Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suan icilirmi acaba genelde yumurtlama döneminde içmeyin diyorlar.evde var benim hayit tohumu.

Bebek neredeyse dogucam anne diyo suan keseyi görürsün cnm hatta belki kalp atisi bile duyabilirsin nasil bekledin bu kadat masallah :)
Bilmem çünkü çok ağrım vardı adet agrısı gibi adet olmayı bekliyordum açıkçası kanamam oldu çok az ondan sonra gidince bugün kalkar kalkmaz yapmak istedim ve çift çıktı işte

Bilmem çünkü çok ağrım vardı adet agrısı gibi adet olmayı bekliyordum açıkçası kanamam oldu çok az ondan sonra gidince bugün kalkar kalkmaz yapmak istedim ve çift çıktı işte

Cnm bi an once git hap versinler ya yerlesme kanamasidir yada farkli bisey bendede lekelenme.oldu progestan kullandik doktora kanama gordugunu soyle sana hap versinler doktorlar cok sevmiyor kanamalari cunku

Cnm bi an once git hap versinler ya yerlesme kanamasidir yada farkli bisey bendede lekelenme.oldu progestan kullandik doktora kanama gordugunu soyle sana hap versinler doktorlar cok sevmiyor kanamalari cunku
Tamam canım bu akşam bi kan testi yaptırayım sonra doktorumu arıcam zaten çünkü ara haber ver demişti doktorum ona göre giderim artık

hm hemen baslayayim o zaman cnm.

Hayırlı olsun tatlım iğne etkisi falan kalmamıştır :) gebesindir 7. Hafta gibi kalp sesi duyarsın

Yaaaa kuzular ben bikaçgün önce test yaptım 3.de iğne oldum negatifti umudumu kestim hamile arkadaşın haberini okuyunca yapayım dedim çok silik çıktı sanki test kimseye söyleyemedim hemen size yazdım resmi atayım ben heyecandan bayılacağım iğne etkisi kalmamıştır herhalde ya

Eklentiler

• 37EB067E-4893-4700-9B52-4EC1068D650B.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 61
Kuzummmmm iyi huylu çıkmasına çok sevindim çok şükür :) evet rahim duvarının kalınlaşmasında çok etkili canım bol bol tüket

Canim hemen ciktiysa pozitif gibi bence var hadi innnnşaaallahhh

Kuzummmmm iyi huylu çıkmasına çok sevindim çok şükür :) evet rahim duvarının kalınlaşmasında çok etkili canım bol bol tüket

Sagol canim evet en onemlisi temiz cikmasiydi benim icinde. Bebekte zamani gelince olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…