Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım afedersin ama ben ayaklarımı havaya dikmezsem dışarı cıkıyor. Bi süre öyle bekliyorum mecbur.

Canim ben o konuyu sordum ve arastirdim benimde hemen disari cikiyor.erkegin bosaldigi sivinin sadece %5 i sperm %95 i sperm disı sıvıymiş ve sperm olmadigindan rahimde ilerleyemiyormuş ve geri gelmesi normalmiş.zaten iceri giden %5 inin icindende sadece 2 3 tanesi yumurtaya ulasabiliyormuş.valla ben en fazla 10 dakika durabiliyorum.sonra banyoya gidiyorum.

Canim bencede doktora gitmelisin. Benim bildigim 3. Gun en uygun gunmus tahliller icin. O kadar kür yaptin bir sonucu gor ona gore hareket edersin

Canım tahlil için 2.ya da 3.gün oluyo hiç fark etmez yani. Hatta 4 te oluyo ama garanti olsun 2-3 daha iyi.
Ben bal tarçın çörek otu küründen çok memnun kalıyorum yumurtalarımı güzel geliştiriyo canım, herkese de tavsiye ediyorum. Hatta şimdi yine kullanıyorum akşam solda ufak ağrılar batmalar vardı şimdi de sağda biraz batmalar var, büyüyolar sanırım

Canim ben kist oldugundan bal tarcin corekotu yapamiyorum.ovulasyon testi yapiyorum 5 gündur ama sadece silik cizgi var hiç koyulasmiyor hatta bugünki düne gore daha silik.bugun reglinin 14.günü acaba ne yapsam.

söylemedi dökülecek daha şu an önemli değil dedi :)
hususi sordum aslında ama güldü söylemedi

Sen yumurta kontrolü icin gidince yinede sor canim.ben regli sirasindaki kontrolümde rahim duvari gayet kalin dedi.sonraki gün reglim çogalinca inxelmis simdide nirmalden ince 2 gündür nar suyu iciyorum.

Canim ben kist oldugundan bal tarcin corekotu yapamiyorum.ovulasyon testi yapiyorum 5 gündur ama sadece silik cizgi var hiç koyulasmiyor hatta bugünki düne gore daha silik.bugun reglinin 14.günü acaba ne yapsam.
Sen büyük ihtimalle geç yumurtluyosun canım zaten biraz düzensizlik var ya o yüzden işte. Ovulasyon testine devam et bence 20.gün civarında bile yumurtlayan çok fazla, adet döngüsüne göre değişiyo o. Bal tarçın çörek otundan başka da yumurta büyüten bi şey bilmiyorum kuzum ya

yarin kontrolüm var Bugün bal tarcin cörekotu yesem 1 gunde faydasi olurmu acaba.

Sen yumurta kontrolü icin gidince yinede sor canim.ben regli sirasindaki kontrolümde rahim duvari gayet kalin dedi.sonraki gün reglim çogalinca inxelmis simdide nirmalden ince 2 gündür nar suyu iciyorum.
kesin kontrolde benim de incelir
regl bitsin de ben de başlıycam nar suyuna

Canim ayni durumdayiz bende gecen aylarda ayni seyi yaşadim doktor tamamen stresten baska bir problem yok dedi.tarlusal kullandim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…