- 25 Kasım 2018
- 39
- 10
- 3
- 27
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.641
Ayyy canım teşekkür ederim inşallahMerhaba canım. Bence hiçbir sorun yok, zaten spermler içeride 3 güne kadar yaşayabiliyo, o yüzden içeride mutlaka sperm vardır hiç merak etme
Canım ben silik bi çizgi gördüm ama ilk dakikalarda mı çıktıYaaaa kuzular ben bikaçgün önce test yaptım 3.de iğne oldum negatifti umudumu kestim hamile arkadaşın haberini okuyunca yapayım dedim çok silik çıktı sanki test kimseye söyleyemedim hemen size yazdım resmi atayım ben heyecandan bayılacağım iğne etkisi kalmamıştır herhalde ya
EVet hemen çıktı kan verdim sonucu bekliyorum:) hamileler bana dua lütfenCanım ben silik bi çizgi gördüm ama ilk dakikalarda mı çıktı
Ay hadi inşallah güzel sonuçla dönersinHEmen çıktı kan vermeye gidiyorum bile dayanamadım yine
Canım bekliyoruz heyecanla. İnşallah hamilesindir :)))EVet hemen çıktı kan verdim sonucu bekliyorum:) hamileler bana dua lütfen
Ben de çok paniğimdie bakma sana diyorum da :) 1 gün kaldı çarşambaya güzel olacak inşallahSagol canim. Yapim panik yapmaya o kadar cok müsaitki biran once carsamba gelsinde netleşsin.
Ben de doktorumla görüştüm, kan verin bi önce dedi. Ona göre hap vericek herhaldeSagol canim. Yapim panik yapmaya o kadar cok müsaitki biran once carsamba gelsinde netleşsin.
Ben de doktorumla görüştüm, kan verin bi önce dedi. Ona göre hap vericek herhalde
40 canım ama idrar denedim dün kar beyazı :) 29. Kist falan da yoktu, göğüsler şiş bel ağrısı güzel hah gelio bu sefer diyorum, kasıklar daha ara ara durumda. Yok gelen giden. Yarın da negatif çıkar zaten de işte doktor yaptır dediBugun kacinci gün canim
40 canım ama idrar denedim dün kar beyazı :) 29. Kist falan da yoktu, göğüsler şiş bel ağrısı güzel hah gelio bu sefer diyorum, kasıklar daha ara ara durumda. Yok gelen giden. Yarın da negatif çıkar zaten de işte doktor yaptır dedi
Evet onun için yaptırıcam. İşte ilçedeyim sağlık ocağındaki hemşireler falan tanıo. Geçen yaptırdım aaa var mı die çıkıverdiler. Arada hayırlı olsun falan diyen olıyor :) yaptırasım yok o yüzdenOlsun canim Allah tan umut kesilmez.hem negatif ciksada söktürücü verir en azindan
Evet onun için yaptırıcam. İşte ilçedeyim sağlık ocağındaki hemşireler falan tanıo. Geçen yaptırdım aaa var mı die çıkıverdiler. Arada hayırlı olsun falan diyen olıyor :) yaptırasım yok o yüzden
Amin canım, yapcak bişey yok yaptırcaz mecbur. Çarşamba güzel haberlerini bekliyorum :)Cok haklisin millet merakli. Takmamaya caliş.hakkinda hayirlisi olsun canim.
Amin canım, yapcak bişey yok yaptırcaz mecbur. Çarşamba güzel haberlerini bekliyorum :)
Tamam canım bu akşam bi kan testi yaptırayım sonra doktorumu arıcam zaten çünkü ara haber ver demişti doktorum ona göre giderim artık
Yaaaa kuzular ben bikaçgün önce test yaptım 3.de iğne oldum negatifti umudumu kestim hamile arkadaşın haberini okuyunca yapayım dedim çok silik çıktı sanki test kimseye söyleyemedim hemen size yazdım resmi atayım ben heyecandan bayılacağım iğne etkisi kalmamıştır herhalde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?