Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bu gebelik testi mi ovulasyon testi mi

Sagol canim evet en onemlisi temiz cikmasiydi benim icinde. Bebekte zamani gelince olur insallah
Bebeğim ben görmemişim hiç kusura bakma ya, başından alınan parça temiz çıkmış ay çok sevindim çok şükür ya. Her şeyin başı sağlık, diğerleri olur gider artık

Meraba arkadaşlar.. Bende inşllah Ocak adetimde doktor kontrolünde ilaç ve iğneye başlamak istiyorum. Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Hayırlısı olsun canım. Amiin Rabbim her isteyene tez vakitte anneliği nasip etsin inşallah. Ne zamandır istiyosunuz canım

A AloeeVeraa kuzum denemekten zarar gelmez tabii. Ama senin esinin degerleri duzelmistir yuksek olcude. Cok birseye ihtiyac olmayak gibi geliyor bana.
İnşallah balım ya. Ben de az da olsa yol katetmişizdir normal değer aralığına ulaşmıştır spermler diye düşünüyorum ama bakalım görücez canım. Olsun ben de bi deniyim bakalım belki o da vesile olur :)

Kızlar amh değerleriniz kaç kafama takıldı benim adetin 3. Günü 2.5 çıktı düşük gibi geldi yaşım 27
Benim gecen sene 1.1 di. 1 ay once yaptirdik yine 0.56 cikmis. Gerci onu diger hormonlarin ve ultrasonda ki goruntuylede kiyasliyor doktor. Bana demisti hic 0.56 gibi durmuyor diye. Bence seninki cok dusuk degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…