- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.721
Canım afedersin ama ben ayaklarımı havaya dikmezsem dışarı cıkıyor. Bi süre öyle bekliyorum mecbur.
arada kahverengi geliyor sadece okdr yinede 1. gün sayiliyormuki gideyim en iyisi önce devlete hormon tahlili vereyim ardından ozel doktora
söylemedi dökülecek daha şu an önemli değil dedi :)Rahim kalinligin kac cikti canim.ve benim 5.5mm di cokmu ince acaba...
he bi de 5 mm idi benimki.Rahim kalinligin kac cikti canim.ve benim 5.5mm di cokmu ince acaba...
Aynen ben de öyle yapıyorum canım :)İnşallah canım benim. Telefonla idare ediyorum can sıkıntısı için de :)))
Canim bencede doktora gitmelisin. Benim bildigim 3. Gun en uygun gunmus tahliller icin. O kadar kür yaptin bir sonucu gor ona gore hareket edersinkızlar an itibariyle adet oldum ama kahverengi geliyor su anlık sokulurmu sokulmezmi bilemicem insallah sökülür cumaya randevu almıştım hormon tahlilleri için ama 4. gün oluyor ozaman geç olur bide en iyi gün hangisi tahlil.icin 2.mi 3.mü kızlar ya bide kararsız kaldım ya bu ay direk doktora mı gitsem yoksa ovulasyon testi ve bal tarcin kürü ile devammı etsem ya A AloeeVeraaUmutumut82 @Esrasvn U UmutluKarTanesi S SemSem01 @Melegiminnnannesi @neiraida @compeng @Morasigi @0fLu canm sen uyguladinmi bu kürü
Canım tahlil için 2.ya da 3.gün oluyo hiç fark etmez yani. Hatta 4 te oluyo ama garanti olsun 2-3 daha iyi.kızlar an itibariyle adet oldum ama kahverengi geliyor su anlık sokulurmu sokulmezmi bilemicem insallah sökülür cumaya randevu almıştım hormon tahlilleri için ama 4. gün oluyor ozaman geç olur bide en iyi gün hangisi tahlil.icin 2.mi 3.mü kızlar ya bide kararsız kaldım ya bu ay direk doktora mı gitsem yoksa ovulasyon testi ve bal tarcin kürü ile devammı etsem ya A AloeeVeraaUmutumut82 @Esrasvn U UmutluKarTanesi S SemSem01 @Melegiminnnannesi @neiraida @compeng @Morasigi @0fLu canm sen uyguladinmi bu kürü
Canım tahlil için 2.ya da 3.gün oluyo hiç fark etmez yani. Hatta 4 te oluyo ama garanti olsun 2-3 daha iyi.
Ben bal tarçın çörek otu küründen çok memnun kalıyorum yumurtalarımı güzel geliştiriyo canım, herkese de tavsiye ediyorum. Hatta şimdi yine kullanıyorum akşam solda ufak ağrılar batmalar vardı şimdi de sağda biraz batmalar var, büyüyolar sanırım
söylemedi dökülecek daha şu an önemli değil dedi :)
hususi sordum aslında ama güldü söylemedi
Sen büyük ihtimalle geç yumurtluyosun canım zaten biraz düzensizlik var ya o yüzden işte. Ovulasyon testine devam et bence 20.gün civarında bile yumurtlayan çok fazla, adet döngüsüne göre değişiyo o. Bal tarçın çörek otundan başka da yumurta büyüten bi şey bilmiyorum kuzum yaCanim ben kist oldugundan bal tarcin corekotu yapamiyorum.ovulasyon testi yapiyorum 5 gündur ama sadece silik cizgi var hiç koyulasmiyor hatta bugünki düne gore daha silik.bugun reglinin 14.günü acaba ne yapsam.
Sen büyük ihtimalle geç yumurtluyosun canım zaten biraz düzensizlik var ya o yüzden işte. Ovulasyon testine devam et bence 20.gün civarında bile yumurtlayan çok fazla, adet döngüsüne göre değişiyo o. Bal tarçın çörek otundan başka da yumurta büyüten bi şey bilmiyorum kuzum ya
Az çok bi faydası olur bence ye bugün canım 2 kez falan ye yeterliyarin kontrolüm var Bugün bal tarcin cörekotu yesem 1 gunde faydasi olurmu acaba.
Az çok bi faydası olur bence ye bugün canım 2 kez falan ye yeterli
kesin kontrolde benim de incelirSen yumurta kontrolü icin gidince yinede sor canim.ben regli sirasindaki kontrolümde rahim duvari gayet kalin dedi.sonraki gün reglim çogalinca inxelmis simdide nirmalden ince 2 gündür nar suyu iciyorum.
kesin kontrolde benim de incelir
regl bitsin de ben de başlıycam nar suyuna
Üzme kendini bitanem. Senin artık yoluna girmeye başladı bi şeyler çok şükür. Çok bekletmiycek bence artık bebişOyle yapiyim bari.esime bal corekotu aldiriyim belki faydasi olur.cok üzülüyorum çok
Umutumut82 A AloeeVeraa kızlar doktor kan istedi nefatif zaten de, tarlusal iç dedi 6 gün. Bana en son gittiğimde de gayet normal herşeyin demişti, normal de madem niye olmuyor. Ne rahim kalınlığı diyor, ne ince diyor ben anlamadım. Başka doktora falan mı gitsem ki
Kızlar komşum da 13 aydır bebek istiyodu, hatta 2-3 aya tüp bebeğe başlayacaktı artık, hamileymiş :) çok sevindim ya Allah isteyen herkese hemen nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?