doktor çatlama ignesi verdi vuruldu sonra ne yapmak lazim. Kan tahlili falanda yapiliyor mu.bugün sanki doktor bana eger çarsamba büyürlerse gecesinde çatlama ignesi vurulacaksin kan falan alincak dedi sanki.

ılama farklı birşey. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra doktorun dediği zamanlarda ilişki. Adet tarihin bi kaç gün geçtiğinde de gebelik testi.

Adetin 15.günunden sonra catlama ignesi yapmiyor.kendi haline birakiyor.belkide umutsuz durumdaysa öyle yapiyordur.ama bu beni strese sokuyor.carsamba 15.gün insallah gelisirde kurtulurum şu stresten.
Canım yazdıklarını cok takip edemedim ama yumurtaların oluşmuyor mu , doğru mu anladım. Klomen kullandın mı

Canım regl gününü geçmişsin, bence vardır. İnşalllah rabbimin izniyle. Yarın kan ver :)))

tarlusal yazdi cnm. hemen icince gelirmi. ilk defa icicem

Canim kutu tamamen bittikten 3 5gün sonra geliyor reglin.ilac 5 6 günde bitiyor galiba bittikten genelde 3 5gün sonra geliyor.ilaci kullanirken kanaman baslarsa ilaci birakman lazim. Ben ilac bittikten 9 gun sonra regli oldum.bazilarinda 10 gune kadar uzuyormuş süre.bendede cinslik oldugundan 9 gün sonra oldum.

Merhaba canım. Bence hiçbir sorun yok, zaten spermler içeride 3 güne kadar yaşayabiliyo, o yüzden içeride mutlaka sperm vardır hiç merak etme

İnşallh canım bakalım yaptım sabah çıktı eşim gelince hemen acile gidip test yaptırıcam sizce hamileysem ne zaman kalp sesini duyabilirim bilginiz var mı acaba ???
Canım 5 ya da 6 haftalıkken kalp sesi duyuluyor diye biliyorum tam emin değilim ama. İnşallah hamilesindir canım benim. Kaç kere iğne kullandın

tarlusal yazdi cnm. hemen icince gelirmi. ilk defa icicem
Ben de hiç kullanmadım canım ama yakın zamanda kayınvalidem kullandı galiba yavaş yavaş menopoza giriyo da içerisinde 10 tane vardı kutu bittikten 2 gün sonra falan regl olmuş. Burda da okudum kullanmaya başlayınca 3-4 gün içinde de geliyomuş bi çoğunun

Canım 5 ya da 6 haftalıkken kalp sesi duyuluyor diye biliyorum tam emin değilim ama. İnşallah hamilesindir canım benim. Kaç kere iğne kullandın
Canım benim ilk iğnem 1 yıllık evliyim eşimde sıkıntı yoktu ama benim yumurtalılarım yavaş çalışıyordu ilk ay haplarla hamile kaldım sonra da iğne oldum Kasım ayında

Canım yazdıklarını cok takip edemedim ama yumurtaların oluşmuyor mu , doğru mu anladım. Klomen kullandın mı

Klomen kullandim canim.bugün reglinin 13.günü 14mm lik 2 yumurta var.internetten arastirdim genelde herkesin 13.gunde 18mm civari olmuş.carsamba tekrar gidicem .

Merhaba canım, regl günün bile geçmiş bu zamana iğne etkisi kalmaz. Hayırlı olsun canım, darısı bize inşallah :)

İnşallh canım bakalım yaptım sabah çıktı eşim gelince hemen acile gidip test yaptırıcam sizce hamileysem ne zaman kalp sesini duyabilirim bilginiz var mı acaba ???
Kalp atışı 6.-7. haftalar arasında duyulur canım. Yani bunun için biraz daha zaman var. Önce keseyi görürsün sonra bebeği sonra kalp atışı

Canım benim ilk iğnem 1 yıllık evliyim eşimde sıkıntı yoktu ama benim yumurtalılarım yavaş çalışıyordu ilk ay haplarla hamile kaldım sonra da iğne oldum Kasım ayında

Bebek neredeyse dogucam anne diyo suan keseyi görürsün cnm hatta belki kalp atisi bile duyabilirsin nasil bekledin bu kadat masallah :)

Klomen kullandim canim.bugün reglinin 13.günü 14mm lik 2 yumurta var.internetten arastirdim genelde herkesin 13.gunde 18mm civari olmuş.carsamba tekrar gidicem .
Canım hayıt tohumu çayı çok güzel yumurta büyütüyor hiç denedin mi. Ben bi kere adet bitiminden yumurta kontorolüne gidene kadar içmiştim ve yumurtam kocaman oldu kendiliğinden çatladı. Sadece klomen kullanmıştım iğneye gerek kalmamıştı. Sen de denesene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…