- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.761
Alcam adaçayı bugün. Canım bugün 41. 10 gün sonra 51 olur :)Canin senin benimki gibi olmaz.6 gün ilac 2 3 gunde bekleme engec 9 10güne gelmis olur.adacayi ic hergün 1 tane rahimdeki kaslari gevsetiyor
Daha erken canım. Muhtemelen bittikten 2-3 gün sonra olursunkizlar tarlusalin 2. gunundeyim bende hala hareket yok. goguslerim kasintidan patlayacak
ah ah bilmem mi canım. bana yumurtlamadan aşılama yapılmıştıAman canim sonucta hormon ilaclari aliyoruz 1 ay bile bizim icin önemli klomenden bir kac gun sonra sirup kullan.benim doktorda 2 3 kere sormayinca soylemiyor...sormam ona sacma geliyor. Bazi doktorlar rahim duvari kalinlasmadan asilama yapiyormuş tabiki tutmuyor ozamanda.iyi niyetli olanlar aşilama yapmiyor sonucta para veriyoruz.temkinli ve dikkatli olmak lazim.Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin
O zaman sorun etme kuzum kist falan da olmadığına göre tamamen stresle alakalı. Nasılsa tarlusal da kullanıcaksın bu hızlandırır. Aynen öyle eşinin değerlerininde gördükten sonra her şey daha kolay olur canımİçime sinmiyor da değil güzelce anlatıyordu, bu sefer bi güvenim mi azaldı bişey oldu, hasta olamadım ya belki de ondandır. Kistin yok değerlerin normal diyince insan düzenli bir adet döngüsü bekliyor. Doktor seçeneğim de yok fazla ilçeden ile gidiyorum falan. Ankaraya falan gidiyim diyorum, bu sefer de yumurta takibin de sıkıntı olacak...2 gün de bir gidebileceğim bir mesafe de değil. Evet cumartesi baktırıcaz eşime, daha sağlıklı bir karar verebilirim değerleri görünce
Hep böyle oluyo demek ki ya. Benim komşumun da artık morali bozuluyodu, o da hep herkesin çocuğu olacak diye bi şey yok demek ki benim olmıycak diyodu, içimde kalmasın diye bi de tüp bebek deniycem 2-3 aya diyodu pat diye oluvermiş şimdi :) Allahım çok büyük inşallah bize de nasip edicek kuzumBenim doktorunda 1 hastasi 4 kez klomen 2 kez asilama yaptirmis tutmamis doktor 1 ay ara ver bir sonraki ay tüp bebek yapilacak demis kadincagiz ara verdigi ayda kendiliginden hamile kalmisti
Ben çok merak ediyorum bu yöntemi ama ateş ölçerim yok almadım bunun için. Herkes faydasını görüyo canım inşallah senin de bu yöntemle gelir bebişinBir de kızlar ben ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için.
benim mecbur yumurta takibi ile oluyor zaten pko lu olduğum için hiç yumurtlamıyorum normalde.Ben çok merak ediyorum bu yöntemi ama ateş ölçerim yok almadım bunun için. Herkes faydasını görüyo canım inşallah senin de bu yöntemle gelir bebişin
erkek bebek hayırlı haber derler hadi inşallahKızlar bu arada 2-3 gün önce rüyamda uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşımı gördüm onunla konuşurken yanımıza koşa koşa ikiz erkek bebekler geldi 2-3 yaşlarında, benim bacaklarıma dolanıyolardı sarılıyolardı. Arkadaşım soruyodu yoksa senin mi ikizler diyodu ben de hayır benim değil ama ben de hamileyim daha yeni diyodum :) İkizler kimin niye beni çok sevdiler acaba diyodum. Hayırlara çıksın inşallah
Bakalım diğer aya da olmazsa bi de onu deniyim o zaman canım. Ama ben çok yumurtlama sorunu yaşamıyorum. Ovulasyon testini bile yapıyorum 1-2 güne çatlıyo, gününü kendim de kestirebiliyorum yani.benim mecbur yumurta takibi ile oluyor zaten pko lu olduğum için hiç yumurtlamıyorum normalde.
bu yöntemle en azından yumurtladığımı anlıyorumtedavi aşamasında tabi.
tedavisiz olmuyor benim.
ateş ölçer de eczanelerde var 8-10 tl bişey.
ama her gün ölçmek stres da yapabiliyor
Öyleymiş canım erkek bebek güzel haberler ve dileklerin kabul olması falan demekmiş. Ay inşallah artık muradımıza ererizerkek bebek hayırlı haber derler hadi inşallah
Aynen şu değerleri de bir öğrenelim de ne varmış ona göre devam ederiz.O zaman sorun etme kuzum kist falan da olmadığına göre tamamen stresle alakalı. Nasılsa tarlusal da kullanıcaksın bu hızlandırır. Aynen öyle eşinin değerlerininde gördükten sonra her şey daha kolay olur canım
2019 bizim senemiz olsun inşallahBakalım diğer aya da olmazsa bi de onu deniyim o zaman canım. Ama ben çok yumurtlama sorunu yaşamıyorum. Ovulasyon testini bile yapıyorum 1-2 güne çatlıyo, gününü kendim de kestirebiliyorum yani.
İşte sizin pko dan dolayı biraz gününü tutturmak sorun oluyomuş canım, takip et hep
Ayy amiiin canım :)2019 bizim senemiz olsun inşallah
Bende dün gece eski çalıştığım işyerine ziyarete gitmişim herkes o malum soruyu soruyordu ne oldu hamile kaldın mı yapmıyor Musun bebiş bende grurla içimde bir fasülyecik var diyormuşumKızlar bu arada 2-3 gün önce rüyamda uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşımı gördüm onunla konuşurken yanımıza koşa koşa ikiz erkek bebekler geldi 2-3 yaşlarında, benim bacaklarıma dolanıyolardı sarılıyolardı. Arkadaşım soruyodu yoksa senin mi ikizler diyodu ben de hayır benim değil ama ben de hamileyim daha yeni diyodum :) İkizler kimin niye beni çok sevdiler acaba diyodum. Hayırlara çıksın inşallah
Kızlar bu arada 2-3 gün önce rüyamda uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşımı gördüm onunla konuşurken yanımıza koşa koşa ikiz erkek bebekler geldi 2-3 yaşlarında, benim bacaklarıma dolanıyolardı sarılıyolardı. Arkadaşım soruyodu yoksa senin mi ikizler diyodu ben de hayır benim değil ama ben de hamileyim daha yeni diyodum :) İkizler kimin niye beni çok sevdiler acaba diyodum. Hayırlara çıksın inşallah
Bende dün gece eski çalıştığım işyerine ziyarete gitmişim herkes o malum soruyu soruyordu ne oldu hamile kaldın mı yapmıyor Musun bebiş bende grurla içimde bir fasülyecik var diyormuşum
cnm civan percemmiydi regl getiren hemenAyy amiiin canım :)
Hadi yaa :) ay hayır olsun kuzum, valla bebişlerle kafayı yedik :)Bende dün gece eski çalıştığım işyerine ziyarete gitmişim herkes o malum soruyu soruyordu ne oldu hamile kaldın mı yapmıyor Musun bebiş bende grurla içimde bir fasülyecik var diyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?