- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.661
Amiin canım benim inşallahİnşallah canım beklemek zor inşallah hepiniz en yakın zaman da mutlu olursunuz bu duyguyu tadarsınız
Naptın canım ne çıktı sonucun seni bekliyoruz valla gğzel haberler verirsin inşallahEVet hemen çıktı kan verdim sonucu bekliyorum:) hamileler bana dua lütfen
Ben salak ovuasyın testi e karıştırmışım kan testi yaptım bide koşarak 2 çıktı değerim çok sinirim bozuldu kendime
Yk kuzum ya sanmam 3. De iğne oldum yarın Adet günüm daha bu ay doktora da gitmem sinir oldum kendime evde ovulasyon testi ile deneyeceğim nasip yıldım enerjim bittiCnm bugun ignenin kacinci gunu belki yukselir
Kuzum bu gebelik testi mi ovulasyon testi miYaaaa kuzular ben bikaçgün önce test yaptım 3.de iğne oldum negatifti umudumu kestim hamile arkadaşın haberini okuyunca yapayım dedim çok silik çıktı sanki test kimseye söyleyemedim hemen size yazdım resmi atayım ben heyecandan bayılacağım iğne etkisi kalmamıştır herhalde ya
Bebeğim ben görmemişim hiç kusura bakma ya, başından alınan parça temiz çıkmış ay çok sevindim çok şükür ya. Her şeyin başı sağlık, diğerleri olur gider artıkSagol canim evet en onemlisi temiz cikmasiydi benim icinde. Bebekte zamani gelince olur insallah
EVet ahmak ben testi karıştırdım 2 çıktı kan değerinKuzum bu gebelik testi mi ovulasyon testi mi
Ah inanmıyorum ya ben burda heycanlandım seni düşünemiyorum ama maalesef yapacak hiç bişey Yok önümüzdeki aylara bakıcaz canımm gönlünü ferah tutBen salak ovuasyın testi e karıştırmışım kan testi yaptım bide koşarak 2 çıktı değerim çok sinirim bozuldu kendime
Üzülme canım, nasipten öteye gidilmiyor. Inşallah tez zamanda gebe kalırsın. Kendini strese sokma. Sabır ve dua ile ve bol muhabbetle beklicez inşalşahEVet ahmak ben testi karıştırdım 2 çıktı kan değerin
Hayırlısı olsun canım. Amiin Rabbim her isteyene tez vakitte anneliği nasip etsin inşallah. Ne zamandır istiyosunuz canımMeraba arkadaşlar.. Bende inşllah Ocak adetimde doktor kontrolünde ilaç ve iğneye başlamak istiyorum. Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Yk kuzum ya sanmam 3. De iğne oldum yarın Adet günüm daha bu ay doktora da gitmem sinir oldum kendime evde ovulasyon testi ile deneyeceğim nasip yıldım enerjim bitti
canını çok sıkma canım. Önümüzdeki aya odaklan. Her şeyin hayırlısıBen salak ovuasyın testi e karıştırmışım kan testi yaptım bide koşarak 2 çıktı değerim çok sinirim bozuldu kendime
Testte fark ettim canım lh yazıyodu. Olsun hiç üzme kendini gelicek o bebiş. Şimdi sadece sen hayal kırıklığı yaşadın biraz ona üzüldümEVet ahmak ben testi karıştırdım 2 çıktı kan değerin
Ya ben onu teste baktığımda lh olduğunu anladım ama bazı ovülasyon testleri ile de gebelik testi yapılabiliyor diye bir şey demedim çünkü pozitif çıkanlar olduEVet ahmak ben testi karıştırdım 2 çıktı kan değerin
Benimde bat 28 aralik :) bu ay tedavi filan yok ama bende. Hayirlisi olsun insallahArkadaşlar bat 28 aralik . kasımlarımda ağrı var baskı var adet olacakmışım gibi. dün gece de şiddetli olmasa da biraz belim ağrıdı. çok korkuyorummmm
İnşallah balım ya. Ben de az da olsa yol katetmişizdir normal değer aralığına ulaşmıştır spermler diye düşünüyorum ama bakalım görücez canım. Olsun ben de bi deniyim bakalım belki o da vesile olur :)A AloeeVeraa kuzum denemekten zarar gelmez tabii. Ama senin esinin degerleri duzelmistir yuksek olcude. Cok birseye ihtiyac olmayak gibi geliyor bana.
Benim gecen sene 1.1 di. 1 ay once yaptirdik yine 0.56 cikmis. Gerci onu diger hormonlarin ve ultrasonda ki goruntuylede kiyasliyor doktor. Bana demisti hic 0.56 gibi durmuyor diye. Bence seninki cok dusuk degilKızlar amh değerleriniz kaç kafama takıldı benim adetin 3. Günü 2.5 çıktı düşük gibi geldi yaşım 27
1 ay ara vermek cok iyi geliyor diyebilirim. Ben bu ay hiiic ugrasmadim,doktorada gitmedim. Oyle bir hafiflik oldu ki icimde.Yk kuzum ya sanmam 3. De iğne oldum yarın Adet günüm daha bu ay doktora da gitmem sinir oldum kendime evde ovulasyon testi ile deneyeceğim nasip yıldım enerjim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?