- 3 Aralık 2018
- 171
- 191
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.701
Benim bu ay sağ tarafımda 2 yumurtam vardı canım solda yoktu ondan öyle yaptım diğer aylarda bi sağa bi sola yatardım :)
Ben ilişkiden hemen sonra belimin altında yastıkla ayaklarımı bi süre havaya kaldırıyorum sonra da cenin pozisyonunda sağa veya sola yatıyorum. Bu yöntemi de buradan bir kadından öğrenmiştim denediğim ay hamile kaldım diyordu. Hatta hamile kalamazsın dedikleri bir arkadaşı bu yöntemi denemiş, 1ayda sadece 1 kez ilişkisi olmuş ve hamile kalmış. Onu okuyunca ümitlendim ben de uyguladım bu ay :)Ya ben anlamadım bu işin en uygunu hangisi bele yastık koyarak ayakları uzatmak mı cenin pozisyonumu :) allahım artık her şeyden bir ümit bekliyoruz ne yapalım:)
İnşallah canım benim. Telefonla idare ediyorum can sıkıntısı için de :)))Komik gelicek belki ama ben çok etkisi olduğuna inanıyorum. Geçen sene ilk denemede doğal yoldan hamile kaldım ve çok acemiydim hiçbir şey bilmiyodum bi tek onu okumuştum ayakları dikip belin altına yastık koymayı. Onu yaptım hep ve o ay hamileydim, etkili bence canım sıkıcı ama sabret. Yarım saat kadar yatsan da yeter
Canım afedersin ama ben ayaklarımı havaya dikmezsem dışarı cıkıyor. Bi süre öyle bekliyorum mecbur.Ben ilişkiden hemen sonra belimin altında yastıkla ayaklarımı bi süre havaya kaldırıyorum sonra da cenin pozisyonunda sağa veya sola yatıyorum. Bu yöntemi de buradan bir kadından öğrenmiştim denediğim ay hamile kaldım diyordu. Hatta hamile kalamazsın dedikleri bir arkadaşı bu yöntemi denemiş, 1ayda sadece 1 kez ilişkisi olmuş ve hamile kalmış. Onu okuyunca ümitlendim ben de uyguladım bu ay :)
Sabredicez mecbur :)Ayyyu o zaman tam bana göre :) ama ben yarım saatten sonra kalamıom ya :) artık sabredeceğiz yarım saat ayakları havada yarım saat sağ da yarım saat solda :)
Kağıt havlu bastırıyorum ben üstüne öbür türlü çıkıyor aynen :)Canım afedersin ama ben ayaklarımı havaya dikmezsem dışarı cıkıyor. Bi süre öyle bekliyorum mecbur.
bence de doktora git canım o kürlere devam edip etmeyeceğini de anlarsın kan tahlillerine göre. bazılarının yan etkileri de oluyor. Belki doktor daha iyi bir tedavi uygulayacak.kızlar an itibariyle adet oldum ama kahverengi geliyor su anlık sokulurmu sokulmezmi bilemicem insallah sökülür cumaya randevu almıştım hormon tahlilleri için ama 4. gün oluyor ozaman geç olur bide en iyi gün hangisi tahlil.icin 2.mi 3.mü kızlar ya bide kararsız kaldım ya bu ay direk doktora mı gitsem yoksa ovulasyon testi ve bal tarcin kürü ile devammı etsem ya A AloeeVeraaUmutumut82 Esrasvn U UmutluKarTanesi S SemSem01 M Melegiminnnannesi neiraida B bibliyofil_k Morasigi 0fLu canm sen uyguladinmi bu kürü
Ahaha aynen valla :))) canım sen ne zamandan beri bebek düşünüyosun. Ne sıkıntın varKağıt havlu bastırıyorum ben üstüne öbür türlü çıkıyor aynen :)
Ben 2017 mayısta evlendim 14 aydır falan daçocuk istiyoruz. Eşimin ileri hareketinde biraz sıkıntı var benim de bazı hormonlarımda dengesizlik varmış bu ay ilk kez klomen ve iğne tedavisi gördüm bekliyorum sabırsızlıkla günler geçmiyorAhaha aynen valla :))) canım sen ne zamandan beri bebek düşünüyosun. Ne sıkıntın var
kızlar an itibariyle adet oldum ama kahverengi geliyor su anlık sokulurmu sokulmezmi bilemicem insallah sökülür cumaya randevu almıştım hormon tahlilleri için ama 4. gün oluyor ozaman geç olur bide en iyi gün hangisi tahlil.icin 2.mi 3.mü kızlar ya bide kararsız kaldım ya bu ay direk doktora mı gitsem yoksa ovulasyon testi ve bal tarcin kürü ile devammı etsem ya A AloeeVeraaUmutumut82 Esrasvn U UmutluKarTanesi S SemSem01 M Melegiminnnannesi neiraida B bibliyofil_k Morasigi 0fLu canm sen uyguladinmi bu kürü
arada kahverengi geliyor sadece okdr yinede 1. gün sayiliyormuki gideyim en iyisi önce devlete hormon tahlili vereyim ardından ozel doktoragözün aydın canım, 3.gün gitmen gerek bence. bugun zaten 1.gün sayılıyor. doktor bence tedavi verecektir sana. sen yine de bal tarcın çörekotu kürünü kullan bir zararı olmaz sonuçta yararı olabilir yumurta gelişimine vs..
arada kahverengi geliyor sadece okdr yinede 1. gün sayiliyormuki gideyim en iyisi önce devlete hormon tahlili vereyim ardından ozel doktora
kızlar an itibariyle adet oldum ama kahverengi geliyor su anlık sokulurmu sokulmezmi bilemicem insallah sökülür cumaya randevu almıştım hormon tahlilleri için ama 4. gün oluyor ozaman geç olur bide en iyi gün hangisi tahlil.icin 2.mi 3.mü kızlar ya bide kararsız kaldım ya bu ay direk doktora mı gitsem yoksa ovulasyon testi ve bal tarcin kürü ile devammı etsem ya A AloeeVeraaUmutumut82 Esrasvn U UmutluKarTanesi S SemSem01 M Melegiminnnannesi neiraida B bibliyofil_k Morasigi 0fLu canm sen uyguladinmi bu kürü
selam kızlar doktordan geliyorum.
sağ yumurtalığımın daha iyi çalıştığını söyledi.
kist vs bir sıkıntı yokmuş şükür.
bir de regl olmama rağmen rahim kalınlığı daha iyi şu anda dedi.
bu sefer reglin 3. günü klomen başlıyorum.
haftaya çarşamba da kontrole gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?