Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada kizlar esimin cuma gunu e vitamini,b12 ve d vitaminine bakilmisti. E vitamini yuksek cikti. D ve b12 eksik cikti. Doktor gerekli ilaclari yazdi. Gecen aydan beri keciboynuzu,propolis,zencefil karisimi birsey tuketiyo. Muz yemeye calisiyo hergun.Benim sat 30 kasimdi. 12,13 ve 14 aralikta munasebet. Yumurtlama donemine denk geliyo ama onu gozetmedik acikcasi cok. Olursa cok surpriz olur. Birde bu ayi bos gecicez diye hiiiic hayallere dalmadim uzun zamandir ilk defa. Zaten o d vitamini ve b12 eksikligi ilede olmaz sanirim bu ay. Bekle bizi yeni yil

Insallah canim benim insallah. Bizim minnoslar cok nazli olcaklar. Kiz olursa gobek adini nazli koyucam cidden :)

O hiç belli olmaz canım bebişler sürprizleri sever :) ayrıca her hamile kalan her iki tarafta da bütün değerler süperken hamile kalmıyo inan buna

O hiç belli olmaz canım bebişler sürprizleri sever :) ayrıca her hamile kalan her iki tarafta da bütün değerler süperken hamile kalmıyo inan buna
Olsa cok guzel olur tabii. En guzel surpriz olur. Ama olmazsa uzulmeyecegim bir ay olacak. Beklenti icine girmedigim icin. Ya keske her ay boyle kafa rahat olsa.

Kızlar her ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya dikmek beni çok bunaltıyor, yoruluyorum. 2 saat bekliyorum öyle. Ne kadar etkisi var bilmiyorum beklemenin

Benimde oleydi kuzum merk etme igneye tepki verir ama doz ayarli oluyor asilamada zor bi ihtimal olumsz hic dusnme sen. Nasi oldgu onmli degil yavruna kavus yeterki. Tvsiye edebilrm kuzum. Allah gonlune gore verSin tabiki dualarim hep sizle cok sagol guzel dileklerin icn buzde cok sevndk 2 ye❤

Kızlar her ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya dikmek beni çok bunaltıyor, yoruluyorum. 2 saat bekliyorum öyle. Ne kadar etkisi var bilmiyorum beklemenin
Aslina bakacak olursan 20-30dk fazlasiyla yeter diyorlar. Spermler disari akmasin diye bir onlem en nihayetinde.Hoş tutacagi varsa ona bile cok gerek kalmiyor :) asil onemli olan stres yapmaman canim.

Eger kismetse olur canim merak etme bizim butün degerleeimiz iyiken kaç aydir olmuyor

Olsa cok guzel olur tabii. En guzel surpriz olur. Ama olmazsa uzulmeyecegim bir ay olacak. Beklenti icine girmedigim icin. Ya keske her ay boyle kafa rahat olsa.
İşte aslında her ay böyle rahat bırakmak lazım kendimizi canım

Komik gelicek belki ama ben çok etkisi olduğuna inanıyorum. Geçen sene ilk denemede doğal yoldan hamile kaldım ve çok acemiydim hiçbir şey bilmiyodum bi tek onu okumuştum ayakları dikip belin altına yastık koymayı. Onu yaptım hep ve o ay hamileydim, etkili bence canım sıkıcı ama sabret. Yarım saat kadar yatsan da yeter

Hayırlısı olsun canım. Amiin Rabbim her isteyene tez vakitte anneliği nasip etsin inşallah. Ne zamandır istiyosunuz canım
Canım , ben 6 ay önce düşük yaptım. Düşük olan gebeliğim de Korunmasız 5. Ayda olmuştu. Oğlum var 5 yaşında. Kardeş istiyoruz Rabbim sağlıklı hayırlı evlat verirse inşallah. Ben se stres yapıyorum baya ister istemez. Bulunduğun ildeki hastaneden bilgi aldım. Doktorun 1 sene şartı var mı ilaç tedavisine başlama konusunda diye. Yok dediler öyle bir sınır. Başka bir doktor da bana 6 ay Korunmasız olmazsa gel demişti . Tabi ben düşük öncesini de sayarsam 11 ay oluyor. Bakalım canım nasip diyorum. Sen ne zamandır doktor kontrolündesin

Rabbim hayırlısını versin, aratmadan tez zamanda oğluna kardeş versin canım. Ben de geçen sene ilk denemede doğal yoldan hamile kaldım nasip olmadı kürtaj oldum. 5 ay korunduk. Şimdi de 7 aydır olmuyo. Ağustostan beri doktor kontrolündeyim 5 aydır yani. Ama bende ciddi bi problem çıkmadı canım. Asıl sorun eşimdeymiş varikoselden dolayı spermlerde sayı ve hareket azlığı varmış, 2.5 ay önce ameliyat oldu. Şimdi bekliyoruz bakalım, inşallah artık gelir hepimizin bebişleri

Kızlar her ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya dikmek beni çok bunaltıyor, yoruluyorum. 2 saat bekliyorum öyle. Ne kadar etkisi var bilmiyorum
beklemenin
Ben bu ay çatlatma iğnesinden sonraki ilk ilişki sonrası 2 saat boyunca cenin pozisyonunda sağ tarafıma yattım. yapılabilecek her şeyi deniyorum valla bir ümit.

E="SemSem01, post: 58254086, member: 911664"]ya yumurta sol taraftaysa canım? sağa yatmak yerine sola mı yatmak gerek?
Benim bu ay sağ tarafımda 2 yumurtam vardı canım solda yoktu ondan öyle yaptım diğer aylarda bi sağa bi sola yatardım :)[/QUOTE]

anladım canım yumurta hangi taraftaysa o tarafa o halde :)) bir de münasebet sonrası bacak bacak üstüne atılmalıymış. :)) bilgin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…