Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu ay sağ tarafımda 2 yumurtam vardı canım solda yoktu ondan öyle yaptım diğer aylarda bi sağa bi sola yatardım :)

anladım canım yumurta hangi taraftaysa o tarafa o halde :)) bir de münasebet sonrası bacak bacak üstüne atılmalıymış. :)) bilgin olsun..[/QUOTE]
Yani mantıken yolunu bulmasına yardımcı oluyorsun ne kadar işe yarar bilinmez ama yapıyoruz işte.. Onu da denerim inşallah :)

Ya ben anlamadım bu işin en uygunu hangisi bele yastık koyarak ayakları uzatmak mı cenin pozisyonumu :) allahım artık her şeyden bir ümit bekliyoruz ne yapalım:)
Ben ilişkiden hemen sonra belimin altında yastıkla ayaklarımı bi süre havaya kaldırıyorum sonra da cenin pozisyonunda sağa veya sola yatıyorum. Bu yöntemi de buradan bir kadından öğrenmiştim denediğim ay hamile kaldım diyordu. Hatta hamile kalamazsın dedikleri bir arkadaşı bu yöntemi denemiş, 1ayda sadece 1 kez ilişkisi olmuş ve hamile kalmış. Onu okuyunca ümitlendim ben de uyguladım bu ay :)

İnşallah canım benim. Telefonla idare ediyorum can sıkıntısı için de :)))

Canım afedersin ama ben ayaklarımı havaya dikmezsem dışarı cıkıyor. Bi süre öyle bekliyorum mecbur.

kızlar an itibariyle adet oldum ama kahverengi geliyor su anlık sokulurmu sokulmezmi bilemicem insallah sökülür cumaya randevu almıştım hormon tahlilleri için ama 4. gün oluyor ozaman geç olur bide en iyi gün hangisi tahlil.icin 2.mi 3.mü kızlar ya bide kararsız kaldım ya bu ay direk doktora mı gitsem yoksa ovulasyon testi ve bal tarcin kürü ile devammı etsem ya A AloeeVeraa Umutumut82 Esrasvn U UmutluKarTanesi S SemSem01 M Melegiminnnannesi neiraida B bibliyofil_k Morasigi 0fLu canm sen uyguladinmi bu kürü

7 gün regl süresi olan birisi için en uygun 3. Gün diyorlar canım sen tahlillerini yaptır çünkü o kdar kür yaptın değerlerinin ne durumda olduğuna bir baktır canım bence bir doktor görsün senin içinde rahatlasın tatlım

bence de doktora git canım o kürlere devam edip etmeyeceğini de anlarsın kan tahlillerine göre. bazılarının yan etkileri de oluyor. Belki doktor daha iyi bir tedavi uygulayacak.

Ahaha aynen valla :))) canım sen ne zamandan beri bebek düşünüyosun. Ne sıkıntın var
Ben 2017 mayısta evlendim 14 aydır falan daçocuk istiyoruz. Eşimin ileri hareketinde biraz sıkıntı var benim de bazı hormonlarımda dengesizlik varmış bu ay ilk kez klomen ve iğne tedavisi gördüm bekliyorum sabırsızlıkla günler geçmiyor sende durumlar nasıl ne zamandır istiyorsunuz problem var mı

gözün aydın canım, 3.gün gitmen gerek bence. bugun zaten 1.gün sayılıyor. doktor bence tedavi verecektir sana. sen yine de bal tarcın çörekotu kürünü kullan bir zararı olmaz sonuçta yararı olabilir yumurta gelişimine vs..

arada kahverengi geliyor sadece okdr yinede 1. gün sayiliyormuki gideyim en iyisi önce devlete hormon tahlili vereyim ardından ozel doktora

selam kızlar doktordan geliyorum.
sağ yumurtalığımın daha iyi çalıştığını söyledi.
kist vs bir sıkıntı yokmuş şükür.
bir de regl olmama rağmen rahim kalınlığı daha iyi şu anda dedi.
bu sefer reglin 3. günü klomen başlıyorum.
haftaya çarşamba da kontrole gidicem.

Lh ve fsh icin en uygun tahlil zamani 3.gün demisti doktorum hatta gecen ay benim 2.gün randevum vardi 3.gün gel daha iyi çıkar dedi.bence bitki kurleri yaptin bu ay bal tarcin cörekotu ve ovupasyonla dene cünkü sürekli yumurtlama ilaci icince yumurtalarda tembellik oluyormuş.zaten bu yumurtlama ilaclarinin etkisi 1 yila kadar devam ediyor dedi doktorum.

Rahim kalinligin kac cikti canim.ve benim 5.5mm di cokmu ince acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…