Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah ah bilmem mi canım. bana yumurtlamadan aşılama yapılmıştı
amin gerçekten vicdanlı iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim

O zaman sorun etme kuzum kist falan da olmadığına göre tamamen stresle alakalı. Nasılsa tarlusal da kullanıcaksın bu hızlandırır. Aynen öyle eşinin değerlerininde gördükten sonra her şey daha kolay olur canım

Benim doktorunda 1 hastasi 4 kez klomen 2 kez asilama yaptirmis tutmamis doktor 1 ay ara ver bir sonraki ay tüp bebek yapilacak demis kadincagiz ara verdigi ayda kendiliginden hamile kalmisti
Hep böyle oluyo demek ki ya. Benim komşumun da artık morali bozuluyodu, o da hep herkesin çocuğu olacak diye bi şey yok demek ki benim olmıycak diyodu, içimde kalmasın diye bi de tüp bebek deniycem 2-3 aya diyodu pat diye oluvermiş şimdi :) Allahım çok büyük inşallah bize de nasip edicek kuzum

Bir de kızlar ben ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için.
Ben çok merak ediyorum bu yöntemi ama ateş ölçerim yok almadım bunun için. Herkes faydasını görüyo canım inşallah senin de bu yöntemle gelir bebişin

Kızlar bu arada 2-3 gün önce rüyamda uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşımı gördüm onunla konuşurken yanımıza koşa koşa ikiz erkek bebekler geldi 2-3 yaşlarında, benim bacaklarıma dolanıyolardı sarılıyolardı. Arkadaşım soruyodu yoksa senin mi ikizler diyodu ben de hayır benim değil ama ben de hamileyim daha yeni diyodum :) İkizler kimin niye beni çok sevdiler acaba diyodum. Hayırlara çıksın inşallah

Ben çok merak ediyorum bu yöntemi ama ateş ölçerim yok almadım bunun için. Herkes faydasını görüyo canım inşallah senin de bu yöntemle gelir bebişin
benim mecbur yumurta takibi ile oluyor zaten pko lu olduğum için hiç yumurtlamıyorum normalde.
bu yöntemle en azından yumurtladığımı anlıyorumtedavi aşamasında tabi.
tedavisiz olmuyor benim.
ateş ölçer de eczanelerde var 8-10 tl bişey.
ama her gün ölçmek stres da yapabiliyor

erkek bebek hayırlı haber derler hadi inşallah

Bakalım diğer aya da olmazsa bi de onu deniyim o zaman canım. Ama ben çok yumurtlama sorunu yaşamıyorum. Ovulasyon testini bile yapıyorum 1-2 güne çatlıyo, gününü kendim de kestirebiliyorum yani.
İşte sizin pko dan dolayı biraz gününü tutturmak sorun oluyomuş canım, takip et hep

Aynen şu değerleri de bir öğrenelim de ne varmış ona göre devam ederiz.

2019 bizim senemiz olsun inşallah

Bende dün gece eski çalıştığım işyerine ziyarete gitmişim herkes o malum soruyu soruyordu ne oldu hamile kaldın mı yapmıyor Musun bebiş bende grurla içimde bir fasülyecik var diyormuşum

Canim rüyada erkek cocuk iyi haber demek ikiz erkekse 2 guzel haber demektir. Kız bu ikizler Morasigi nin poncikleri olmasin.

Bende dün gece eski çalıştığım işyerine ziyarete gitmişim herkes o malum soruyu soruyordu ne oldu hamile kaldın mı yapmıyor Musun bebiş bende grurla içimde bir fasülyecik var diyormuşum

Insallah canim rabbim nasip etsin

Hadi yaa :) ay hayır olsun kuzum, valla bebişlerle kafayı yedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…