- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.621
Varsa çıkar artık canım 14-15.günler net sonuç alınıyo geneldeArkadaşlar benim bugün 14,uncu günüm yarın sabah test yapsam cikarmi
Canım hayıt tohumu çayı çok güzel yumurta büyütüyor hiç denedin mi. Ben bi kere adet bitiminden yumurta kontorolüne gidene kadar içmiştim ve yumurtam kocaman oldu kendiliğinden çatladı. Sadece klomen kullanmıştım iğneye gerek kalmamıştı. Sen de denesene.
İnşallah canım beklemek zor inşallah hepiniz en yakın zaman da mutlu olursunuz bu duyguyu tadarsınızMerhaba canım, regl günün bile geçmiş bu zamana iğne etkisi kalmaz. Hayırlı olsun canım, darısı bize inşallah :)
Bilmem çünkü çok ağrım vardı adet agrısı gibi adet olmayı bekliyordum açıkçası kanamam oldu çok az ondan sonra gidince bugün kalkar kalkmaz yapmak istedim ve çift çıktı işteBebek neredeyse dogucam anne diyo suan keseyi görürsün cnm hatta belki kalp atisi bile duyabilirsin nasil bekledin bu kadat masallah :)
Canım daha büyümemiş ya yumurtaların bişey olacagını sanmıyorum. Zaten çatlatma iğnesi olmayacak mısın ? İğne olmadan çatlama olmuyor genelde bizim gibilerdeSuan icilirmi acaba genelde yumurtlama döneminde içmeyin diyorlar.evde var benim hayit tohumu.
Bilmem çünkü çok ağrım vardı adet agrısı gibi adet olmayı bekliyordum açıkçası kanamam oldu çok az ondan sonra gidince bugün kalkar kalkmaz yapmak istedim ve çift çıktı işte
Tamam canım bu akşam bi kan testi yaptırayım sonra doktorumu arıcam zaten çünkü ara haber ver demişti doktorum ona göre giderim artıkCnm bi an once git hap versinler ya yerlesme kanamasidir yada farkli bisey bendede lekelenme.oldu progestan kullandik doktora kanama gordugunu soyle sana hap versinler doktorlar cok sevmiyor kanamalari cunku
Sen hamilemisin canım ?Cnm bi an once git hap versinler ya yerlesme kanamasidir yada farkli bisey bendede lekelenme.oldu progestan kullandik doktora kanama gordugunu soyle sana hap versinler doktorlar cok sevmiyor kanamalari cunku
hm hemen baslayayim o zaman cnm.Canim kutu tamamen bittikten 3 5gün sonra geliyor reglin.ilac 5 6 günde bitiyor galiba bittikten genelde 3 5gün sonra geliyor.ilaci kullanirken kanaman baslarsa ilaci birakman lazim. Ben ilac bittikten 9 gun sonra regli oldum.bazilarinda 10 gune kadar uzuyormuş süre.bendede cinslik oldugundan 9 gün sonra oldum.
Hayırlı olsun tatlım iğne etkisi falan kalmamıştır :) gebesindir 7. Hafta gibi kalp sesi duyarsınEki Görüntüle 2216400 Kızlar merhaba ben de ilk defa Kasım ayında çatlatma iğnesi oldum ve regilim Cumartesi günüydü az bi kanama geldi ve sonra olmadım kasık ağrılarım var ve test yaptım sabah sizce iğnenin etkisi midir ?
Saol canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun tatlım iğne etkisi falan kalmamıştır :) gebesindir 7. Hafta gibi kalp sesi duyarsın
Kuzummmmm iyi huylu çıkmasına çok sevindim çok şükür :) evet rahim duvarının kalınlaşmasında çok etkili canım bol bol tüketGunaydin canim evet şimdi geldim çok sükür kafamdan alinan parca iyi huylu cıkti.
Yumurtalar 4 yumurta var 1 tanesi kist olmuş 1 tanesi gelismemis.2 tane 14mm var.biraz geç gelisiyor.birde rahim duvari 5mm doktor 6mm olsa daha iyiydi dedi.carsamba gunü tekrar cagirdi.ama pek umut yok gibi.nar suyu aldirdim carsambaya kadar icicem.
Yaaaa kuzular ben bikaçgün önce test yaptım 3.de iğne oldum negatifti umudumu kestim hamile arkadaşın haberini okuyunca yapayım dedim çok silik çıktı sanki test kimseye söyleyemedim hemen size yazdım resmi atayım ben heyecandan bayılacağım iğne etkisi kalmamıştır herhalde ya
Kuzummmmm iyi huylu çıkmasına çok sevindim çok şükür :) evet rahim duvarının kalınlaşmasında çok etkili canım bol bol tüket
Umutumut82 canım ben sana yazdım sanıyorum :) sonuçlar temiz çıkmış gözün aydın :) yumurtan da gelişir panik yapma
HEmen çıktı kan vermeye gidiyorum bile dayanamadım yineCanim hemen ciktiysa pozitif gibi bence var hadi innnnşaaallahhh
HEmen çıktı kan vermeye gidiyorum bile dayanamadım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?