Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim rüyada erkek cocuk iyi haber demek ikiz erkekse 2 guzel haber demektir. Kız bu ikizler @Morasigi nin poncikleri olmasin.
İnan ki buraya yazarken aklıma o geldi :) çevremde ikiz bekleyen bi o var onun ikizleri mi malum oldu acaba diyorum :)
Hadi inşallah iyi haberler olur kuzum

arkadaslar ben diyet yaparken bi detoks içeceği vermişti diyetisyenim. sadece regl döneminde kullaniyordum. (sebebi: gebelik olursa detoks bebeğe zarar vermesin) 1 bardak demlenmiş soğutulmuş yeşil çay
fındık büyüklüğünde zencefil
1 yeşil elma 1 salatalık
yarım demet maydonoz yarim demet nane yarim limon suyu 2.5 3 lt su karıştırın geceden sabaha beklesin.
Bunu içtigimde sular. seller gibi artıyordu kanamam..
belki adet söktürücü özelliği de vardır.
hamile olmadiginizdan eminseniz uygulayın. hem zayiflatiyo da.. banada dua edin bebeklerim olsun

Kizlar moralim cok bozuk 3 saat wc ye gitmeden su icmeden bekleyip ovulasyon testi yaptim 2.cizgi hiç cikmadi.dün cikmisti sabah yaptigimda daha az silik cizgi cikmisti simdi hic cikmadi.sanirim gecen ay gibi oldu 12mm e kadar büyüyüp kücülmüşlerdi yine öyle oldu sanirim.

Moralini bozma canım ya, ben hala senin yumurtalarının geç büyüdüğünü ve gelişebileceğini düşünüyorum. Zaten yarın doktor randevun var bakalım doktorun ne diyecek

Moralini bozma canım ya, ben hala senin yumurtalarının geç büyüdüğünü ve gelişebileceğini düşünüyorum. Zaten yarın doktor randevun var bakalım doktorun ne diyecek

Insallah canim yarin yine ovulasyon testi siparis edicem 2 tane kaldi.

Senin verdigin gazla dün aksam 3 yumurta haslayip yedim.peynir zaten favorim sadece sabah yemiyorum.sanirim 2.cocuk nasip degil bana.bir tarafim düzelirken bir tarafim bozuluyor.zaten klomenden de nefret ettim.

canım çok stres yapıyorsun.. bence yarın büyümüş olacaklar..

KUZummmm sen nie moralini bozmaya bahane arıon kızıcammm sana ha :) benim arkadaşım 30-35 günde bir regl görüyor 27. Gün yumurtlamayı gördü sen sakın üzme kendini olur yani 14. Gün erken yani

Ya benim bir doktorum var sagolsun 15 gune gelisti gelisti gelismezse takibi birakiyor regli ol gel diyor bu da beni daha cok strese sokuyor..Allah tan yarin izinli baska bir doktora muayene olucam eger duzgün biriyse onunla devam edicem.

az once doktorumu aradim. biz tarlusal ile adet getirmeyi onermioruz dedi sonucta kimyasal ile getirtiosunuz dedi. bende gecikti dedim
Tabi çok zor durumda kalmayınca önermiyo doktorlar. O zaman biraz daha bitkisel şeyler dene canım gelir artık herhalde. Çok uzarsa ancak o zaman istersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…