- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.781
İnan ki buraya yazarken aklıma o geldi :) çevremde ikiz bekleyen bi o var onun ikizleri mi malum oldu acaba diyorum :)Canim rüyada erkek cocuk iyi haber demek ikiz erkekse 2 guzel haber demektir. Kız bu ikizler @Morasigi nin poncikleri olmasin.
Evet canım civan perçemi. Yani bende çok işe yarıyo umarım sende de yararcnm civan percemmiydi regl getiren hemen
Moralini bozma canım ya, ben hala senin yumurtalarının geç büyüdüğünü ve gelişebileceğini düşünüyorum. Zaten yarın doktor randevun var bakalım doktorun ne diyecekKizlar moralim cok bozuk 3 saat wc ye gitmeden su icmeden bekleyip ovulasyon testi yaptim 2.cizgi hiç cikmadi.dün cikmisti sabah yaptigimda daha az silik cizgi cikmisti simdi hic cikmadi.sanirim gecen ay gibi oldu 12mm e kadar büyüyüp kücülmüşlerdi yine öyle oldu sanirim.
Moralini bozma canım ya, ben hala senin yumurtalarının geç büyüdüğünü ve gelişebileceğini düşünüyorum. Zaten yarın doktor randevun var bakalım doktorun ne diyecek
Amin canım inşaallah hepimize inşaallahInsallah canim rabbim nasip etsin
Sormaaa yaaaa rüyalarımızza da giriyor artık her ne kdar takmıcammmm desem de olmuyor :)Hadi yaa :) ay hayır olsun kuzum, valla bebişlerle kafayı yedik :)
Kuzım kaçıncı gününKizlar moralim cok bozuk 3 saat wc ye gitmeden su icmeden bekleyip ovulasyon testi yaptim 2.cizgi hiç cikmadi.dün cikmisti sabah yaptigimda daha az silik cizgi cikmisti simdi hic cikmadi.sanirim gecen ay gibi oldu 12mm e kadar büyüyüp kücülmüşlerdi yine öyle oldu sanirim.
Senin verdigin gazla dün aksam 3 yumurta haslayip yedim.peynir zaten favorim sadece sabah yemiyorum.sanirim 2.cocuk nasip degil bana.bir tarafim düzelirken bir tarafim bozuluyor.zaten klomenden de nefret ettim.
Kizlar moralim cok bozuk 3 saat wc ye gitmeden su icmeden bekleyip ovulasyon testi yaptim 2.cizgi hiç cikmadi.dün cikmisti sabah yaptigimda daha az silik cizgi cikmisti simdi hic cikmadi.sanirim gecen ay gibi oldu 12mm e kadar büyüyüp kücülmüşlerdi yine öyle oldu sanirim.
az once doktorumu aradim. biz tarlusal ile adet getirmeyi onermioruz dedi sonucta kimyasal ile getirtiosunuz dedi. bende gecikti dedimEvet canım civan perçemi. Yani bende çok işe yarıyo umarım sende de yarar
az once doktorumu aradim. biz tarlusal ile adet getirmeyi onermioruz dedi sonucta kimyasal ile getirtiosunuz dedi. bende gecikti dedimEvet canım civan perçemi. Yani bende çok işe yarıyo umarım sende de yarar
canım çok stres yapıyorsun.. bence yarın büyümüş olacaklar..
KUZummmm sen nie moralini bozmaya bahane arıon kızıcammm sana ha :) benim arkadaşım 30-35 günde bir regl görüyor 27. Gün yumurtlamayı gördü sen sakın üzme kendini olur yani 14. Gün erken yaniBugun reglinin 14.gunü canim
Sipariş et canım devam et kullanmaya. Özellikle pcolular çok faydasını görüyoInsallah canim yarin yine ovulasyon testi siparis edicem 2 tane kaldi.
Al benden de o kadar :))Sormaaa yaaaa rüyalarımızza da giriyor artık her ne kdar takmıcammmm desem de olmuyor :)
KUZummmm sen nie moralini bozmaya bahane arıon kızıcammm sana ha :) benim arkadaşım 30-35 günde bir regl görüyor 27. Gün yumurtlamayı gördü sen sakın üzme kendini olur yani 14. Gün erken yani
Tabi çok zor durumda kalmayınca önermiyo doktorlar. O zaman biraz daha bitkisel şeyler dene canım gelir artık herhalde. Çok uzarsa ancak o zaman istersinaz once doktorumu aradim. biz tarlusal ile adet getirmeyi onermioruz dedi sonucta kimyasal ile getirtiosunuz dedi. bende gecikti dedim
Sipariş et canım devam et kullanmaya. Özellikle pcolular çok faydasını görüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?