- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.741
İçine sinmiyosa başka bi doktorla görüş canım. Bu konuda doktor çok önemli, psikolojik olarak da kendimizi iyi hissettiren, her şeyi ayrıntılı anlatan doktorlara ihtiyacımız oluyo. Gerçi bi şey yok diyosa yoktur ama her şeyi ayrıntılı olarak duydu mu insan daha rahat oluyo. Tarlusal verdiyse kullan canım gelsin bir an önce. Eşinin değerlerine de bakılacaktı sanırım, ona da bakılsın sonra ona göre bi yol çizersinizUmutumut82 A AloeeVeraa kızlar doktor kan istedi nefatif zaten de, tarlusal iç dedi 6 gün. Bana en son gittiğimde de gayet normal herşeyin demişti, normal de madem niye olmuyor. Ne rahim kalınlığı diyor, ne ince diyor ben anlamadım. Başka doktora falan mı gitsem ki
Evet ya çok sevindim, çok umutlandım ve iyice heveslendim bebek için :) inşallah olucak hepimizin canımAmin canımcım inşallah.. ne güzel umut oluyor bize böyle haberler..
Sen büyük ihtimalle geç yumurtluyosun canım zaten biraz düzensizlik var ya o yüzden işte. Ovulasyon testine devam et bence 20.gün civarında bile yumurtlayan çok fazla, adet döngüsüne göre değişiyo o. Bal tarçın çörek otundan başka da yumurta büyüten bi şey bilmiyorum kuzum ya
Üzme kendini bitanem. Senin artık yoluna girmeye başladı bi şeyler çok şükür. Çok bekletmiycek bence artık bebiş
ay o kadar etki eder mi kiHemen baslama canim hic belli olmaz fazla kalin olmasida iyi degilmis bence ilk kontrolden sonra başla ne olur ne olmaz
bence protein de çok etkili canım.. yumurta et peynir baklagiller özellikle yeşil mercimek vs... hatta işyerimde bir yöneticim var ki 56 yaşında bayan. son cocuğunu erken doğurmak durumunda kalmış sezaryen ile. çok et yedim dedi büyüsün diye dedi. ve erken olmasına rağmen normal değerlere yakın doğmuş bebeği.
ay o kadar etki eder mi ki
ben çok da etkilemez diye düşündüm
Senin verdigin gazla dün aksam 3 yumurta haslayip yedim.peynir zaten favorim sadece sabah yemiyorum.sanirim 2.cocuk nasip degil bana.bir tarafim düzelirken bir tarafim bozuluyor.zaten klomenden de nefret ettim.
Amin kuzum ya böyle haberleri duyunca çok seviniyorumKızlar komşum da 13 aydır bebek istiyodu, hatta 2-3 aya tüp bebeğe başlayacaktı artık, hamileymiş :) çok sevindim ya Allah isteyen herkese hemen nasip etsin
Doğrudur kuzum protein zaten vücudumuz için en gerekli şey ve vücutumuzun her şeyini şekillendiren şey. O yüzden doğrudur protein de iyi gelebilir yumurtalarabence protein de çok etkili canım.. yumurta et peynir baklagiller özellikle yeşil mercimek vs... hatta işyerimde bir yöneticim var ki 56 yaşında bayan. son cocuğunu erken doğurmak durumunda kalmış sezaryen ile. çok et yedim dedi büyüsün diye dedi. ve erken olmasına rağmen normal değerlere yakın doğmuş bebeği.
Amiin inşallah balımmInsallah canim arkadasim bu ay ikimizde guzel haberler aliriz artik...
Eve geçerken alırım ilacı da. Ne biliyim kist yok, değerler normal nie gelmio dedikçe geri attım galibaCanim ayni durumdayiz bende gecen aylarda ayni seyi yaşadim doktor tamamen stresten baska bir problem yok dedi.tarlusal kullandim bende
Canım dokto bana 6 gün kullan, birtilten 1 hafta için de olursun dedi.kizlar tarlusalin 2. gunundeyim bende hala hareket yok. goguslerim kasintidan patlayacak
kizlar tarlusalin 2. gunundeyim bende hala hareket yok. goguslerim kasintidan patlayacak
Eve geçerken alırım ilacı da. Ne biliyim kist yok, değerler normal nie gelmio dedikçe geri attım galibasenin de 55 de gelmişti sanırım
İçime sinmiyor da değil güzelce anlatıyordu, bu sefer bi güvenim mi azaldı bişey oldu, hasta olamadım ya belki de ondandır. Kistin yok değerlerin normal diyince insan düzenli bir adet döngüsü bekliyor. Doktor seçeneğim de yok fazla ilçeden ile gidiyorum falan. Ankaraya falan gidiyim diyorum, bu sefer de yumurta takibin de sıkıntı olacak...2 gün de bir gidebileceğim bir mesafe de değil. Evet cumartesi baktırıcaz eşime, daha sağlıklı bir karar verebilirim değerleri görünceİçine sinmiyosa başka bi doktorla görüş canım. Bu konuda doktor çok önemli, psikolojik olarak da kendimizi iyi hissettiren, her şeyi ayrıntılı anlatan doktorlara ihtiyacımız oluyo. Gerçi bi şey yok diyosa yoktur ama her şeyi ayrıntılı olarak duydu mu insan daha rahat oluyo. Tarlusal verdiyse kullan canım gelsin bir an önce. Eşinin değerlerine de bakılacaktı sanırım, ona da bakılsın sonra ona göre bi yol çizersiniz
Oyyy senin de kötüydüEvet canim 6 gun tarlusal ictim 2 tane regli söktürücü igne oldum. 55.gunde ancak geldi.
Evet ya çok sevindim, çok umutlandım ve iyice heveslendim bebek için :) inşallah olucak hepimizin canım
Oyyy senin de kötüydübenim de ilaç kullandım oldum derken 55 i görücem gibi :) artık gülüyorum napıyım canım sıkılıyor gerçekten. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum yok düşüveriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?