Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçine sinmiyosa başka bi doktorla görüş canım. Bu konuda doktor çok önemli, psikolojik olarak da kendimizi iyi hissettiren, her şeyi ayrıntılı anlatan doktorlara ihtiyacımız oluyo. Gerçi bi şey yok diyosa yoktur ama her şeyi ayrıntılı olarak duydu mu insan daha rahat oluyo. Tarlusal verdiyse kullan canım gelsin bir an önce. Eşinin değerlerine de bakılacaktı sanırım, ona da bakılsın sonra ona göre bi yol çizersiniz

bence protein de çok etkili canım.. yumurta et peynir baklagiller özellikle yeşil mercimek vs... hatta işyerimde bir yöneticim var ki 56 yaşında bayan. son cocuğunu erken doğurmak durumunda kalmış sezaryen ile. çok et yedim dedi büyüsün diye dedi. ve erken olmasına rağmen normal değerlere yakın doğmuş bebeği.

Senin verdigin gazla dün aksam 3 yumurta haslayip yedim.peynir zaten favorim sadece sabah yemiyorum.sanirim 2.cocuk nasip degil bana.bir tarafim düzelirken bir tarafim bozuluyor.zaten klomenden de nefret ettim.

ay o kadar etki eder mi ki
ben çok da etkilemez diye düşündüm

Aman canim sonucta hormon ilaclari aliyoruz 1 ay bile bizim icin önemli klomenden bir kac gun sonra sirup kullan.benim doktorda 2 3 kere sormayinca soylemiyor...sormam ona sacma geliyor. Bazi doktorlar rahim duvari kalinlasmadan asilama yapiyormuş tabiki tutmuyor ozamanda.iyi niyetli olanlar aşilama yapmiyor sonucta para veriyoruz.temkinli ve dikkatli olmak lazim.Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin

Senin verdigin gazla dün aksam 3 yumurta haslayip yedim.peynir zaten favorim sadece sabah yemiyorum.sanirim 2.cocuk nasip degil bana.bir tarafim düzelirken bir tarafim bozuluyor.zaten klomenden de nefret ettim.

Ohh şifa olsun canımcım iyi yapmışsın.. bak yarın ne güzel yumoşların büyümüş olacak.. hemen pes etme.. Nasip bu işler hiç belli olmaz.. klomeni içmeyi ben de hiç sevmiyorum ağızda dağılıyor ve berbat tadı var. ama mecbur dayanıyoruz

Doğrudur kuzum protein zaten vücudumuz için en gerekli şey ve vücutumuzun her şeyini şekillendiren şey. O yüzden doğrudur protein de iyi gelebilir yumurtalara

kizlar tarlusalin 2. gunundeyim bende hala hareket yok. goguslerim kasintidan patlayacak

Canin tarlusal hem regli soktürmek icin hemde regliyi durdurmak icin kullaniliyor.her turlu kullanimdada bittikten en erken 3.günü gelir
regli tarlusal bittikten sonra baslar yani 6 gun kutu biticek sonradan 3 5 gün icinde regli gelicek.

İçime sinmiyor da değil güzelce anlatıyordu, bu sefer bi güvenim mi azaldı bişey oldu, hasta olamadım ya belki de ondandır. Kistin yok değerlerin normal diyince insan düzenli bir adet döngüsü bekliyor. Doktor seçeneğim de yok fazla ilçeden ile gidiyorum falan. Ankaraya falan gidiyim diyorum, bu sefer de yumurta takibin de sıkıntı olacak...2 gün de bir gidebileceğim bir mesafe de değil. Evet cumartesi baktırıcaz eşime, daha sağlıklı bir karar verebilirim değerleri görünce

Evet canim 6 gun tarlusal ictim 2 tane regli söktürücü igne oldum. 55.gunde ancak geldi.
Oyyy senin de kötüydü benim de ilaç kullandım oldum derken 55 i görücem gibi :) artık gülüyorum napıyım canım sıkılıyor gerçekten. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum yok düşüveriyor.

Evet ya çok sevindim, çok umutlandım ve iyice heveslendim bebek için :) inşallah olucak hepimizin canım

Benim doktorunda 1 hastasi 4 kez klomen 2 kez asilama yaptirmis tutmamis doktor 1 ay ara ver bir sonraki ay tüp bebek yapilacak demis kadincagiz ara verdigi ayda kendiliginden hamile kalmisti

Canin senin benimki gibi olmaz.6 gün ilac 2 3 gunde bekleme engec 9 10güne gelmis olur.adacayi ic hergün 1 tane rahimdeki kaslari gevsetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…